Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:05 Ο Pavlitos έγραψε: #1 12-10-09 16:05 Πρόκειται για μία σειρά ελαφρού θρίλερ που την έβαζαν παλιά τις μεσημεριανές ώρες στον ant1 και αργότερα την κόψανε. Σε κάθε επεισόδιο υπήρχε διαφορετική υπόθεση με παιδιά τα οποία τα στοίχειωναν εξωπραγματικά όντα. Την ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η Kansas Rocks!: #2 12-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Πρόκειται για μία σειρά ελαφρού θρίλερ που την έβαζαν παλιά τις μεσημεριανές ώρες στον ant1 και αργότερα την κόψανε. Σε κάθε επεισόδιο υπήρχε διαφορετική υπόθεση με παιδιά τα οποία τα στοίχειωναν εξωπραγματικά όντα. Την ξέρει κανείς; Click για ανάπτυξη... Ποια λες? Αυτή που είχε κάτι εφέ β' διαλογής? Με κάτι τέρατα κλπ? Που τη λέγανε "ανατριχιαστικές ιστορίες"? Ή κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Ο M4dn3sS έγραψε: #3 12-10-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Πρόκειται για μία σειρά ελαφρού θρίλερ που την έβαζαν παλιά τις μεσημεριανές ώρες στον ant1 και αργότερα την κόψανε. Σε κάθε επεισόδιο υπήρχε διαφορετική υπόθεση με παιδιά τα οποία τα στοίχειωναν εξωπραγματικά όντα. Την ξέρει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως λες για τις "Ανατριχιλες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serendipity* Εκκολαπτόμενο μέλος Η *Serendipity* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:30 Η *Serendipity*: #4 12-10-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Νομιζω πως λες για τις "Ανατριχιλες" Click για ανάπτυξη... ιιιιι...πω πω!!και γω την θυμαμαι αυτη.....φανατικα την εβλεπα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 19:32 Ο Pavlitos έγραψε: #5 12-10-09 19:32 Αχα ναι ευχαριστώ. Είχα πάθει φοβία σε κάποια φάση όταν ήμουν μικρός. Θέλω να δω τι έβλεπα τότε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 09:57 Ο TomWelling18: #6 13-10-09 09:57 Πάτα στο Youtube "Gousebumps" και θα βρεις όλα τα επεισόδια. Εγώ έχω και τα βιβλία που πιστεύω ότι είναι καλύτερα. Αυτό βέβαια είναι και υποκειμενικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λάμπρος41472 Νεοφερμένο μέλος Ο Λάμπρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Ο Λάμπρος41472: #7 25-10-09 12:28 ΅εγω δεν τιν εχω δει(((((( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο papas έγραψε: #8 25-10-09 12:32 Ανατριχιλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρόκειται για μία σειρά ελαφρού θρίλερ που την έβαζαν παλιά τις μεσημεριανές ώρες στον ant1 και αργότερα την κόψανε. Σε κάθε επεισόδιο υπήρχε διαφορετική υπόθεση με παιδιά τα οποία τα στοίχειωναν εξωπραγματικά όντα. Την ξέρει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η Kansas Rocks!: #2 12-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Πρόκειται για μία σειρά ελαφρού θρίλερ που την έβαζαν παλιά τις μεσημεριανές ώρες στον ant1 και αργότερα την κόψανε. Σε κάθε επεισόδιο υπήρχε διαφορετική υπόθεση με παιδιά τα οποία τα στοίχειωναν εξωπραγματικά όντα. Την ξέρει κανείς; Click για ανάπτυξη... Ποια λες? Αυτή που είχε κάτι εφέ β' διαλογής? Με κάτι τέρατα κλπ? Που τη λέγανε "ανατριχιαστικές ιστορίες"? Ή κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Ο M4dn3sS έγραψε: #3 12-10-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Πρόκειται για μία σειρά ελαφρού θρίλερ που την έβαζαν παλιά τις μεσημεριανές ώρες στον ant1 και αργότερα την κόψανε. Σε κάθε επεισόδιο υπήρχε διαφορετική υπόθεση με παιδιά τα οποία τα στοίχειωναν εξωπραγματικά όντα. Την ξέρει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως λες για τις "Ανατριχιλες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serendipity* Εκκολαπτόμενο μέλος Η *Serendipity* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:30 Η *Serendipity*: #4 12-10-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Νομιζω πως λες για τις "Ανατριχιλες" Click για ανάπτυξη... ιιιιι...