Καλησπέρα παίδες
να και ένα νήμα από μένα
το λοιπόν έχω έναν συγγενή μου πιτσιρικά
σας τα λέω εν τάχει..
το παλικάρι αυτό θέλει να στραφεί στην ιατρική.αν το ερώτημα είναι αν θα τα καταφέρει,η απάντηση είναι ναι.διαβάζει πολύ,είναι αριστούχος ,γενικώς έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει.ΟΜΩΣ
έχει σοβαρά προβλήματα ακοής,δεν μπορεί να ξενυχτάει(στις 12,αντε μια υπνο)διαφορετικά αρρωσταίνει την επομένη.
το ιατρικό πρόβλημα που έχει θέλει να το μελετήσει,να το ερευνήσει ή τέλος πάντων να ασχοληθεί με έρευνα για αρρώστειες που ταλανίζουν τους ανθρώπους..τα αίτια,θεραπεία κ.λπ αυτό είναι το κίνητρό του..προφανώς επειδή το πρόβλημα που έχει δεν γνωρίζουν ποια αίτια έχει,ούτε και την θεραπεία του.
εγώ όμως αφού με ρώτησε έχω τις αμφιβολίες μου...καταρχήν τι έρευνα μπορεί να κάνει στην ελλάδα για αυτά τα ζητήματα;
δεύτερον απο όσο ξέρω έχουν κλινικές στην ιατρική σχολή..πως θα δουλέψει με το στηθοσκόπιο ; ξέρω γω θα πάρει ηλεκτρονικό ; θα απεικονιζει στο κινητο του τα κυματα; ή θα ενισχυεται ντουπερ ο ηχος με αυτο:
μετά από όσο ξέρω ξενυχτάνε στις εφημερίες οι γιατροί,τέτοιες δεν θα έχει βέβαια νομίζω στην σχολή αλλά μετά; π.χ αν πάρει ειδικότητα ωρυλάς; θα έχει και μπόλικες..πως θα ανταπεξέλθει;
βεβαιως μπορει να παρει μια ειδικοτητα εργαστηριακη
αλλα ποια; ποια απ ολες εχει να κανει με αυτο που επιθυμει να κανει επαγγελμα εν τελει;θα χρειαστει λογικα και μεταπτυχιακο.σωστα; απ´οσο ξέρω η Βιοιατρική θα ικανοποιούσε την φιλοδοξία του,αλλά δεν τα πηγαίνω καλά με τις επιστήμες της ζωής,πείτε εσείς.
μηπως να τονσ υμβουλευα για βιολογια ή κατι άλλο; αν και αυτος θελει ιατρικη..και ειναι λιγο κριμα να του κοψω τα φτερα με τοση προσπαθεια που κανει το παλικαρακι.
παρεπιπτοντως με το που τελειωσει την σχολη ειναι ιατρος; μπορει να ανοιξει γραφειο;ακομα και χωρις ειδικοτητα και να συνταγογραφει; ενω παραλληλα κανει μεταπτυχιακο ξερω γω;
παιδια σοβαρες συμβουλες απο γνωστες,μην τον χαντακωσουμε ..ειναι καλο παιδι