Efi10
Νεοφερμένο μέλος
Η Efi10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 24 μηνύματα.

Γνώμες για τη σχολή; Για το μετά;
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 960 μηνύματα.

Καλησπέρα. με τι θέλει να ασχοληθεί το παιδί σας;
Efi10
Νεοφερμένο μέλος
Η Efi10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 24 μηνύματα.

Ακριβως δεν ξέρει ούτε αυτός . Ξεκίνησε από χημικός Μηχανικός , έπειτα πολιτικός μηχανικός δεν πέρασε για λίγο και διάλεξε αυτό. Του αρέσει η χημεία και η φυσική. Αυτό που λέει είναι θέλω να βγω έξω. Δεν νομίζω ότι σε βοήθησαΚαλησπέρα. με τι θέλει να ασχοληθεί το παιδί σας;
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 960 μηνύματα.

Ακούω τα χειρότερα για το ΔΙΠΑΕ σαν Πανεπιστήμιο. Θέλει να ξαναδώσει;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.595 μηνύματα.

Θεσσαλονικη μένετε?Καλησπέρα. με τι θέλει να ασχοληθεί το παιδί σας;
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος

Θεσσαλονικη μένετε?
Γιάννη την γυναίκα ρώτα όχι έμενα. Αύτη είναι ο Θεματοθέτης.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.595 μηνύματα.

σορρυ δεν θα επαναληφθει... αλλα η εφη ειναι γατα και παλια, το επιασεΓιάννη την γυναίκα ρώτα όχι έμενα. Αύτη είναι ο Θεματοθέτης.
Efi10
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Δεν θέλει να ξαναδώσει. Εγώ ακουω καλά για το αντικείμενο από ανθρώπους της αγοράς . Αλλά ρώτησα για να μου πει κάποιος που σπουδάζει ή που τελείωσε. Το ακούω και για μένα και για τους άλλους έμαθα να μην το λαμβάνω υπόψη. Ναι Θεσσαλονίκη μένουμεΑκούω τα χειρότερα για το ΔΙΠΑΕ σαν Πανεπιστήμιο. Θέλει να ξαναδώσει;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Η ειδικοτητα του μηχανικου παραγωγης επονομαζομενη και μηχανολογοι του γραφειου ειναι μια εξαιρετικη και μοντερνα ειδικοτητα.Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Δεν θέλει να ξαναδώσει. Εγώ ακουω καλά για το αντικείμενο από ανθρώπους της αγοράς . Αλλά ρώτησα για να μου πει κάποιος που σπουδάζει ή που τελείωσε. Το ακούω και για μένα και για τους άλλους έμαθα να μην το λαμβάνω υπόψη. Ναι Θεσσαλονίκη μένουμε
(κους κους..ολα τα κοριτσια μηχανολογοι εμπ σε αυτη τη κατευθυνση πανε)
Απευθύνεται σε οποια μεγαλη εταιρια διαχειριζεται υλικα,κατασκευες , υπηρεσιες, μεσω υλικων (ναυτηλια) , μεταφορες , ανταλακτικα κλπ,
Στον τομεα αυτο ειναι πανω απο καθε οικονομικη σχολη ( ΔΕΟ, ΔΕΤ) και πανω απο τους κατασκευστικους μηχανολογους γιατι τους εγκρινει προτζεκ , υλικα και εργασιες ( απλα πλακώνονται).
Ειναι το δεξι χερι του ιδιοκτητη διοτι προσεχει την χρυση τομη , ποιοτητας οικονομιας.
Και για ολα τα παραπανω ειναι και οι πρωτοι υποψηφιοι για διευθυντικές θεσεις.
Τωρα αν δεν θελει την μηχανολογια και ειναι κολλημενος στην χημικη μηχανικη υπαρχει και η λυση των ιωαννινων.
Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
Πολυτεχνικη σχολη και αυτη, 5 χρονια και ΤΕΕ με δικαιωματα χημικων μηχανικων ( οχι ολα)Αν την εχει δηλωμένη στο μηχανογραφικο παει φετο με μετακινηση ή του χρονου με 10%
Βεβαια θελει και 12 χιλιαρικα το χρονο.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Απο μια γρηγορη ερευνα που εριξα στα δημοσιευμενα του ...και εξαιρετικο προγραμμα σπουδων εχει και παρα πολλα μαθηματα επιλογης ..το ενα καλυτερο απο το αλλο και δεν ξερεις τι να παρεις (αλλα μονο 1-2 μπορεις).Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Δεν θέλει να ξαναδώσει. Εγώ ακουω καλά για το αντικείμενο από ανθρώπους της αγοράς . Αλλά ρώτησα για να μου πει κάποιος που σπουδάζει ή που τελείωσε. Το ακούω και για μένα και για τους άλλους έμαθα να μην το λαμβάνω υπόψη. Ναι Θεσσαλονίκη μένουμε
Και μπολικο διδακτικο προσωπικο εχει (καπου σαραντα).
Τωρα γιατι δεν κανουν Μαθηματικη Αναλυση ΙΙ αλλα μονο την Ι ...δεν ξερω... δεν την χρειαζονται? ισως... Ισως θελουν κιαλο μαθηματικο... σιγα τα ωά.
Τα γραναζια και το σκυροδερμα υπακουν μονο ατην Αναλυση Ι
Efi10
Νεοφερμένο μέλος

