Harry0000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάτι είχα ακούσει χωρίς να είμαι και σίγουρος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Harry0000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οχι δεν ειναι στο 3ο και δε νομιζω να μπει αφου δεν εχει σχεση με υγεια.
Σχέση με την υγεία όντος δεν έχει, αλλά εξήγησε μου σε παρακαλώ γιατί από την στιγμή που είμαι καλός στη χημεία και θέλω να περάσω στο χημικό να μην είναι μάθημα αυξημένης βαρύτητας;

Σχέση με την υγεία όντος δεν έχει, αλλά εξήγησε μου σε παρακαλώ γιατί από την στιγμή που είμαι καλός στη χημεία και θέλω να περάσω στο χημικό να μην είναι μάθημα αυξημένης βαρύτητας;
Συμφωνω σε αυτο, ειναι ενα παραδοξο του μηχανογραφικου
vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Οντως, αλλα θεωρειται θετικη επιστημη.Γιαυτο εντασσεται στο 2ο πεδιο.Συμφωνω σε αυτο, ειναι ενα παραδοξο του μηχανογραφικου
Πολλα παραδοξα υπαρχουν.Δεν ειναι το μονο.

gs1992
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotitsas
Νεοφερμένο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Blanko δεν έχεις? Μην ανησυχείς, πρόχειρο είναι και δεν το καταθέτεις. Η επίσημη κατάθεση γίνεται εκεί ηλεκτρονικά.Εγω μπερδευτικα και συμπληρωσα τον κωδικο αριθμο υποψηφιου. Τι κανω τωρα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.