Μύηση στο νοικοκυριό και φυτά εσωτερικού χώρου

PanosKerkis

Νεοφερμένος

Ο PanosKerkis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών Ιονίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Είμαι ένας δευτεροετής φοιτητής προσεχώς με το καλό και ενδεχομένως θα νοικιάσω ένα σπίτι. Το θέμα όμως είναι ότι η διαμονή μου στο προηγούμενο διαμέρισμα ως πρωτοετής λόγω των προδιαγραφών δεν ήταν και ότι καλύτερη. Αναλυτικά, είχα ένα διαμέρισμα σχετικά μικρό σε τετραγωνικά, με φούρνο σε μικρογραφία (που πιο πολύ ταίριαζε για καμιά μακέτα παρά σε σπίτι 😂) και ελαττωματικός κιόλας ( μιας και ντουμάνιασε όλο το σπίτι με κάτι κατεψυγμένα πεϊνιρλί μέσα σε λίγα λεπτά σε βαθμό που θύμιζε τον τεκέ της Μαριγώς) καθώς και μια άθλια και βρώμικη πολυκατοικία με σκάλα που έζεχνε. Το θέμα τώρα είναι το εξής: εγώ είμαι εντελώς αμύητος από νοικοκυριό και μαγειρική• για να καταλάβετε περί του πόσο άσχετος είμαι, μόνο να σκουπίζω και να σφουγγαρίζω ξέρω και αυτά σε μέτριο level. Φέτος, μιας και θα είμαι σε μονοκατοικία (που έχει σημαντική διαφορά από το διαμέρισμα) θέλω να την έχω λαμπίκο και πεντακάθαρη. Για αυτό, όσοι είχατε παρόμοιο θέμα ή έχετε καμιά συμβουλή να μου δώσετε την δέχομαι μετά χαράς. Τέλος, όσον αφορά το θέμα της εσωτερικής διακόσμησης, τι φυτά εσωτερικού χώρου έχετε (κανένα που να μην εκπέμπει πολύ CO2 το βράδυ ελπίζω) καθώς ποια θα μπουν προτείνατε να πάρω στάνταρ ώστε να αποκτήσω αισθητική στο σπίτι μου. Σας ευχαριστώ πολύ 😁 !!!
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,798 μηνύματα.
Να έρθω να σκουπίσω; :fish2: Νερό ξέρεις να βράζεις;
 

PanosKerkis

Νεοφερμένος

Ο PanosKerkis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών Ιονίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Ρε συ, με ρωτάς για τα αυτονόητα 😂
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top