ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο Σάβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:18 Ο ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: #1 27-09-23 18:18 Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:25 Ο littlefungi: #2 27-09-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Άμα δεν ολοκληρώσεις την εγγραφή στη σχολή δε θα είσαι εγγεγραμμένος στη σχολή άρα θα χάσεις τη σχολή Than003 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Than003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 21:06 Ο Than003 έγραψε: #3 27-09-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Κάνε καμιά τέτοια πλάκα και αποχαιρέτησε την σχολή σου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.299 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:58 Η Grand Duchess: #4 27-09-23 22:58 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Ναι χάνεις την θέση σου. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς να πας στη σχολή σου φέτος, εγγραφεσαι και παίρνεις αναστολη για 1 χρόνο. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.323 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:01 Ο Samael έγραψε: #5 27-09-23 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ; Και εμείς ενημέρωση τότε δεν είχαμε . Αλλά κάποια πράγματα είναι και κοινή λογική ρε γαμώτο...Πως γίνεται να κατασκευάζετε τέτοιες υποθέσεις εντελώς αυθαίρετα και με πλήρη αντίθεση στην λογική γενικά , και ειδικότερα στην κοινή λογική ; Τέλος πάντων , εαν το έκανες αυτό έχεις χάσει την σχολή , πρέπει να δώσεις πανελλήνιες πάλι . Εύχομαι να μην έκανες τέτοιο πράγμα ειλικρινά . hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:46 Ο hl_amhxanos: #6 29-09-23 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό άβαταρ φίλε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kafkinos thesecretfemme Wonderkid iiTzArismaltor_ Γιώτα Γιαννακού Abiogenesis Νικολινα Angelikaaa constansn Nala SoyN Arianara S3 Scandal Dr. Gl. Luminous Obi-Wan Kenobi charmander nicole1982 flaura Than003 Alessandra Eliza love_to_learn Μιχαήλ nucomer estrela Αναστασία197 Aggel0sss Antonia Alexandra Leo komm Unboxholics A350 kiyoshi Maynard Enhypen Sofos Gerontas GeorgePap2003 Lifelong Learner suaimhneas ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή;
littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:25 Ο littlefungi: #2 27-09-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Άμα δεν ολοκληρώσεις την εγγραφή στη σχολή δε θα είσαι εγγεγραμμένος στη σχολή άρα θα χάσεις τη σχολή Than003 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Than003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 21:06 Ο Than003 έγραψε: #3 27-09-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Κάνε καμιά τέτοια πλάκα και αποχαιρέτησε την σχολή σου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.299 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:58 Η Grand Duchess: #4 27-09-23 22:58 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Ναι χάνεις την θέση σου. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς να πας στη σχολή σου φέτος, εγγραφεσαι και παίρνεις αναστολη για 1 χρόνο. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.323 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:01 Ο Samael έγραψε: #5 27-09-23 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ; Και εμείς ενημέρωση τότε δεν είχαμε . Αλλά κάποια πράγματα είναι και κοινή λογική ρε γαμώτο...Πως γίνεται να κατασκευάζετε τέτοιες υποθέσεις εντελώς αυθαίρετα και με πλήρη αντίθεση στην λογική γενικά , και ειδικότερα στην κοινή λογική ; Τέλος πάντων , εαν το έκανες αυτό έχεις χάσει την σχολή , πρέπει να δώσεις πανελλήνιες πάλι . Εύχομαι να μην έκανες τέτοιο πράγμα ειλικρινά . hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:46 Ο hl_amhxanos: #6 29-09-23 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό άβαταρ φίλε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kafkinos thesecretfemme Wonderkid iiTzArismaltor_ Γιώτα Γιαννακού Abiogenesis Νικολινα Angelikaaa constansn Nala SoyN Arianara S3 Scandal Dr. Gl. Luminous Obi-Wan Kenobi charmander nicole1982 flaura Than003 Alessandra Eliza love_to_learn Μιχαήλ nucomer estrela Αναστασία197 Aggel0sss Antonia Alexandra Leo komm Unboxholics A350 kiyoshi Maynard Enhypen Sofos Gerontas GeorgePap2003 Lifelong Learner suaimhneas ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Άμα δεν ολοκληρώσεις την εγγραφή στη σχολή δε θα είσαι εγγεγραμμένος στη σχολή άρα θα χάσεις τη σχολή
