delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω τα κλασσικά συμπτώματα του ενθουσιασμού (βλ. Σφίξιμο στην κοιλιά, όποτε γράφω κάτι στο FB περιμένω να μου κάνει comment ή έστω Like κλπ κλπ κλπ).
Τέλος πάντων, όταν μιλάμε φαίνεται πως και αυτή ενδιαφέρεται γιατί το γυρνάει και στο πονηρό κλπ....
Τώρα θα μου πείτε που είναι το πρόβλημα..
Το πρόβλημα είναι ότι έχω σχέση ΠΟΛΥΥΥΥΥ καιρό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς είναι η σχέση σου με την κοπέλα σου, τη θες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εδώ και περίπου ένα μήνα δεν τα πάμε και τόσο καλά...
w1n5t0n
Δραστήριο μέλος

delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Eίμαστε 2 χρόνια μαζί με την άλλη...
Αφού δεν νιώθεις κάτι για εκείνη γιατί να μένεις σε αυτή τη σχέση;
Τι σημασία έχει ο καιρός αν δεν υπάρχει συναίσθημα;
delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Τον τελευταίο καιρό μου αρέσει αρκετά πολύ μία κοπέλα.
Έχω τα κλασσικά συμπτώματα του ενθουσιασμού (βλ. Σφίξιμο στην κοιλιά, όποτε γράφω κάτι στο FB περιμένω να μου κάνει comment ή έστω Like κλπ κλπ κλπ).
Τέλος πάντων, όταν μιλάμε φαίνεται πως και αυτή ενδιαφέρεται γιατί το γυρνάει και στο πονηρό κλπ....
Τώρα θα μου πείτε που είναι το πρόβλημα..
Το πρόβλημα είναι ότι έχω σχέση ΠΟΛΥΥΥΥΥ καιρό.
Εισαι ενθουσιασμενος,επειδη βρεθηκε μια νεα κοπελα,να σε φλερταρει και να σου κεντρισει το ενδιαφερον.
Οπως οταν ημασταν μικροι,με καθε νεο μας παιχνιδι,ενθουσιαζομασταν,θελαμε να ανακαλυψουμε τις λειτουργιες του και αφου το βαριομασταν,επιστρεφαμε παλι στα παλια σιγουρα και αγαπημενα μας παιχνιδια,με τα οποια ειχαμε δεθει.
Ισως να μην σε ενδιαφερει καν αυτη η κοπελα,αλλα να σ αρεσει μονο το οτι μπηκες ξανα στη διαδικασια του φλερτ,το οποιο πιθανολογω πως μετα απο 2 χρονια σχεσης με την αλλη κοπελα να εχει χαθει(?)
Σιγουρη λυση δεν υπαρχει,ο καθενας θα μοιραστει τη δικη του αποψη,απο την οπτικη που βλεπει το θεμα.
Εγω απλα θα σου πω να θεσεις στον εαυτο σου ορισμενα βασικα ερωτηματα,περνας καλα με την κοπελα σου?σε γεμιζει?
ή μηπως εκατσες στην ασφαλεια μιας σχεσης και τωρα που βρεθηκε κατι αλλο να πιαστεις θα φυγεις?

και πως εισαι σιγουρος οτι αυτη ειναι για σενα?
delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα σκεφτώ τι θα κάνω και θα σας πω.....Flirt is missing δυστυχώς...
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Αν, μετά από τις συζητήσεις σας, δεν καταφέρετε να βγάλετε άκρη τότε ίσως η καλύτερη λύση είναι να σταματήσει αυτή η σχέση μιας που η κατάσταση αυτή (των σενεχόμενων τσακωμών δηλαδή) φθείρει ψυχολογικά και τους δυό σας και δεν οδηγεί πουθενά.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

akiroskirios
Δραστήριο μέλος

όποτε γράφω κάτι στο FB περιμένω να μου κάνει comment ή έστω Like κλπ κλπ κλπ).
χαχαχαχαχα...μπήκε "αγαπημένες ατάκες"
georgia_chios
Νεοφερμένο μέλος

η ζωη ειναι μικρη για να αναλωνομστε με χαζομαρες....και που εισαι 2 χρονια και τι εγινε; η αλλη κοπελα δεν ηταν ο λογος που σκεφτεσαι το χωρισμο απλα το κανει πιο γρηγορο, γιατι αν τα πηγαινες μια χαρα και δεν ηθελες να χωρισεις δε θα σε ενδιεφερε καμια αλλη κοπελα οσο θεα και αν ηταν. χωρισε και κανε τη ζωη σου.
Μην κανετε τα δυσκολα ευκολα. Ολοι οι χωρισμοι ξεπερνιουνται μεσα σε ενα μηνα (απο νορμαλ και λογικα οντα παντα)!!!!

Μάλλον κάτι από τα δύο δεν τα έχω.αν γυαλισει το γυαλι... χωρισε παιδι μου και κανε τη ζωη σου οπως τη θες...τι εισαι παντρεμενος;;;;;;;;;;;;
η ζωη ειναι μικρη για να αναλωνομστε με χαζομαρες....και που εισαι 2 χρονια και τι εγινε; η αλλη κοπελα δεν ηταν ο λογος που σκεφτεσαι το χωρισμο απλα το κανει πιο γρηγορο, γιατι αν τα πηγαινες μια χαρα και δεν ηθελες να χωρισεις δε θα σε ενδιεφερε καμια αλλη κοπελα οσο θεα και αν ηταν. χωρισε και κανε τη ζωη σου.
Μην κανετε τα δυσκολα ευκολα. Ολοι οι χωρισμοι ξεπερνιουνται μεσα σε ενα μηνα (απο νορμαλ και λογικα οντα παντα)!!!!

Κάτσε και σκέψου τι πραγματικά θέλεις, όλα τα ζευγάρια έχουν καυγάδες. Το να σου πούμε κάνε αυτό, εκείνο, το άλλο, δεν έχει νόημα. Κανένας από εμάς δεν μπορεί να καταλάβει τι νιώθεις.
Κάνε μία σύσκεψη με τον εαυτό σου και θα τη βρεις την άκρη.

Frida!
Νεοφερμένο μέλος

Kelly:)
Νεοφερμένο μέλος

Αυτο που σου λειπει και εσενα τωρα ειναι ο ενθουσιασμος.Ξερεις την κοπελα σου,πως περνατε,τι θα κανετε,ειναι σχεδον όλα αναμενώμενα εως βαρετά.
Ετσι,η εμφάνιση ενος άλλου ατομου μεσα στη ζωή σου που ενδιαφερεται για σένα μεσα σε μια περιοδο που συνεχως μαλώνεις με το άτομο που είστε μαζί,ακουγεται δελεαστικό.
Ρισκάρεις όμως να αφήσεις ενα ατομο που είσαι σιγουρος οτι σ'αγαπαει,ειναι εκει για ό,τι χρειαστεις,θα ειναι διπλα σου για όσο εσυ θες,περασατε τόσες δοκιμασίες μαζί και είναι έτοιμο να περασει άλλες τοσες για χάρη σου,για μια κοπελα που ενω ξέρει οτι εχεις σχέση το"παει στο πονηρο";
Ειναι φυσιολογικό αυτο που σου συμβαίνει..αλλά σκέψου τι ρίσκο παιρνεις και αν εισαι έτοιμος να το πάρεις.
Γιατί ο πόνος θα είναι μεγάλος και τα αποτελέσματα...οδυνηρα και για τους δυο.
Αυτο που πρεπει να αναλογιστείς ειναι: κουραστηκες απο αυτη τη σχεση ωστε να την τερματήσεις οριστικά ή αντεχεις να περασεις ακόμα μια δοκιμασία;
Μετά η απαντηση ειναι απλη

delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ίσως με τη συζήτηση βγάλετε άκρηη, μπορεί και αυτή να έχει κουραστεί και να είναι σε μία φάση δεν ξέρω τι θέλω,τι με ενοχλεί.
delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όλες αυτό λέμε τελικά.Τη ρωτάω και μου λέει το κλασσικό " Τίποτα δεν έχω."

Αν επιμείνεις ίσως σου πει...
Αν έχεις κουραστεί πες της το.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- ioanna2007
- fofo
- Chris180
- Eirinakiii8
- GeoCommand
- eirinipap
- Maria_Xagorari
- Basiliki.kiki
- Nia Skg
- arko
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- User1294
- Hased Babis
- johnsala
- thenutritionist
- Σιλια
- Paragontas7000
- katia.m
- spring day
- SoyN
- charmander
- Giii
- DeWiN
- Abiogenesis
- tsiobieman
- Helen06
- Philologist
- Panagiotis849
- nikch
- kiyoshi
- giannhs2001
- Κλημεντίνη
- george777
- Than003
- angel27_
- Scandal
- Joji
- ElladaKalimera2023
- Dr. Gl. Luminous
- Nick254
- GeorgePap2003
- nucomer
- Johnman97
- constansn
- Pharmacist01
- thesecretfemme
- Meow
- tfghp
- iew
- lepipini
- BillyTheKid
- ggl
- fmarulezkd
- t3r0ne
- User2350
- future.nurse.29
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.