kotsos_licious
Νεοφερμένο μέλος

να πω και εγώ κάτι... (ως νέο μέλος)

ως τελειόφοιτος ήρθε η ώρα του μηχανογραφικού...
και επειδή θέλω δουλεία με ΜΕΛΛΟΝ σκέφτομαι την σχολή μηχανικών πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων στο Καρλόβασι της Σάμου...
οι γονείς μου είναι ανοιχτοί σε όλα
από την αρχή μου είπαν:
"όπου θες εσύ..."
είμαι από Χαλκιδική και αν και περνάω άνετα στο οικονομικό Θεσσαλονίκη το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω Σάμο....
από εσάς ζητάω τα εξής:
1) η σχολή είναι καλή??? (έχει μέλλον όπως ακούω?, οι εγκαταστάσεις είναι οκ?)
2) από φοιτητική ζωή πως πάει η πόλη?
κάθε γνώμη θα είναι ευπρόσδεκτη, ιδιαίτερα από αποφοίτους της συγκεκριμένης σχολής!
ευχαριστώ πολύ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος

kotsos_licious
Νεοφερμένο μέλος

το ξέρω ότι είναι 5 χρόνια...
κοίτα, και στην περιοχή που μένω δεν έχει πάρα πολλές καφετέριες και clubs κτλ. (Ν.Μουδανιά Χαλκιδικής, αν γνωρίζετε...)
όλο και όλο τον χειμώνα έχουμε 2 καφετέριες για "εμάς", τα "μικρά", και ένα clubaki...
άλλο θέμα το καλοκαίρι....!!!
εντάξει, τελικά περάσω εκεί πιστεύω θα δυσκολευτώ αρκετά στην αρχή (είμαι και ψιλοάβγαλτος...)
η διαφορά μου είναι 45 μόρια με την περσινή βάση αλλά όπως βλέπω θα πέσει και μάλλον μπαίνω....
θετικό όπως ακούω είναι και η εξασφάλιση επαγγελματικών δικαιωμάτων από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος...
τώρα, επειδή μπαίνω άνετα στο οικονομικό του Αριστοτελείου στη Θεσσαλονίκη, βρίσκομαι σε δίλημμα...
από τη μια κάτι που με ελκύει περισσότερο σαν επάγγελμα (αυτό στην Σάμο) και από την άλλη κάτι που από την αρχή δεν το ήθελα (Οικονομικό) αλλά πολύ πιο κοντά
(Θεσσαλονίκη)
οχχχ...πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω...
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος

kotsos_licious
Νεοφερμένο μέλος

μία ακόμη ερώτηση...(αν γνωρίζεις):
Υπάρχει κάποια ομάδα βόλεϋ εκεί???
ενημερωτικά ρωτώ...
ευχαριστώ πολύ...!
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος

kotsos_licious
Νεοφερμένο μέλος

σε ποιο έτος αν επιτρέπεται???
το λέω γιατί αν είναι εκεί θα ξέρει αυτό για το βόλεϊ που ρωτώ...
και θα του ήμουν υπόχρεος αν με βοηθούσε...
ευχαριστώ πολύ..!!!
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος

kotsos_licious
Νεοφερμένο μέλος

σου χρωστάω κέρασμα..!
να κανονίσουμε να βρεθούμε....!
θα περιμένω την απάντηση του αδερφού σου...
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος

kotsos_licious
Νεοφερμένο μέλος

εκεί θα πάω, το αποφάσισα...
αρκεί να την πιάσω βέβαια...
έχω 15334 και η περσινή βάση είναι 45 μόρια πάνω...
έλεος αν δεν την πιάσω...!
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος

kotsos_licious
Νεοφερμένο μέλος

eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος

kotsos_licious
Νεοφερμένο μέλος

λοιπόν, θα σε ειδοποιήσω τέλη Αυγούστου...
προς το παρόν απολαμβάνω τις διακοπές μου στην Χαλκιδική αφού εδώ μένω και στην συνέχεια στην Σκιάθο..!!!
καλό καλοκαίρι σε όλους και ειδικά σε εσένα eliza04 για την βοήθεια σου..!!!
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος

mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

kotsos_licious
Νεοφερμένο μέλος

Μηχανικός Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων Πανεπιστημίου Αιγαίου...!!!!
Σάμο σου έρχομαι...!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- marpa
- Hased Babis
- Kzaro
- Sotiris 12
- ilovekpop
- xristos_k
- antonis97
- Entropy24
- Φινεύς
- Arvacon
- Leo komm
- tsiobieman
- panagiotis12
- V@Per
- agg41
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- ivannag
- feni
- Earthquake 123
- Nala
- sakplat
- MrDna
- GeorgePap2003
- jYanniss
- nicole1982
- marina.marina
- woasibe
- Νικολινα
- Corfu kitty
- Bobaros32
- NewArchStudent
- Robert_6
- kiyoshi
- Ilovemycats27
- Alessandra Eliza
- gegeorgiou90
- fgk
- panosT436
- Helen06
- Maynard
- Wonderkid
- xat
- joa
- mar345
- eleanna23
- Alin22
- phoni
- Lifelong Learner
- Steliosgkougkou
- eleni17.
- Coconut201
- s93060
- Dwight K. Schrute
- IcedBreaje
- panaman
- Steve9393
- oups
- alpha.kappa
- Scandal
- nikodimos89
- Ιωάννα λ
- ale
- Asure
- fay01
- Xristosdimitra
- Athens2002
- Johnman97
- SlimShady
- jimis2001
- Greg1900
- Belle26
- lnesb
- jim2015
- iminspain
- angelaRet
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.