Than003 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Than003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 21:06 Ο Than003 έγραψε: #3 27-09-23 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Κάνε καμιά τέτοια πλάκα και αποχαιρέτησε την σχολή σου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.299 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:58 Η Grand Duchess: #4 27-09-23 22:58 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Ναι χάνεις την θέση σου. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς να πας στη σχολή σου φέτος, εγγραφεσαι και παίρνεις αναστολη για 1 χρόνο. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.323 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:01 Ο Samael έγραψε: #5 27-09-23 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ; Και εμείς ενημέρωση τότε δεν είχαμε . Αλλά κάποια πράγματα είναι και κοινή λογική ρε γαμώτο...Πως γίνεται να κατασκευάζετε τέτοιες υποθέσεις εντελώς αυθαίρετα και με πλήρη αντίθεση στην λογική γενικά , και ειδικότερα στην κοινή λογική ; Τέλος πάντων , εαν το έκανες αυτό έχεις χάσει την σχολή , πρέπει να δώσεις πανελλήνιες πάλι . Εύχομαι να μην έκανες τέτοιο πράγμα ειλικρινά . hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:46 Ο hl_amhxanos: #6 29-09-23 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό άβαταρ φίλε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kafkinos thesecretfemme Wonderkid iiTzArismaltor_ Γιώτα Γιαννακού Abiogenesis Νικολινα Angelikaaa constansn Nala SoyN Arianara S3 Scandal Dr. Gl. Luminous Obi-Wan Kenobi charmander nicole1982 flaura Than003 Alessandra Eliza love_to_learn Μιχαήλ nucomer estrela Αναστασία197 Aggel0sss Antonia Alexandra Leo komm Unboxholics A350 kiyoshi Maynard Enhypen Sofos Gerontas GeorgePap2003 Lifelong Learner suaimhneas ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Κάνε καμιά τέτοια πλάκα και αποχαιρέτησε την σχολή σου
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.299 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:58 Η Grand Duchess: #4 27-09-23 22:58 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Ναι χάνεις την θέση σου. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς να πας στη σχολή σου φέτος, εγγραφεσαι και παίρνεις αναστολη για 1 χρόνο. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.323 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:01 Ο Samael έγραψε: #5 27-09-23 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ; Και εμείς ενημέρωση τότε δεν είχαμε . Αλλά κάποια πράγματα είναι και κοινή λογική ρε γαμώτο...Πως γίνεται να κατασκευάζετε τέτοιες υποθέσεις εντελώς αυθαίρετα και με πλήρη αντίθεση στην λογική γενικά , και ειδικότερα στην κοινή λογική ; Τέλος πάντων , εαν το έκανες αυτό έχεις χάσει την σχολή , πρέπει να δώσεις πανελλήνιες πάλι . Εύχομαι να μην έκανες τέτοιο πράγμα ειλικρινά . hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:46 Ο hl_amhxanos: #6 29-09-23 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό άβαταρ φίλε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kafkinos thesecretfemme Wonderkid iiTzArismaltor_ Γιώτα Γιαννακού Abiogenesis Νικολινα Angelikaaa constansn Nala SoyN Arianara S3 Scandal Dr. Gl. Luminous Obi-Wan Kenobi charmander nicole1982 flaura Than003 Alessandra Eliza love_to_learn Μιχαήλ nucomer estrela Αναστασία197 Aggel0sss Antonia Alexandra Leo komm Unboxholics A350 kiyoshi Maynard Enhypen Sofos Gerontas GeorgePap2003 Lifelong Learner suaimhneas ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Ναι χάνεις την θέση σου. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς να πας στη σχολή σου φέτος, εγγραφεσαι και παίρνεις αναστολη για 1 χρόνο.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.323 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:01 Ο Samael έγραψε: #5 27-09-23 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ; Και εμείς ενημέρωση τότε δεν είχαμε . Αλλά κάποια πράγματα είναι και κοινή λογική ρε γαμώτο...Πως γίνεται να κατασκευάζετε τέτοιες υποθέσεις εντελώς αυθαίρετα και με πλήρη αντίθεση στην λογική γενικά , και ειδικότερα στην κοινή λογική ; Τέλος πάντων , εαν το έκανες αυτό έχεις χάσει την σχολή , πρέπει να δώσεις πανελλήνιες πάλι . Εύχομαι να μην έκανες τέτοιο πράγμα ειλικρινά . hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:46 Ο hl_amhxanos: #6 29-09-23 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό άβαταρ φίλε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ; Και εμείς ενημέρωση τότε δεν είχαμε . Αλλά κάποια πράγματα είναι και κοινή λογική ρε γαμώτο...Πως γίνεται να κατασκευάζετε τέτοιες υποθέσεις εντελώς αυθαίρετα και με πλήρη αντίθεση στην λογική γενικά , και ειδικότερα στην κοινή λογική ; Τέλος πάντων , εαν το έκανες αυτό έχεις χάσει την σχολή , πρέπει να δώσεις πανελλήνιες πάλι . Εύχομαι να μην έκανες τέτοιο πράγμα ειλικρινά .
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:46 Ο hl_amhxanos: #6 29-09-23 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό άβαταρ φίλε
Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Σε περίπτωση που δεν εχω ολοκληρώσει την εγγραφη στην σχολή που πέρασα, με σκοπο να παραλείψω ενα ετος χάνω την σχολή; Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικό άβαταρ φίλε