Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.890 μηνύματα σε 105.889 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 383 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η αλήθεια είναι πως από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΟΠΑ, αργότερα υπάρχουν περισσότερες επιλογές, απλα συνέχεια διαβαζω οτι αν σε ενδιαφέρουν τα ναυτιλιακά είναι καλύτερο να μπεις κατευθείαν σε αυτή τη σχολή γιατι σου δίνεται και ευκαιρία για πρακτική. Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω.Δίνω και εγώ σε δύο μήνες, αυτό που έχω να σου πω καλύτερα χρηματοοικονομικά. Είχα κοιτάξει και το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο ΟΠΑ και κάνουνε και μάθημα πάνω στα Χρηματοοικονομικά της Ναυτιλίας ( κάπως έτσι νομίζω λέγεται ο τίτλος του μαθήματος), αν και είναι στο 3ο έτος. Με αυτό θέλω να σού δείξω πως δεν είναι ανάγκη να πας για Ναυτιλιακά απ'τώρα, αποψη μου, και άμα σε ενδιαφέρει στο μέλλον κανεις μεταπτυχιακό πανω στα ναυτιλιακά και εισαι οκ.
Και εγώ είμαι μεταξύ Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ![]()