Καλημέρα σ ευχαριστώ πολύ πολύ. Τα Γιάννενα τα έβαλε στο μηχανογραφικό . Αν δεν του αρέσει θα κάνει με το 10% πολιτικών Μηχανικών Ξάνθη. Βέβαια όταν μπαίνεις σε μία σχολή αντιλαμβάνεσαι στην ουσία κάποια πράγματα. Γιατί ρώτησες που μένουμε; Σ ευχαριστώ και πάλι . ΥΓ είμαι της θεωρητικής δεν καταλαβαίνω ντιπ που λένε στο χωριό μουΑπο μια γρηγορη ερευνα που εριξα στα δημοσιευμενα του ...και εξαιρετικο προγραμμα σπουδων εχει και παρα πολλα μαθηματα επιλογης ..το ενα καλυτερο απο το αλλο και δεν ξερεις τι να παρεις (αλλα μονο 1-2 μπορεις).
Και μπολικο διδακτικο προσωπικο εχει (καπου σαραντα).
Τωρα γιατι δεν κανουν Μαθηματικη Αναλυση ΙΙ αλλα μονο την Ι ...δεν ξερω... δεν την χρειαζονται? ισως... Ισως θελουν κιαλο μαθηματικο... σιγα τα ωά.
Τα γραναζια και το σκυροδερμα υπακουν μονο ατην Αναλυση Ι
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Καλημερα καλημερα.Καλημέρα σ ευχαριστώ πολύ πολύ. Τα Γιάννενα τα έβαλε στο μηχανογραφικό . Αν δεν του αρέσει θα κάνει με το 10% πολιτικών Μηχανικών Ξάνθη. Βέβαια όταν μπαίνεις σε μία σχολή αντιλαμβάνεσαι στην ουσία κάποια πράγματα. Γιατί ρώτησες που μένουμε; Σ ευχαριστώ και πάλι . ΥΓ είμαι της θεωρητικής δεν καταλαβαίνω ντιπ που λένε στο χωριό μου
Οι πολιτικοι μηχανικοι ειναι ενα αλλο στορυ ..πολυ δυσκολη σχολη, λιγα εργαστηρια και πρεπει να σου αρεσει η δομηση...τουβλα ,χωματα και μπετα και μετα να χαιρεσαι για το τελειωμενο ωραιο σπιτι που εφτιαξες...ενδιαμεσα δεν εχει ...δυσκολο ενδιαφερον και φαντασια
Οι μηχανικοι παραγωγης και οι χημικοι μηχανικοι ειναι πιο κοντα γιατι ειναι και οι δυο μηχανολογοι... βλεπουν δε την δημιουργεια τους βημα βημα.
Εν πασει περιπτωσει αυτα τα λεω εγω γιατι δεν βλεπω κατι να μου αρεσει στους πολιτικους μηχανικους.
Ρωτησα που μενετε γιατι τα λευτα μακρια απο το σπιτι ειναι πολλα και για αγορι περισσοτερα. Οποτε καταλαβες δισταζα να προτεινω ιωαννινα.
Αν εισαι σπιτι... ακομα και υπαρχουν αυτα τα λευτα τα μεταφραζεις σε κατι πολυ καλυτερο απο ενοικια,πεινα και ντελιβερι... πχ αυτοκινητο ,βενζινες ,εξοδοι, ανεση.
Ε θεσσαλονικη πλανευτρα ...και αυτη εχει απ' ολα .
Αλλο θεσσαλονικη αλλο ιωαννινα αλλο ξανθη...και ειναι χρονια πολλα... παρα πολλα... 8.
Efi10
Νεοφερμένο μέλος

