efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2021 στις 19:12 Η efi25 έγραψε: #1 23-01-21 19:12 Γεια σας, μια γνωστη μου μου ειπε οτι αποφοιτοι ΓΕΛ μπορουν να δωσουν Πανελληνιες σε ΕΠΑΛ, που ειναι πιο ευκολες. Εγω αμφιβαλλω αν ισχυει αυτο, καθως αν ισχυε ολοι θα δινανε σε ΕΠΑΛ. Ξερει κανεις αν γινεται αυτο? Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 23-01-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από efi25: Γεια σας, μια γνωστη μου μου ειπε οτι αποφοιτοι ΓΕΛ μπορουν να δωσουν Πανελληνιες σε ΕΠΑΛ, που ειναι πιο ευκολες. Εγω αμφιβαλλω αν ισχυει αυτο, καθως αν ισχυε ολοι θα δινανε σε ΕΠΑΛ. Ξερει κανεις αν γινεται αυτο? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... ναι γινεται αφου πρωτα φοιτησεις 2 χρονια σε επαλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2021 στις 19:19 Η efi25 έγραψε: #3 23-01-21 19:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι γινεται αφου πρωτα φοιτησεις 2 χρονια σε επαλ Click για ανάπτυξη... Ο αποφοιτος ΓΕΛ δλδ πρεπει να φοιτησει ξανα σε σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 23-01-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από efi25: Ο αποφοιτος ΓΕΛ δλδ πρεπει να φοιτησει ξανα σε σχολειο? Click για ανάπτυξη... ναι πρεπει να κανει Β και Γ επαλ στα μαθηματα ειδικοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2021 στις 19:21 Η efi25 έγραψε: #5 23-01-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι πρεπει να κανει Β και Γ επαλ στα μαθηματα ειδικοτητας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Ria99 calliope thecrazycretan Muffin18 Dr. Gl. Luminous το κοριτσι του μαη Marifei Κλημεντίνη angies rafaela11 tsiobieman Πύρος Slytherin don_vito Pharmacist01 JohnGreek eri548 SlimShady Scandal efi25 lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας, μια γνωστη μου μου ειπε οτι αποφοιτοι ΓΕΛ μπορουν να δωσουν Πανελληνιες σε ΕΠΑΛ, που ειναι πιο ευκολες. Εγω αμφιβαλλω αν ισχυει αυτο, καθως αν ισχυε ολοι θα δινανε σε ΕΠΑΛ. Ξερει κανεις αν γινεται αυτο? Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 23-01-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από efi25: Γεια σας, μια γνωστη μου μου ειπε οτι αποφοιτοι ΓΕΛ μπορουν να δωσουν Πανελληνιες σε ΕΠΑΛ, που ειναι πιο ευκολες. Εγω αμφιβαλλω αν ισχυει αυτο, καθως αν ισχυε ολοι θα δινανε σε ΕΠΑΛ. Ξερει κανεις αν γινεται αυτο? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... ναι γινεται αφου πρωτα φοιτησεις 2 χρονια σε επαλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2021 στις 19:19 Η efi25 έγραψε: #3 23-01-21 19:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι γινεται αφου πρωτα φοιτησεις 2 χρονια σε επαλ Click για ανάπτυξη... Ο αποφοιτος ΓΕΛ δλδ πρεπει να φοιτησει ξανα σε σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 23-01-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από efi25: Ο αποφοιτος ΓΕΛ δλδ πρεπει να φοιτησει ξανα σε σχολειο? Click για ανάπτυξη... ναι πρεπει να κανει Β και Γ επαλ στα μαθηματα ειδικοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2021 στις 19:21 Η efi25 έγραψε: #5 23-01-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι πρεπει να κανει Β και Γ επαλ στα μαθηματα ειδικοτητας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Ria99 calliope thecrazycretan Muffin18 Dr. Gl. Luminous το κοριτσι του μαη Marifei Κλημεντίνη angies rafaela11 tsiobieman Πύρος Slytherin don_vito Pharmacist01 JohnGreek eri548 SlimShady Scandal efi25 lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από efi25: Γεια σας, μια γνωστη μου μου ειπε οτι αποφοιτοι ΓΕΛ μπορουν να δωσουν Πανελληνιες σε ΕΠΑΛ, που ειναι πιο ευκολες. Εγω αμφιβαλλω αν ισχυει αυτο, καθως αν ισχυε ολοι θα δινανε σε ΕΠΑΛ. Ξερει κανεις αν γινεται αυτο? Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... ναι γινεται αφου πρωτα φοιτησεις 2 χρονια σε επαλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2021 στις 19:19 Η efi25 έγραψε: #3 23-01-21 19:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι γινεται αφου πρωτα φοιτησεις 2 χρονια σε επαλ Click για ανάπτυξη... Ο αποφοιτος ΓΕΛ δλδ πρεπει να φοιτησει ξανα σε σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 23-01-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από efi25: Ο αποφοιτος ΓΕΛ δλδ πρεπει να φοιτησει ξανα σε σχολειο? Click για ανάπτυξη... ναι πρεπει να κανει Β και Γ επαλ στα μαθηματα ειδικοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2021 στις 19:21 Η efi25 έγραψε: #5 23-01-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι πρεπει να κανει Β και Γ επαλ στα μαθηματα ειδικοτητας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Ria99 calliope thecrazycretan Muffin18 Dr. Gl. Luminous το κοριτσι του μαη Marifei Κλημεντίνη angies rafaela11 tsiobieman Πύρος Slytherin don_vito Pharmacist01 JohnGreek eri548 SlimShady Scandal efi25 lnesb Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι γινεται αφου πρωτα φοιτησεις 2 χρονια σε επαλ Click για ανάπτυξη... Ο αποφοιτος ΓΕΛ δλδ πρεπει να φοιτησει ξανα σε σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2021 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 23-01-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από efi25: Ο αποφοιτος ΓΕΛ δλδ πρεπει να φοιτησει ξανα σε σχολειο? Click για ανάπτυξη... ναι πρεπει να κανει Β και Γ επαλ στα μαθηματα ειδικοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2021 στις 19:21 Η efi25 έγραψε: #5 23-01-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι πρεπει να κανει Β και Γ επαλ στα μαθηματα ειδικοτητας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από efi25: Ο αποφοιτος ΓΕΛ δλδ πρεπει να φοιτησει ξανα σε σχολειο? Click για ανάπτυξη... ναι πρεπει να κανει Β και Γ επαλ στα μαθηματα ειδικοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efi25 Δραστήριο μέλος Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2021 στις 19:21 Η efi25 έγραψε: #5 23-01-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι πρεπει να κανει Β και Γ επαλ στα μαθηματα ειδικοτητας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι πρεπει να κανει Β και Γ επαλ στα μαθηματα ειδικοτητας. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.