Ameliak Νεοφερμένο μέλος Η Ameliak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 22:17 Η Ameliak έγραψε: #1 21-03-22 22:17 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει από ποιο κεφάλαιο της χημείας γ λυκείου είναι προτιμότερο να ξεκινήσω ή γενικότερα με ποια σειρά πρέπει να τα κάνω; (Δεν πάω φροντιστήριο) Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2022 στις 00:05 Ο Cade έγραψε: #2 22-03-22 00:05 Αρχικα θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με περιοδικό για να κατανοήσεις τι παίζει με τα στοιχεία/ηλεκτραρνητικοτητα/ δόμηση ηλεκτρονίων κλπ. που είναι πολύ βασικά πραγματα και να συνεχίσεις με διαμοριακες/ωσμωτικη. Έπειτα θερμοχημεια, χημική κινητική, χημική ισορροπία, ιοντική ισορροπία, οργανική και στις οξειδοαναγωγικες αντιδράσεις να κάνεις παράλληλα και οξειδοαναγωγη. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαρτίου 2022 nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2022 στις 16:30 Η nimbus έγραψε: #3 22-03-22 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Ameliak: Μπορεί κάποιος να μου προτείνει από ποιο κεφάλαιο της χημείας γ λυκείου είναι προτιμότερο να ξεκινήσω ή γενικότερα με ποια σειρά πρέπει να τα κάνω; (Δεν πάω φροντιστήριο) Click για ανάπτυξη... Για να μην σου πέσουν δύσκολα και να μην απαογοητευτείς κατευθείαν, άρχισε τα με τη σειρά, εώς το 5ο κεφάλαιο. Μετά πάνε στο 6ο (Περιοδικός Πίνακας) αντί για το 5ο και έπειτα στην οεξιδοαναγωγή. Την Οργανική άφησε την τελευταία, είναι η δυσκολότερη για τους περισσότερους και προτιμότερο θα ήταν να τελειοποίησεις τα άλλα κεφάλαια πριν πας σε αυτό. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: agg1 thepigod762 Isa MR WHITE BillyTheKid marioushi Ameliak rempelos42 Maynard sophiaa Scandal Mammy Nun desp1naa Steliosgkougkou Unboxholics xakounaamatata neurogirl panosveki Marple spring day angies eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει από ποιο κεφάλαιο της χημείας γ λυκείου είναι προτιμότερο να ξεκινήσω ή γενικότερα με ποια σειρά πρέπει να τα κάνω; (Δεν πάω φροντιστήριο)
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2022 στις 00:05 Ο Cade έγραψε: #2 22-03-22 00:05 Αρχικα θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με περιοδικό για να κατανοήσεις τι παίζει με τα στοιχεία/ηλεκτραρνητικοτητα/ δόμηση ηλεκτρονίων κλπ. που είναι πολύ βασικά πραγματα και να συνεχίσεις με διαμοριακες/ωσμωτικη. Έπειτα θερμοχημεια, χημική κινητική, χημική ισορροπία, ιοντική ισορροπία, οργανική και στις οξειδοαναγωγικες αντιδράσεις να κάνεις παράλληλα και οξειδοαναγωγη. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαρτίου 2022 nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2022 στις 16:30 Η nimbus έγραψε: #3 22-03-22 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Ameliak: Μπορεί κάποιος να μου προτείνει από ποιο κεφάλαιο της χημείας γ λυκείου είναι προτιμότερο να ξεκινήσω ή γενικότερα με ποια σειρά πρέπει να τα κάνω; (Δεν πάω φροντιστήριο) Click για ανάπτυξη... Για να μην σου πέσουν δύσκολα και να μην απαογοητευτείς κατευθείαν, άρχισε τα με τη σειρά, εώς το 5ο κεφάλαιο. Μετά πάνε στο 6ο (Περιοδικός Πίνακας) αντί για το 5ο και έπειτα στην οεξιδοαναγωγή. Την Οργανική άφησε την τελευταία, είναι η δυσκολότερη για τους περισσότερους και προτιμότερο θα ήταν να τελειοποίησεις τα άλλα κεφάλαια πριν πας σε αυτό. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχικα θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με περιοδικό για να κατανοήσεις τι παίζει με τα στοιχεία/ηλεκτραρνητικοτητα/ δόμηση ηλεκτρονίων κλπ. που είναι πολύ βασικά πραγματα και να συνεχίσεις με διαμοριακες/ωσμωτικη. Έπειτα θερμοχημεια, χημική κινητική, χημική ισορροπία, ιοντική ισορροπία, οργανική και στις οξειδοαναγωγικες αντιδράσεις να κάνεις παράλληλα και οξειδοαναγωγη.
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2022 στις 16:30 Η nimbus έγραψε: #3 22-03-22 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Ameliak: Μπορεί κάποιος να μου προτείνει από ποιο κεφάλαιο της χημείας γ λυκείου είναι προτιμότερο να ξεκινήσω ή γενικότερα με ποια σειρά πρέπει να τα κάνω; (Δεν πάω φροντιστήριο) Click για ανάπτυξη... Για να μην σου πέσουν δύσκολα και να μην απαογοητευτείς κατευθείαν, άρχισε τα με τη σειρά, εώς το 5ο κεφάλαιο. Μετά πάνε στο 6ο (Περιοδικός Πίνακας) αντί για το 5ο και έπειτα στην οεξιδοαναγωγή. Την Οργανική άφησε την τελευταία, είναι η δυσκολότερη για τους περισσότερους και προτιμότερο θα ήταν να τελειοποίησεις τα άλλα κεφάλαια πριν πας σε αυτό.
Αρχική Δημοσίευση από Ameliak: Μπορεί κάποιος να μου προτείνει από ποιο κεφάλαιο της χημείας γ λυκείου είναι προτιμότερο να ξεκινήσω ή γενικότερα με ποια σειρά πρέπει να τα κάνω; (Δεν πάω φροντιστήριο) Click για ανάπτυξη... Για να μην σου πέσουν δύσκολα και να μην απαογοητευτείς κατευθείαν, άρχισε τα με τη σειρά, εώς το 5ο κεφάλαιο. Μετά πάνε στο 6ο (Περιοδικός Πίνακας) αντί για το 5ο και έπειτα στην οεξιδοαναγωγή. Την Οργανική άφησε την τελευταία, είναι η δυσκολότερη για τους περισσότερους και προτιμότερο θα ήταν να τελειοποίησεις τα άλλα κεφάλαια πριν πας σε αυτό.