Είναι τα άτιμαΚαλημερα καλημερα.
Οι πολιτικοι μηχανικοι ειναι ενα αλλο στορυ ..πολυ δυσκολη σχολη, λιγα εργαστηρια και πρεπει να σου αρεσει η δομηση...τουβλα ,χωματα και μπετα και μετα να χαιρεσαι για το τελειωμενο ωραιο σπιτι που εφτιαξες...ενδιαμεσα δεν εχει ...δυσκολο ενδιαφερον και φαντασια
Οι μηχανικοι παραγωγης και οι χημικοι μηχανικοι ειναι πιο κοντα γιατι ειναι και οι δυο μηχανολογοι... βλεπουν δε την δημιουργεια τους βημα βημα.
Εν πασει περιπτωσει αυτα τα λεω εγω γιατι δεν βλεπω κατι να μου αρεσει στους πολιτικους μηχανικους.
Ρωτησα που μενετε γιατι τα λευτα μακρια απο το σπιτι ειναι πολλα και για αγορι περισσοτερα. Οποτε καταλαβες δισταζα να προτεινω ιωαννινα.
Αν εισαι σπιτι... ακομα και υπαρχουν αυτα τα λευτα τα μεταφραζεις σε κατι πολυ καλυτερο απο ενοικια και ντελιβερι... πχ αυτοκινητο ,βενζινες ,εξοδοι, ανεση.
Ε θεσσαλονικη πλανευτρα και αυτη εχει απ' ολα .
Αλλο θεσσαλονικη αλλο ιωαννινα αλλο ξανθη...και ειναι χρονια πολλα... παρα πολλα... 8.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ναι ειναι 8 χρονια χ 12Κ= ~100.000€ στον αερα ...μεχρι και σπιτι του πηρες.Είναι τα άτιμα
Καλα τωρα παρτου αυτοκινητο να πηγαινει στην σινδο... ακουω οτι τα λεωφορεία εκει ειναι παιδεμα... οπως και παντου.,,υπερτερουμε ομως εδω... τα δικα μας πιανουν και φωτια.
Efi10
Νεοφερμένο μέλος

στο μετρό ελπίζω (αρχικά) το αυτοκίνητο παίδεμα είναι κι αυτό με το Fly Over. Έχω δίδυμα ο άλλος Κομοτηνή (οπότε....)Ναι ειναι 8 χρονια χ 12Κ= ~100.000€ στον αερα ...μεχρι και σπιτι του πηρες.
Καλα τωρα παρτου αυτοκινητο να πηγαινει στην σινδο... ακουω οτι τα λεωφορεία εκει ειναι παιδεμα... οπως και παντου.,,υπερτερουμε ομως εδω... τα δικα μας πιανουν και φωτια.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

