Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουριήλ
Διάσημο μέλος

Τότε μην το σκέφτεσαι, αν είναι να πας στο εξωτερικό καλύτερα να σπουδάσεις οικονομία, αν θέλεις να μείνεις στην Ελλάδα 100% αστυνομία εφόσον σου αρέσει. Τα οικονομικά τμήματα στην Ελλάδα είναι πολλά και σε αυτά μέχρι και ένας αδιάβαστος περνάει μιας που τα μόρια της χαμηλότερης σχολής κυμαίνονται στα 7.000 μόρια. Ένα επιπλέον κακό με τα οικονομικά είναι ότι όπως λένε η μισή Ελλάδα σπουδάζει οικονομικά, όπου και να πας οικονομολόγους θα βρείς, έχω αρκετούς γνωστούς που δουλεύουν σε επιχειρήσεις όχι ως οικονομολόγοι αλλά ως ταμίες κτλ.Ναι πάντα μου άρεσε..
Αν όμως ξέρεις τι να κάνεις με ένα πτυχίο οικονομικών και έχεις ένα στόχο τότε κανένας δεν θα σε εμποδίσει, στο τέλος είναι δική σου η απόφαση, εσύ θα πρέπει να δεις τι πραγματικά θέλεις και τι πραγματικά σε συμφέρει και τότε θα επιλέξεις που θες να κατευθυνθείς.
MarcoReus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πρεπει να ξεκαθαρισεις μεσα σου με τι ακριβως θελεις να ασχοληθεις για ολη σου τη ζωη. Τα 2 αυτα επαγγελματα, του αστυνομικου και του οικονομολογου, ουδεμια σχεση εχουν μεταξυ τους. Επισης θα ηθελες να εργαστεις μονο στην Ελλαδα ή εισαι ανοικτη και σε ενδεχομενη εργασια στο εξωτερικο;Καλησπέρα παιδιά.. είμαι πραγματικά σε δίλημμα, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα έλεγα ότι θέλω να σπουδάσω κάτι σχετικό με τα οικονομικά συγκεκριμένα οδε. Μετά όμως μου μπήκε και η ιδέα για αστυνομικός , λόγω του ότι είναι πολλοί συγγενείς μου και ο αδερφός μου στοχεύει για εκεί. Μου λένε ότι είναι γενικά πολύ καλά και για τις γυναίκες είναι πιο καλές οι συνθήκες. Τι θα προτείνατε;

Guest 523993
Επισκέπτης

don_vito
Δραστήριο μέλος

Στα 22 σου 1200€ το μήνα με νορμαλ ωράριο εργασίας 6 ωρο αν πας τροχαία 8 ωρο σε όλες τις άλλες υπηρεσίες ,κύρος εντός και εκτός δουλειάς και πολύ ευνοϊκή μεταχείριση αφού είσαι κοπέλα
Όλα αυτά βέβαια με την προϋποθεση ότι σαρεσει η ιδέα του αστυνομικού

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.