Ξεκινάει το Εσωτερικό Erasmus!

sot

Νεοφερμένος

Ο sot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Παιδιά σήμερα βγήκαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα εσωτερικής κινητικότητας φοιτητών (Εσωτερικό Erasmus) και η υποβολή τούς θα γίνουν μέχρι 5 Δεκεμβρίου! https://internalerasmus.it.minedu.gov.gr/

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,201 μηνύματα.
Μπηκα να δω ,αλλα δεν ειδα... εδωσα κωδικους και εφαγα Χ..ουστ... εισαι 11ο εξαμηνο ειπε.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,875 μηνύματα.

sot

Νεοφερμένος

Ο sot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας. Έχει γράψει 14 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,201 μηνύματα.
Μήπως επειδή σου υπολείπονται λίγοτερα από 30 ects για το πτυχίο σου;
ε οχι ..εχω την διπλωματικη που ειναι καπου εκει στα 30 και εχω και κατι ψιλα απο μαθηματα... απλα εχω φυγει απο τα 10 εξαμηνα που ειναι η κανονικη ελαχιστη φοιτηση.. Δεν πειραζει

Τελευταία επεξεργασία:

sot

Νεοφερμένος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια