Nickt23
Νεοφερμένο μέλος
Ο Nickt23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.

28-02-22

17:43
Καλησπέρα , σκέφτομαι επειδή είμαι από Σέρρες να ενταχθώ σε ένα από τα δυο τμήματα του διπαε σερρων που είναι το οικονομικό ή το διοίκηση επιχειρήσεων , εμένα θα με ενδιέφερε στο μέλλον να γίνω δημόσιος υπάλληλος ή λογιστής ή να ασχοληθώ με τουριστικά , ποια είναι η γνώμη σας να εισαχθώ στο οικονομικό ή στο διοίκηση επιχειρήσεων και επίσης αν κάποιος έχει μπει σε ένα από αυτά τα τμήματα ας μου πει πως είναι
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

01-03-22

00:25
Κοίταξε είναι πανομοιότυπες σχολές αλλά με διαφορές! Γενικά να ξέρεις ότι οτιδήποτε να διαλέξεις από τα δύο θα χρειαστείς 100% μεταπτυχιακό!
Γενικά οι σχολές που είναι καθαρά οικονομικά(aka:Οικονομικών Επιστημών) είναι "μαθηματικές" σχολές...δηλαδή έχουν πολλά μαθηματικά, στατιστική, ποσοτικά μαθήματα και οικονομετρίες και σου παρέχουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων γύρω από τα οικονομικά(μικρο-μακρο-λογιστικη-χρηματοοικονομικα κλπ).
Αντίθετα η σχολή διοίκησης επιχειρήσεων είναι είναι πιο δημιουργική σχολή διότι μπορείς να ασχολήθεις με πολλά πράγματα(περιέχει περισσότερα μαθήματα πχ λογιστικής,μάρκετιγκ,διοίκηση ανθρωπίνων πόρων,κάποια δίκαια όπως αστικό ή φορολογικό).
Τσέκαρε τα προγράμματα σπουδών και το περιεχόμενο των μαθημάτων της κάθε σχολής,θα σε βοηθήσει πιστεύω αρκετά!
Γενικά οι σχολές που είναι καθαρά οικονομικά(aka:Οικονομικών Επιστημών) είναι "μαθηματικές" σχολές...δηλαδή έχουν πολλά μαθηματικά, στατιστική, ποσοτικά μαθήματα και οικονομετρίες και σου παρέχουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων γύρω από τα οικονομικά(μικρο-μακρο-λογιστικη-χρηματοοικονομικα κλπ).
Αντίθετα η σχολή διοίκησης επιχειρήσεων είναι είναι πιο δημιουργική σχολή διότι μπορείς να ασχολήθεις με πολλά πράγματα(περιέχει περισσότερα μαθήματα πχ λογιστικής,μάρκετιγκ,διοίκηση ανθρωπίνων πόρων,κάποια δίκαια όπως αστικό ή φορολογικό).
Τσέκαρε τα προγράμματα σπουδών και το περιεχόμενο των μαθημάτων της κάθε σχολής,θα σε βοηθήσει πιστεύω αρκετά!