πω πω!!και γω την θυμαμαι αυτη.....φανατικα την εβλεπα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 19:32 Ο Pavlitos έγραψε: #5 12-10-09 19:32 Αχα ναι ευχαριστώ. Είχα πάθει φοβία σε κάποια φάση όταν ήμουν μικρός. Θέλω να δω τι έβλεπα τότε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 09:57 Ο TomWelling18: #6 13-10-09 09:57 Πάτα στο Youtube "Gousebumps" και θα βρεις όλα τα επεισόδια. Εγώ έχω και τα βιβλία που πιστεύω ότι είναι καλύτερα. Αυτό βέβαια είναι και υποκειμενικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λάμπρος41472 Νεοφερμένο μέλος Ο Λάμπρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Ο Λάμπρος41472: #7 25-10-09 12:28 ΅εγω δεν τιν εχω δει(((((( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο papas έγραψε: #8 25-10-09 12:32 Ανατριχιλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Πρόκειται για μία σειρά ελαφρού θρίλερ που την έβαζαν παλιά τις μεσημεριανές ώρες στον ant1 και αργότερα την κόψανε. Σε κάθε επεισόδιο υπήρχε διαφορετική υπόθεση με παιδιά τα οποία τα στοίχειωναν εξωπραγματικά όντα. Την ξέρει κανείς; Click για ανάπτυξη... Ποια λες? Αυτή που είχε κάτι εφέ β' διαλογής? Με κάτι τέρατα κλπ? Που τη λέγανε "ανατριχιαστικές ιστορίες"? Ή κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:05 Ο M4dn3sS έγραψε: #3 12-10-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Πρόκειται για μία σειρά ελαφρού θρίλερ που την έβαζαν παλιά τις μεσημεριανές ώρες στον ant1 και αργότερα την κόψανε. Σε κάθε επεισόδιο υπήρχε διαφορετική υπόθεση με παιδιά τα οποία τα στοίχειωναν εξωπραγματικά όντα. Την ξέρει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως λες για τις "Ανατριχιλες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serendipity* Εκκολαπτόμενο μέλος Η *Serendipity* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:30 Η *Serendipity*: #4 12-10-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Νομιζω πως λες για τις "Ανατριχιλες" Click για ανάπτυξη... ιιιιι...πω πω!!και γω την θυμαμαι αυτη.....φανατικα την εβλεπα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 19:32 Ο Pavlitos έγραψε: #5 12-10-09 19:32 Αχα ναι ευχαριστώ. Είχα πάθει φοβία σε κάποια φάση όταν ήμουν μικρός. Θέλω να δω τι έβλεπα τότε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 09:57 Ο TomWelling18: #6 13-10-09 09:57 Πάτα στο Youtube "Gousebumps" και θα βρεις όλα τα επεισόδια. Εγώ έχω και τα βιβλία που πιστεύω ότι είναι καλύτερα. Αυτό βέβαια είναι και υποκειμενικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λάμπρος41472 Νεοφερμένο μέλος Ο Λάμπρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Ο Λάμπρος41472: #7 25-10-09 12:28 ΅εγω δεν τιν εχω δει(((((( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο papas έγραψε: #8 25-10-09 12:32 Ανατριχιλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Πρόκειται για μία σειρά ελαφρού θρίλερ που την έβαζαν παλιά τις μεσημεριανές ώρες στον ant1 και αργότερα την κόψανε. Σε κάθε επεισόδιο υπήρχε διαφορετική υπόθεση με παιδιά τα οποία τα στοίχειωναν εξωπραγματικά όντα. Την ξέρει κανείς; Click για ανάπτυξη... Νομιζω πως λες για τις "Ανατριχιλες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serendipity* Εκκολαπτόμενο μέλος Η *Serendipity* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 17:30 Η *Serendipity*: #4 12-10-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Νομιζω πως λες για τις "Ανατριχιλες" Click για ανάπτυξη... ιιιιι...