Giorgos22140
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giorgos22140 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

29-08-21

11:19
Νομικη εκπα ή νομικη απθ
calliope
Νεοφερμένο μέλος
Η calliope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης. Έχει γράψει 67 μηνύματα.

29-08-21

12:14
απο που είσαι;
Giorgos22140
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giorgos22140 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

29-08-21

12:20
Μένω αθήνα αλλά είναι ο αδερφος μου θεσσαλονικη και σπουδάζει ... οποτε εχουμε σπιτι και στις δυο πολεις
Ξερετς αν υπαρχει καποια διαφορα αναμασα στα 2 πτυχια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Guest 561241
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

29-08-21

13:21
Σοβαρά θα ήθελες να μένεις με τον αδερφό σου?Μένω αθήνα αλλά είναι ο αδερφος μου θεσσαλονικη και σπουδάζει ... οποτε εχουμε σπιτι και στις δυο πολεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

29-08-21

13:40
Γνωρίζω 3 αδέρφια που έμεναν στο ίδιο φοιτητικό σπίτι και τα πήγαιναν μια χαρά δηλαδή τα έβρισκαν με τις δουλειές κτλ. Είναι ανάλογα τι σχέση έχουν τα αδέρφια.Σοβαρά θα ήθελες να μένεις με τον αδερφό σου?Κάτσε Αθήνα! Εμένα αν με έβαζαν με την αδερφή μου θα γινόταν μακελειό
Giorgos22140
Νεοφερμένο μέλος

29-08-21

14:03
Εχω πολυ καλες σχεσεις με τον αδερφο μου.. δεν με απασχολει αυτο το θεμα .. το θεμα που με απασχολει ειναι σχετικα με τις σχολες αν εχουν καποια διαφορα ως προς το κυρος κ την επαγγελματικη αποκατασταση
Guest 561241
Επισκέπτης

29-08-21

14:14
Έχω ακούσει ότι στην νομική Θεσσαλονίκης διοργανώνονται εικονικές δίκες που μπορείς να πάρεις μέρος, αν βέβαια έχεις proficiency! Αλλά από την άλλη, κατ' εμέ η Αθήνα είναι ωραία πόλη βρε παιδί μου... Δεν την αφήνεις εύκολαΕχω πολυ καλες σχεσεις με τον αδερφο μου.. δεν με απασχολει αυτο το θεμα .. το θεμα που με απασχολει ειναι σχετικα με τις σχολες αν εχουν καποια διαφορα ως προς το κυρος κ την επαγγελματικη αποκατασταση
constansn
Δραστήριο μέλος
Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 624 μηνύματα.

29-08-21

14:38
Αν το κριτήριο είναι η ομορφιά μιας πόλης για τις σπουδές και η Θεσσαλονίκη κούκλα είναι. Και δεν είμαι από Μακεδονία οπότε δεν είμαι προκατειλημμένη. Για το κύρος των νομικών σχολών, πολύ πιο σημαντικό κριτήριο από την ομορφιά μιας πόλης, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.Έχω ακούσει ότι στην νομική Θεσσαλονίκης διοργανώνονται εικονικές δίκες που μπορείς να πάρεις μέρος, αν βέβαια έχεις proficiency! Αλλά από την άλλη, κατ' εμέ η Αθήνα είναι ωραία πόλη βρε παιδί μου... Δεν την αφήνεις εύκολα
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

29-08-21

15:22
Φοιτητης ειναι ρε συ.Θα κοιταξει και τη ζωη στην πολη.Ειναι σημαντικο κριτηριο και αυτο.Εγω λεω θεσσαλονικη παντως.Αν το κριτήριο είναι η ομορφιά μιας πόλης για τις σπουδές και η Θεσσαλονίκη κούκλα είναι. Και δεν είμαι από Μακεδονία οπότε δεν είμαι προκατειλημμένη. Για το κύρος των νομικών σχολών, πολύ πιο σημαντικό κριτήριο από την ομορφιά μιας πόλης, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.
mhtsos-4
Νεοφερμένο μέλος
Ο mhtsos-4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

08-05-22

15:50
Καλησπέρα,
ως μαθητής της τρίτης λυκείου με μόνο στόχο για σχολή την νομική θα ήθελα να με κατατοπίσετε για τα πλεονεκτήματα κάθε σχολής (εκπα απθ δπθ) καθώς και ποία κατά τη γνώμη σας είναι καλύτερη σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα. Το λέω διότι έχω βρει κάποιες πληροφορίες στην ιστοσελίδα αλλά είναι αρκετά παλιές οπότε πιστεύω έχουν αλλάξει τα πράγματα. Να ληφθεί υπόψιν ότι μένω Αλεξανδρούπολη αλλά παρόλα αυτά δεν με ενδιαφέρουν τα έξοδα μετακίνησης και η απόσταση παρά μόνον το ακαδημαϊκό επίπεδο κάθε σχολής. Έχω ακούσει ότι η Αθήνα βοηθάει για καριέρα περισσότερο καθώς μπορείς να κάνεις διασυνδέσεις από την άλλη για Θεσσαλονίκη έχω ακούσει καλά λόγια για το επίπεδο των καθηγητών και τη διδασκαλία τους. Επιπρόσθετα, αν μπορεί κάποιος που φοιτά σε μια από τις τρείς σχολές να με ενημερώσει για την ποιότητα των συγγραμμάτων της σχολής του καθώς και αν γνωρίσει για τις άλλες. Οποίος γνωρίζει επίσης αν το πτυχίο κάθε σχολής έχει διαφορετική βαρύτητα στο εξωτερικό να με ενημερώσει. για τις εγκαταστάσεις του απθ και τους χώρους διδασκαλίας έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για του έκπα δεν γνωρίζω
*πιστεύω ξέχασα να αναφέρω αρκετά αλλά θα παρακαλούσα όποιος ξέρει να βοηθήσει. Κάθε συμβουλή είναι χρήσιμη .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ως μαθητής της τρίτης λυκείου με μόνο στόχο για σχολή την νομική θα ήθελα να με κατατοπίσετε για τα πλεονεκτήματα κάθε σχολής (εκπα απθ δπθ) καθώς και ποία κατά τη γνώμη σας είναι καλύτερη σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα. Το λέω διότι έχω βρει κάποιες πληροφορίες στην ιστοσελίδα αλλά είναι αρκετά παλιές οπότε πιστεύω έχουν αλλάξει τα πράγματα. Να ληφθεί υπόψιν ότι μένω Αλεξανδρούπολη αλλά παρόλα αυτά δεν με ενδιαφέρουν τα έξοδα μετακίνησης και η απόσταση παρά μόνον το ακαδημαϊκό επίπεδο κάθε σχολής. Έχω ακούσει ότι η Αθήνα βοηθάει για καριέρα περισσότερο καθώς μπορείς να κάνεις διασυνδέσεις από την άλλη για Θεσσαλονίκη έχω ακούσει καλά λόγια για το επίπεδο των καθηγητών και τη διδασκαλία τους. Επιπρόσθετα, αν μπορεί κάποιος που φοιτά σε μια από τις τρείς σχολές να με ενημερώσει για την ποιότητα των συγγραμμάτων της σχολής του καθώς και αν γνωρίσει για τις άλλες. Οποίος γνωρίζει επίσης αν το πτυχίο κάθε σχολής έχει διαφορετική βαρύτητα στο εξωτερικό να με ενημερώσει. για τις εγκαταστάσεις του απθ και τους χώρους διδασκαλίας έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για του έκπα δεν γνωρίζω
*πιστεύω ξέχασα να αναφέρω αρκετά αλλά θα παρακαλούσα όποιος ξέρει να βοηθήσει. Κάθε συμβουλή είναι χρήσιμη .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Dimitris9
Δραστήριο μέλος
Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα.

10-05-22

15:10
Αθήνα εχω ακούσει οτι ειναι ανοργάνωτα αρκετα.. δλδ στη νομική μου λενε οτι ελάχιστα πραγματα κρατάνε απο διαλέξεις κτλ κ οτι ολο το βάρος πέφτει πανω στον φοιτητή
mhtsos-4
Νεοφερμένο μέλος
Ο mhtsos-4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

10-05-22

22:45
εσύ νομικη σπουδάζειs;Αθήνα εχω ακούσει οτι ειναι ανοργάνωτα αρκετα.. δλδ στη νομική μου λενε οτι ελάχιστα πραγματα κρατάνε απο διαλέξεις κτλ κ οτι ολο το βάρος πέφτει πανω στον φοιτητή
Guest 119105
Επισκέπτης

12-05-22

12:46
Φιλολογία Εκπα !
Dimitris9
Δραστήριο μέλος
Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα.

14-05-22

02:01
Οχι ειναι ο κολλητός μου νομική Αθήνας 4ο έτος και η ξαδερφη μου στο 3ο Αθηνών… ειναι καλη σχολη αλλα ανοργάνωτη πολύ κ λενε οτι δε σε βοηθανε ιδιαιτερα οι διαλέξειςεσύ νομικη σπουδάζειs;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kost1s
- Scandal
- ougkampougka
- Πικλιδιος
- constansn
- lepipini
- Cherrylawschoolgirl
- ChrisSam
- nobody8
- augustine
- KingOfPop
- TheLittleBookworm
- EvgheniosOnofrei
- mhtsos-4
- SlimShady
- calliope
- margik
- ggl
- Nala
- Πα.Κ
- milianis
- Dimitris9
- Αναστασία197
- Meow
- Georgekk
- tsiobieman
- Medjnik
- Giii
- GeorgePap2003
- george777
- Mammy Nun
- Ksenia. Ksenia77
- Panagiotis849
- New member
- angies
- Pharmacist01
- fmarulezkd
- jYanniss
- Maynard
- angeloskar
- xakounaamatata
- nimbus
- PanPan
- theodoraooo
- oups
- Dr. Gl. Luminous
- Steliosgkougkou
- argy
- NickLawSchool
- Libertus
- RRRRRR1
- tfghp
- Jimmy20
- Giorgos22140
- Paragontas7000
- lnesb
- An_uknown_world
- vetas
- pinkheart
- Unboxholics
- Thrylosveria
- katerinavld
- spring day
- anastasis06
- Than003
- Theodora03
- Κλημεντίνη
- Annou1
- panosveki
- Ryuzaki
- Sense
- emzou
- snowy
- Evapapa_
- korlef
- aggelosst9
- Lebron
- Tokogiot
- Jimmis18
- BioChemical
- kiyoshi
- nucomer
- eukleidhs1821
- pacheiko
- KimTaehyung
- KaterinaL
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.