trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγώ Νομική Κομοτηνής θα πάω φέτος.

Σήμερα πήγα για εγγραφή.
Με βοήθησαν και τα παιδιά από την ΔΑΠ και έκανα την εγγραφή!
Αν μάθεις Ιωάννα κάτι για τα συγγράμματα ενημέρωσε κι εμάς!

Πάντως το είπα και στην Έλλη..
Να πάτε πρωί πρωί. Αφήστε που λέει ότι η γραμματεία ανοίγει στις 9:30.. Να πάτε από τις 8:30 εκεί και να μην περιμένετε μετά ουρά!

Αυτά από εμένα!!
Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι μπορεί να μου στείλει pm!

Ciao
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elli@
Νεοφερμένο μέλος

Πλάκα δε θα χει?

Εσυ ξέρεις τι μαθήματα θα επιλέξεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας
- Εγκληματολογία
Αυτά με ενδιαφέρουν εμένα πιο πολύ..
Θα δω τι θα κάνω!!

Πρέπει να επιλέξουμε 9 στο σύνολο ε;
Όχι δε δήλωσα τίποτα..
Κανένας δε δήλωσε τίποτα.

Δεν ξεκινήσαμε ακόμα και θα δηλώσουμε και τα μαθήματα;
Kάτσε να ανοίξει η σχολή και μετά αυτά (λογικά έτσι πρέπει να γίνει)..
Εγώ αύριο θα κάτσω και θα αποφασίσω.
Θα διαβάσω και αυτά που μου έδωσαν από τη ΔΑΠ!!

Όσον αφορά το site κάποια τμήματα του site έχουν να ανανεωθούν εδώ και χρόνια.

Πού λέει κάτι τέτοιο στο site τους;
ioannitsa13
Νεοφερμένο μέλος

trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα δηλώνεις τα μαθήματα την περίοδο Σεπτέμβρη-Οκτώμβρη.
Αρα λογικα θα τα δηλωσουμε οταν ξεκινησουμε με το καλό!!

trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μια συμβουλή..
Ελάτε πιο νωρίς γιατί πότε δεν ξέρεις τι θα γίνει!!

elli@
Νεοφερμένο μέλος

Το σπίτι το παραλαμβάνω 1 Οκτωβρίου...Αν ερχόμουν την Παρασκευή(δηλ αύριο) για την εγγραφή θα έπρεπε να μείνω από Παρασκευή μέχρι Τετάρτη σε ξενοδοχείο...Είναι πολλές μέρες...

trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Κομοτηνή 24.09.2008
ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Α' ΕΞΑΜΗΝΟ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ανακοινώνεται στους κ.κ. φοιτητές του Α' εξαμήνου ότι η έναρξη διδασκαλίας του μαθήματος "ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ" θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 5 μ.μ. σύμφωνα με το πρόγραμμα που εκδόθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής.
Από τον Τομέα
από οτι κατάλαβα από αυτό αρχίζουμε 2 Οκτωμβρίου ή κανω λάθος;
Marquis
Νεοφερμένο μέλος

trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Από οτι έμαθα εγώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 6 Οκτωμβρη και θα μπορούμε να επιλέξουμε τα ελευθερα μαθηματα και τα μαθηματα επιλογης (υποχρεωτικά!) μεχρι τις 13 Οκτωμβρη..
Ρωτησα και στη γραμματεια και μου ειπαν θα βγαλουν συντομα ανακοινωσεις για αυτα!
elli@
Νεοφερμένο μέλος

Είναι καμία σπαστική?
Γίνεται να την αποφύγω ή είναι υποχρεωτική?

trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τακ τακ θα τελειώσεις εκεί..
Όταν πήγα εγώ το ίδιο είχε γίνει με αυτό που λέει ο Marquis πάνω..
Είχε μια γρία εκεί και σε 2 ώρες έκανε τη μια εγγραφή!! lol

elli@
Νεοφερμένο μέλος

trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος

εφόσον πας νωρίς (ξημερώματα lol

και μετά θα πας και για ένα καφέ στη πλατεία!!

trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλα υπάρχει ένα υπο-κατάστημα (κτίριο βασικά) στην πλατεία που πας και πληρώνεις..
με το καιρό θα μάθεις την πόλη..
Όσον αφορά την αλλη ερώτηση θα προτιμούσα εγώ να είμαι κάτοικος και όχι φοιτητής (γιατί θέλει διάβασμα όταν είσαι φοιτητής!!)
τεσπα.. παω να δω τηλεόραση..
τα λεμε αύριο πάλι! seeya!

elli@
Νεοφερμένο μέλος

χεχε...

Aggeliki22065
Νεοφερμένο μέλος

Marquis
Νεοφερμένο μέλος

trelospektis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τόσο κρύο έκανε!!

elli@
Νεοφερμένο μέλος

Και η σχολή το ίδιο...
Αλλά αν είχα δυνατότητα μεταγραφής δε θα το συζητούσα καθόλου γιατί είναι πολύ μακριά από εδώ που μένω...

Οσο για τη φοιτητική ζωή μην ανησυχείς όπου και να σαι ωραία θα είναι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.