Y7375 Νεοφερμένο μέλος Η Y7375 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:30 Η Y7375 έγραψε: #1 14-09-20 18:30 Έδωσα φέτος πανελλήνιες Ήθελα είτε μοριακή βιολογία ή χημεία βιοτεχνολογία κλπ Δυστυχώς λόγω δυσκολίας ελέγχου του άγχους μου δεν μπόρεσα να γράψω όσο μπορούσα Πέρασα γεωπονια στο ΑΠΘ Είναι ένα ενδιαφέρον τμήμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρει εμένα Πιστεύετε η σωστή επιλογή είναι να ξανά δώσω ή να μπω σε αυτήν την σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prak Νεοφερμένο μέλος Ο Prak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:41 Ο Prak έγραψε: #2 14-09-20 18:41 Να ξαναδώσεις. Πλέον έχεις δύο πλεονεκτήματα : την εμπειρία των πανελληνίων και την γνώση της ύλης. Θα μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα το άγχος σου και θα κάνεις καλύτερη προετοιμασία, καλύπτωντας τα κενά της ύλης, γράφοντας καλύτερα και πετυχαίνοντας τον στόχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2020 στις 00:52 Ο Dimitris9: #3 15-09-20 00:52 Εννοείται να ξανα δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus emzou Sense Lexii Nikoleta_Giann Moblok BioChemical eirinipap barba_john valiia Manolo165 Κορώνα Αριάνα123 Y7375 Prak lnesb Dr. Gl. Luminous Stroka Ziggy 1 dimlevi nicks1999 gwgw_5 Κλημεντίνη Marianna35 _merion Viedo Dimitris9 Marifei Steffie88 Ιωάννα2 Anonym0s barkos Makis7 SlimShady Ryuzaki tsiobieman Kostakis45 MarcoReus hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έδωσα φέτος πανελλήνιες Ήθελα είτε μοριακή βιολογία ή χημεία βιοτεχνολογία κλπ Δυστυχώς λόγω δυσκολίας ελέγχου του άγχους μου δεν μπόρεσα να γράψω όσο μπορούσα Πέρασα γεωπονια στο ΑΠΘ Είναι ένα ενδιαφέρον τμήμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρει εμένα Πιστεύετε η σωστή επιλογή είναι να ξανά δώσω ή να μπω σε αυτήν την σχολή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Prak Νεοφερμένο μέλος Ο Prak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:41 Ο Prak έγραψε: #2 14-09-20 18:41 Να ξαναδώσεις. Πλέον έχεις δύο πλεονεκτήματα : την εμπειρία των πανελληνίων και την γνώση της ύλης. Θα μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα το άγχος σου και θα κάνεις καλύτερη προετοιμασία, καλύπτωντας τα κενά της ύλης, γράφοντας καλύτερα και πετυχαίνοντας τον στόχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2020 στις 00:52 Ο Dimitris9: #3 15-09-20 00:52 Εννοείται να ξανα δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Να ξαναδώσεις. Πλέον έχεις δύο πλεονεκτήματα : την εμπειρία των πανελληνίων και την γνώση της ύλης. Θα μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα το άγχος σου και θα κάνεις καλύτερη προετοιμασία, καλύπτωντας τα κενά της ύλης, γράφοντας καλύτερα και πετυχαίνοντας τον στόχο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris9 Δραστήριο μέλος Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2020 στις 00:52 Ο Dimitris9: #3 15-09-20 00:52 Εννοείται να ξανα δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εννοείται να ξανα δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.