kostas-7 Νεοφερμένο μέλος Ο kostas-7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Ιουνίου 2011 στις 19:03 Ο kostas-7 έγραψε: #1 24-06-11 19:03 Ποια σχολή από τις δύο εχει τις καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2011 στις 19:10 Ο Aeneas έγραψε: #2 24-06-11 19:10 Νομίζω περισσότερες επαγγελματικές προοπτικές έχει ο απόφοιτος Νομικής!! Έχει περισσότερες επιλογές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ποια σχολή από τις δύο εχει τις καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2011 στις 19:10 Ο Aeneas έγραψε: #2 24-06-11 19:10 Νομίζω περισσότερες επαγγελματικές προοπτικές έχει ο απόφοιτος Νομικής!! Έχει περισσότερες επιλογές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νομίζω περισσότερες επαγγελματικές προοπτικές έχει ο απόφοιτος Νομικής!! Έχει περισσότερες επιλογές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.