ε τι μετρό ? αυτο καταλαβαινω οτι θα παει προς αεροδρομιο... η σινδος ειναι απο την αλλη μερια εθνικη οδο... ε δεν ξερω και απο θεσσαλονικη.στο μετρό ελπίζω (αρχικά) το αυτοκίνητο παίδεμα είναι κι αυτό με το Fly Over. Έχω δίδυμα ο άλλος Κομοτηνή (οπότε....)
Αυτο το Fly Over νομιζα οτι θα ειναι δρομος πανω απο θαλασσα.. να ενωνει λευκο πυργο με αεροδρομιο..τελικα ειναι διπατος περιφερειακος πανω στον υπαρχοντα περιφερειακο σας.
Εκει βορεια ειστε πλουσιοι εχετε πολλα αυτοκινητα.
Ωχ διδυμα ε? ναι διπλη χαρα... αλλα ζορι να τα μεγαλωσεις και να τα σπουδασεις...
Οποτε δεν εχεις περιθώρια για 2η επαρχια..
Κανενα κολπο μετεγγραφων αδελφων δεν παιζει να τα φερεις και τα δυο θεσσαλονικη?
Drscientist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 129 μηνύματα.

Μετά το 50... Πρώτα θέλουν να πάει δυτικά οι περισσότεροι. Κάτι λένε και για προαστιακό... πάντως για το μετρό είπαν δεν έχουμε λεφτά.ε τι μετρό ? αυτο καταλαβαινω οτι θα παει προς αεροδρομιο...
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωραίες υποδομές για συγκοινωνίες ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. Η Ιαπωνία έχει Shinkanshen και εμείς αυτό το χάλι.
Efi10
Νεοφερμένο μέλος

Μένουμε Καλαμαριά οπότε θα πηγαίνει μέχρι το σταθμό μ αυτό.Για το Fly Over εννοώ την κινηση-καθυστέρηση-σταμάτημα μέχρι την κατασκευή τουε τι μετρό ? αυτο καταλαβαινω οτι θα παει προς αεροδρομιο... η σινδος ειναι απο την αλλη μερια εθνικη οδο... ε δεν ξερω και απο θεσσαλονικη.
Αυτο το Fly Over νομιζα οτι θα ειναι δρομος πανω απο θαλασσα.. να ενωνει λευκο πυργο με αεροδρομιο..τελικα ειναι διπατος περιφερειακος πανω στον υπαρχοντα περιφερειακο σας.
Ωχ διδυμα ε? ναι διπλη χαρα... αλλα ζορι να τα μεγαλωσεις και να τα σπουδασεις...
Κανενα κολπο μετεγγραφων αδελφων δεν παιζει να τα φερεις και τα δυο θεσσαλονικη?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν παίζει κόλπο, ΄χει ελπίδες ο άλλος με το 10% του χρόνου . 80 μόρια είχε διαφορά από Θεσσαλονίκηε τι μετρό ? αυτο καταλαβαινω οτι θα παει προς αεροδρομιο... η σινδος ειναι απο την αλλη μερια εθνικη οδο... ε δεν ξερω και απο θεσσαλονικη.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Α τωρα καταλαβα...καλαμαρια κεντρο με μετρο και μετα το λεωφορειο για σινδο.Μένουμε Καλαμαριά οπότε θα πηγαίνει μέχρι το σταθμό μ αυτό.Για το Fly Over εννοώ την κινηση-καθυστέρηση-σταμάτημα μέχρι την κατασκευή του
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν παίζει κόλπο, ΄χει ελπίδες ο άλλος με το 10% του χρόνου . 80 μόρια είχε διαφορά από Θεσσαλονίκη
Ε ειπαν οτι την τρεχουν την υποθεση μετρο καλαμαριας για συντομα...αλλα υπαρχει εμπιστοσυνη? μακαρι να γινει.
Α οκ το εχεις φροντισει το αλλο διδυμακι με το 10%..καλή επιτυχια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- XRY
- gianikit
- AggelikiGr
- Mixalis!
- Alessandra Eliza
- MariaApo
- Efi10
- Drscientist
- EFAKIT
- Hased Babis
- sakplat
- Corfu kitty
- Leo komm
- tzoulio
- Nala
- korlef
- nickd
- acc/fin04
- aris65
- Kafkinos
- Martheos
- st.krf
- ang12_012
- panaman
- Conne
- Pyotr_Krasnov
- str07
- Unboxholics
- Scandal
- psychoticwaltz
- pgn
- maritina07
- JohnOppie
- redpointer
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.