Τα κενα δεν με χαροποιουν (βασικα στα μαθηματα που δεν με νοιαζουν με χαροποιουν αλλα και παλι νιωθω ασχημα γιατι καποιοι αλλοι τα χρειαζονται)Και ομως συμμετεχω σε πορειες, καταληψεις , αποχες ειμαι μελος μιας παραταξης κλπ . Οποτε ναι οσο μπορω παω κοντρα στο συστημα . Καυχιουνται πιστεψεμε . Δεν πεταξα κανενα μπαλακι αλλου , αυτο που μου ειπαν σας ειπα(και επισης αυτος ο καθηγητης μεγαλωσε στην Αυστραλια οποτε κατι ξερει καλυτερα απο εσενα

. Τα θρανια δεν βοηθαν στην ομαδικοτητα ιδιαιτερα. Αν δεις εκπαιδευτικα συστηματα στις σκανδιναβικες χωρες(που οι ανθρωποι εκει σε αυτα τα θεματα και οχι μονο ειναι αιωνες μπροστα) θα δεις πως τα θρανια ειναι τεραστια και καθονται 4-6 παιδια σε καθενα απο αυτα και η συζητηση ειναι μερος του μαθηματος (κατι που εδω η συζητηση θεωρειτε φασαρια ). Σε ολα αυτα που ειπες συμφωνω μονο με το πανω που λες : Το μέλλον σου το καταστρέφουν όσοι Έλληνες βολεύονται με όλα όσα συμβαίνουν που περιγράφεις και δεν αντιδρούν. Είναι θέμα νοοτροπίας..... Εδω respect . Η ενισχυτικη διδασκαλια ειναι ενα μεγαλο πληγμα ... Δεν δουλευει με την ιδια οργανωση οπως τα φροντιστηρια .. Ο αδερφος μου πηγε για λιγο καιρο και μου ειπε πως ενας αλλος μαθητης ειχε φερει ηχεια μεσα και εβαζε μουσικη και αλλοι παιζαν με τα κινητα ... Το συστημα επιτηδες τα αφηνει να γινονται αυτα... Γιατι στο σχολειο τετοια δεν γινονται?? Γιατι εκει τηρουνται οι κανονες ενω στην ενισχυτικη επιτηδες την εχουν ξεχασμενη στον Θεο για να σε αναγκασουν να πας να πληρωσεις στα φροντιστηρια ...