Οδε ή οικονομικής επιστήμης

mara.g

Νεοφερμένο μέλος

Η mara.g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γεια σας μόλις έδωσα πανελλήνιες και ασχολήθηκα παραπάνω με τον οδηγό σπουδών κάθε σχολής και ενώ όλη την χρονιά έλεγα θα πάω οικονομικής επιστήμης στο ΟΠΑ τώρα έχω καταλήξει οδε στο οπα πάλι . Τα μόρια τα πιάνω δεν είναι θέμα . Δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν τα οικονομικά απλά επειδή είμαι δημιουργικό άτομο το οδε μου ταιριάζει καλύτερα. Εξάλλου και όλη τη χρονιά που έλεγα θα περάσω οικονομικά ήξερα ότι δεν θα ασχοληθώ 100% εκεί καθώς ήθελα να κάνω μεταπτυχιακό μάρκετινγκ . Επίσης δεν πάω κατευθείαν μάρκετινγκ που έχει και το οπα καθώς είναι πολύ εξειδικευμένο και θα ήθελα ένα πιο γενικό πτυχίο . Επομένως να πάω οδε ή οικονομικής επιστήμης ;( Γενικότερα θέλω να κάνω μεταπτυχιακά , να ζήσω εξωτερικό ξερω ήδη 3 γλώσσες και θέλω να μάθω και άλλες 2). Ωστόσο θεωρώ μου ταιριάζει απόλυτα το οδε απλά θέλω και μια εξτρα γνώμη

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.329 μηνύματα.
Το οικονομικο τμημα του ΟΠΑ ειναι ένα "μαθηματικό τμημα". Έχει αρκετά μαθηματικά και θέλει να έχει κάποιος ένα σχετικά οκ επίπεδο στα μαθηματικά και να του αρέσουν φυσικά. Το τμημα ασχολείται με όλες τις πτυχές της οικονομικής επιστήμης. Το ΟΔΕ είναι λίγο πιο απλοικό,ασχολείται με τις επιχειρήσεις και το πως θα γίνουν αυτές καλύτερες εσωτερικά γι αυτο βλεπεις μαθηματα οπως μαρκετινγκ,εφ.αλυσιδα,μανατζεμεντ,διαχειριση ανθρ.πορων κλπ

Προσωπικα θα επελεγα Οικονομικο γιατι σου δινει περισσοτερη ευελιξια να ασχοληθεις με επαγγελματα πιο τεχνικα πχ αναλογιστική
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Γενικότερα θέλω να κάνω μεταπτυχιακά , να ζήσω εξωτερικό ξερω ήδη 3 γλώσσες και θέλω να μάθω και άλλες 2
Γιατι δεν πας ΔΕΟΣ

mara.g

Νεοφερμένο μέλος

Η mara.g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Το οικονομικο τμημα του ΟΠΑ ειναι ένα "μαθηματικό τμημα". Έχει αρκετά μαθηματικά και θέλει να έχει κάποιος ένα σχετικά οκ επίπεδο στα μαθηματικά και να του αρέσουν φυσικά. Το τμημα ασχολείται με όλες τις πτυχές της οικονομικής επιστήμης. Το ΟΔΕ είναι λίγο πιο απλοικό,ασχολείται με τις επιχειρήσεις και το πως θα γίνουν αυτές καλύτερες εσωτερικά γι αυτο βλεπεις μαθηματα οπως μαρκετινγκ,εφ.αλυσιδα,μανατζεμεντ,διαχειριση ανθρ.πορων κλπ

Προσωπικα θα επελεγα Οικονομικο γιατι σου δινει περισσοτερη ευελιξια να ασχοληθεις με επαγγελματα πιο τεχνικα πχ αναλογιστική
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Γιατι δεν πας ΔΕΟΣ
Έχω δει τα μαθήματα και δεν με τρελαίνουν είναι η αλήθεια (δεος). Είμαι δημιουργική και θέλω να συναναστρέφομαι με κόσμο για αυτό είχα αμφιβολίες για τα οικονομικά και άρχισα να ψάχνω .

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.329 μηνύματα.
Γενικά για τις οικονομικές σχολές ισχύουν τα κάτωθι :

Οικονομικό

redpointer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 204 μηνύματα.
Και τα 2 δινουν τα ιδια επαγγελματικα δικαιωματα που ειναι το πιο σημαντικο πραγμα στο καθε πτυχιο. Τωρα αμα εισαι καλη στην θεωρια Οδε αμα εισαι στα μαθηματικα οικονομικης επιστημης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια