Νομίζω ότι επέλεξα ειδικότητα καθαρά για τη ζήτηση

dimlevi

Νεοφερμένος

Ο dimlevi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπερα ειμαι 27. Αποφασισα να παω για πρωτη φορα για καποιο πτυχιο και επελεξα την Πληροφορικη του ΕΑΠ. Εχω αρκετη προυπηρεσια ως store manager σε μεγαλες εταιρίες αλλα θα ηθελα να φυγω απο το χωρο του retail και εξελιχθω σε καποια θεση γραφειου που να μην εχει σχεση με πωλησεις. Σκεφτομουν να πηγαινα διοικηση επιχειρησεων αλλα ειναι τοσο γενικο το πτυχιο και υπαρχει πολυς κορεσμος εξω που δε το θεωρησα καλη κινηση ωστε να το παρω στα 31-32 μονο και μονο για να εχω ενα χαρτι.

Απλα σκεφτομαι ποσο χρησιμο θα μου ειναι ενα πτυχιο διοικησης επιχειρησεων που ειναι πολυ γενικο στα 30κατι μου για την αγορα εργασιας και αν οντως το χρειαζομαι αν εχω καλη προυπηρεσια ωστε να μπω σε καποια θεση γραφειου μεσα σε εταιρία. Επισης θα εχει καποια προοπτικη αν θελω να φυγω εξωτερικο?

Απτην αλλη η μονη επιλογη που ειχα για εξ αποστασεως που να πω οτι εχει ζητηση ειναι η πληροφορικη ακομα και αν δε μαρεσει ο προγραμματισμος και τα μαθηματικα ιδιαίτερα ενω ασχολουμαι με τη τεχνολογια( αν αξιζει θα κατσω να τα μαθω). Το εκανα κυριως για τις προοπτικες που εχει και τους μισθους. Σκεφτομαι οτι μπορει να εκανα λαθος επιλογη αλλα δε ξερω σκεφτομαι και την ηλικια μου αργοτερα και τι επιλογες θα εχω. Δε θελω να παρω ενα πτυχιο και να φαω 4-6 χρονια απο τη ζωη μου μονο και μονο για να παρω ενα χαρτι να το κρεμασω.

Ποια ειναι η γνωμη σας?
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top