Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.408 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.226 μηνύματα σε 105.851 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 312 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα σε όλους σας.υπάρχουν αρκετα thread παρόμοια αλλα ειναι προ 5αετιας + δεν έχουν ξεκαθαριστεί καποια πραγματα.
Ειχα στο μυαλό μου καθαρά για ΑΣΟΕΕ. Ωστόσο τωρα τελευταία Ανακάλυψα και τα ναυτιλιακά οικονομικά.
Δεν έχω καποια προτίμηση απλώς θεωρώ οτι τα ναυτιλιακά οικονομικά έχουν καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση επειδή ειναι πιο εξειδικευμένα και αλλωστε η ναυτιλία ειναι κατι το οποίο δεν εχει επηρεάστει τοσο απτην κρίση. Τουλάχιστον κάπως ετσι το έχω στο μυαλό μου.
Εσείς τι πιστεύετε;