Νέες ημερομηνίες γραπτών εξετάσεων ECCE & ECPE Μαΐου 2023 λόγω εκλογών

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,858 μηνύματα.
Νέες ημερομηνίες γραπτών εξετάσεων ECCE & ECPE Μαΐου 2023
Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των κοινοβουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα, η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων ECCE και ECPE του Michigan Language Assessment:
  • ECCE: Σάββατο 27 Μαΐου 2023
  • ECPE: Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Σημείωση:
  • Οι υποψήφιοι που έχουν εγγραφεί για τις εξετάσεις Μαΐου 2023 θα μεταφερθούν αυτομάτως στις νέες ημερομηνίες με ευθύνη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.
  • Όλοι οι υποψήφιοι θα λάβουν το ατομικό τους πρόγραμμα προφορικών και γραπτών εξετάσεων πριν τις εξετάσεις.
 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο τ. Aspiring Lawyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 2,579 μηνύματα.
Παραθέτω για όποιον ενδιαφέρεται και το αντίστοιχο για τις εξετάσεις του Γαλλικού Ινστιτούτου:

"Αγαπητοί υποψήφιοι στις εξετάσεις Μαΐου 2023,

Συνέχεια της ανακοίνωσης του Προέδρου της Κυβερνήσεως για προκήρυξη εθνικών εκλογών την 21η Μαΐου 2023, οι εξετάσεις στη Γαλλική γλώσσα οι οποίες είχαν προγραμματιστεί μεταξύ 19-21 Μαΐου 2023 μεταφέρονται ως έχουν μεταξύ 26-28 του ιδίου μήνα.

Όλες οι προφορικές εξετάσεις DELF-DALF σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι οποίες ήταν προγραμματισμένες τις καθημερινές ημέρες παραμένουν ως έχουν καθώς και οι προφορικές εξετάσεις Sorbonne (Ιδέ αναλυτικό πρόγραμμα)."
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top