πω πω!!και γω την θυμαμαι αυτη.....φανατικα την εβλεπα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 19:32 Ο Pavlitos έγραψε: #5 12-10-09 19:32 Αχα ναι ευχαριστώ. Είχα πάθει φοβία σε κάποια φάση όταν ήμουν μικρός. Θέλω να δω τι έβλεπα τότε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 09:57 Ο TomWelling18: #6 13-10-09 09:57 Πάτα στο Youtube "Gousebumps" και θα βρεις όλα τα επεισόδια. Εγώ έχω και τα βιβλία που πιστεύω ότι είναι καλύτερα. Αυτό βέβαια είναι και υποκειμενικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λάμπρος41472 Νεοφερμένο μέλος Ο Λάμπρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Ο Λάμπρος41472: #7 25-10-09 12:28 ΅εγω δεν τιν εχω δει(((((( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο papas έγραψε: #8 25-10-09 12:32 Ανατριχιλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από M4dn3sS: Νομιζω πως λες για τις "Ανατριχιλες" Click για ανάπτυξη... ιιιιι...πω πω!!και γω την θυμαμαι αυτη.....φανατικα την εβλεπα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 19:32 Ο Pavlitos έγραψε: #5 12-10-09 19:32 Αχα ναι ευχαριστώ. Είχα πάθει φοβία σε κάποια φάση όταν ήμουν μικρός. Θέλω να δω τι έβλεπα τότε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 09:57 Ο TomWelling18: #6 13-10-09 09:57 Πάτα στο Youtube "Gousebumps" και θα βρεις όλα τα επεισόδια. Εγώ έχω και τα βιβλία που πιστεύω ότι είναι καλύτερα. Αυτό βέβαια είναι και υποκειμενικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λάμπρος41472 Νεοφερμένο μέλος Ο Λάμπρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Ο Λάμπρος41472: #7 25-10-09 12:28 ΅εγω δεν τιν εχω δει(((((( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο papas έγραψε: #8 25-10-09 12:32 Ανατριχιλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχα ναι ευχαριστώ. Είχα πάθει φοβία σε κάποια φάση όταν ήμουν μικρός. Θέλω να δω τι έβλεπα τότε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TomWelling18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σωκράτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 249 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2009 στις 09:57 Ο TomWelling18: #6 13-10-09 09:57 Πάτα στο Youtube "Gousebumps" και θα βρεις όλα τα επεισόδια. Εγώ έχω και τα βιβλία που πιστεύω ότι είναι καλύτερα. Αυτό βέβαια είναι και υποκειμενικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λάμπρος41472 Νεοφερμένο μέλος Ο Λάμπρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Ο Λάμπρος41472: #7 25-10-09 12:28 ΅εγω δεν τιν εχω δει(((((( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο papas έγραψε: #8 25-10-09 12:32 Ανατριχιλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάτα στο Youtube "Gousebumps" και θα βρεις όλα τα επεισόδια. Εγώ έχω και τα βιβλία που πιστεύω ότι είναι καλύτερα. Αυτό βέβαια είναι και υποκειμενικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λάμπρος41472 Νεοφερμένο μέλος Ο Λάμπρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Ο Λάμπρος41472: #7 25-10-09 12:28 ΅εγω δεν τιν εχω δει(((((( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο papas έγραψε: #8 25-10-09 12:32 Ανατριχιλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
΅εγω δεν τιν εχω δει(((((( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο papas έγραψε: #8 25-10-09 12:32 Ανατριχιλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ανατριχιλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.