Μηδενισμός γραπτού πανελλήνιες

Petroskt

Νεοφερμένο μέλος

Ο Petroskt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορούν στις πανελλήνιες να σου μηδενίσουν το γραπτό οι βαθμολογητές λόγω αντιγραφής της εκφώνησης στο τετράδιο. Παρόλα αυτά είδα τις οδηγίες λίγο πριν δώσω το γραπτό και άρχισα να μουτζουρώνω αλλά δεν ξέρω τι ισχύει. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει. Ευχαριστώ!

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 528 μηνύματα.
δεν νομίζω να συμβεί τέτοιο πράγμα , ακραίο μου φαίνεται

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.210 μηνύματα.
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορούν στις πανελλήνιες να σου μηδενίσουν το γραπτό οι βαθμολογητές λόγω αντιγραφής της εκφώνησης στο τετράδιο. Παρόλα αυτά είδα τις οδηγίες λίγο πριν δώσω το γραπτό και άρχισα να μουτζουρώνω αλλά δεν ξέρω τι ισχύει. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει. Ευχαριστώ!
Δεν εχει ακουστει τετοιου ειδους τιμωρια..οι μηδενισμοι γινονται παρουσια σου με δικαιολογηση της ''αμαρτιας'' ενωπιον επιτροπης . Οποτε μαλλον οχι (κατα 99%) μηδενισμος.

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 87 μηνύματα.
Θεωρώ πως γράφουν στις οδηγίες να μην αντιγράφουμε τις εκφωνήσεις στο τετράδιο γιατί είναι περιττό. Φτιάχνοντας τα θέματα, υποτίθεται ότι τα διαμορφώνουν έτσι ώστε η επίλυσή τους από τον μαθητή να παίρνει τρεις ώρες περίπου. Οπότε η αντιγραφή τους είναι σπατάλη χρόνου. Δεν πιστεύω πως θα μηδενίσουν κόλλα για κάτι τέτοιο. Μόνο μην έχασες εσύ ώρα για να λύσεις τα θέματα, αυτό μετράει.

GIANCHRIS

Νεοφερμένο μέλος

Ο GIANCHRIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Ο μηδενισμός γραπτού αποτελεί στην ουσία πειθαρχική ποινή και γίνεται επί τόπου, όπως ανέφερε σωστά πριν και άλλος συνομιλητής, αν συλληφθείς από τους επιτηρητές να δολιεύεις τις εξετάσεις και μάλιστα ενώπιον της λυκειακής επιτροπής όπως επίσης σωστά εγράφη. Απουσία σου μηδενισμός δεν μπορεί να γίνει, διατηρώ επιφύλαξη για την περίπτωση που κάποιος γράψει το όνομα του στην κόλλα και δεν το δει ο επιτηρητής αλλά έχω την εντύπωση ότι ούτε τότε μπορεί να μηδενιστεί το γραπτό στο Βαθμολογικό Κέντρο (επαναλαμβάνω, με επιφύλαξη όσον αφορά το τελευταίο). Στην περίπτωσή σου πάντως κίνδυνος μηδενισμού δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση, μην ανησυχείς επομένως!

constansn

Δραστήριο μέλος

Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 631 μηνύματα.
Δεν πρόκειται να σε μηδενίσουν για κάτι τέτοιο. Εδώ ακόμα και στην περίπτωση που γράψεις το όνομα σου δεν υπάρχει αυτόματος μηδενισμός αλλά ξεχωριστή διαδικασία ελέγχου και βαθμολόγησης.