kgkolfis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
619zx
Νεοφερμένο μέλος

Κανείς?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Natassa2
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
619zx
Νεοφερμένο μέλος

απο τι κατευθυνση πηγες? πως ειναι γενικα?εγω μπηκα φετος![]()
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

και απορω αν θα τα καταφερει...
619zx
Νεοφερμένο μέλος

και εγω απο θεωρητικη θελω να μπω..εμενα μπηκε η κοπελα μου...απο θεωριτικη...
και απορω αν θα τα καταφερει...
619zx
Νεοφερμένο μέλος

Κανεις????

papas
Διάσημο μέλος

Πως ειναι τα πραγματα για οσους περασαν εκει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kgkolfis
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω μπηκα φετος![]()
Είσαι νοσηλευτική Ά ή ΄Β;
Bumped (για το κοινο καλο αυτου του τοπου).
Πως ειναι τα πραγματα για οσους περασαν εκει;
Πάνω-κάτω ότι σου είχα πει και στο pm..!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
twisted
Νεοφερμένο μέλος

Α!επισης, μεχρι ποτε γινονται εγγραφες?
Ria9
Νεοφερμένο μέλος

annabee88
Νεοφερμένο μέλος

Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν ατομα που εχουν περασει σε αυτη τη σχολη .
Εψαξα αρκετα να βρω πληροφοριες αλλα βρηκα λιγα πραγματα.
Ελπιζω να βρω καποια μικρη βοηθεια εδω . Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλησπερα
Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν ατομα που εχουν περασει σε αυτη τη σχολη .
Εψαξα αρκετα να βρω πληροφοριες αλλα βρηκα λιγα πραγματα.
Ελπιζω να βρω καποια μικρη βοηθεια εδω . Ευχαριστω
Υπάρχει η ΑΔΙΠ όπου ξένοι πανεπιστημιακοί αξιολόγησαν το τμήμα
https://www.hqaa.gr/eks/External Evaluation Report_Final.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtini
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.