BillyTheKid Νεοφερμένο μέλος Ο BillyTheKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο BillyTheKid: #1 04-11-22 14:22 Μήπως υπάρχουν κάποια τιπς και συμβουλές για την λύση β θεμάτων στην φυσική? Επειδή δεν καταφέρνω να τα λύσω σχεδόν ποτέ και έχω ψιλοαπελπιστει Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Guest 765889: #2 04-11-22 15:51 Απλά μην τα παρατάς. Τα περισσότερα είναι εφαρμογή θεωρίας. estrela Νεοφερμένο μέλος Η estrela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 16:46 Η estrela έγραψε: #3 04-11-22 16:46 Ξεκινα τα υπόλοιπα θέματα να τα λύνεις χωρίς αριθμούς για να εξοικειωθείς με την θεωρία και την σύνδεση των τύπων με την θεωρία BillyTheKid Νεοφερμένο μέλος Ο BillyTheKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 17:37 Ο BillyTheKid: #4 04-11-22 17:37 Αρχική Δημοσίευση από estrela: Ξεκινα τα υπόλοιπα θέματα να τα λύνεις χωρίς αριθμούς για να εξοικειωθείς με την θεωρία και την σύνδεση των τύπων με την θεωρία Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θεμα γενικά με την θεωρία και τους τύπους, απλα δεν μπορώ να μπορώ στην λογική των β θεμάτων ακόμα, στην πλειοψηφία τουλάχιστον. estrela Νεοφερμένο μέλος Η estrela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 19:14 Η estrela έγραψε: #5 04-11-22 19:14 Όλο το ζουμί στα β είναι να καταλάβεις τι ζητάει, και το πώς σχετίζεται η κάθε κίνηση με την θεωρία σου. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ να οπτικοποιω το πρόβλημα στο μυαλό μου, ειδικά στα κινηματικά προβλήματα βοηθάει πάρα πολύ BillyTheKid Νεοφερμένο μέλος Ο BillyTheKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 21:06 Ο BillyTheKid: #6 04-11-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από estrela: Όλο το ζουμί στα β είναι να καταλάβεις τι ζητάει, και το πώς σχετίζεται η κάθε κίνηση με την θεωρία σου. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ να οπτικοποιω το πρόβλημα στο μυαλό μου, ειδικά στα κινηματικά προβλήματα βοηθάει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα μπω στο νόημα τους, επίσης αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα και σύνθετα γ,δ θέματα δεν με πολυδυσκολευουν ιδιαίτερα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 22:43 Ο Guest 765889: #7 04-11-22 22:43 Αρχική Δημοσίευση από BillyTheKid: Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα μπω στο νόημα τους, επίσης αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα και σύνθετα γ,δ θέματα δεν με πολυδυσκολευουν ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... Λογικό γιατί στην Φυσική Γ' Λυκ το πιο δύσκολο είναι το Β' όχι το Δ'. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Ilovemycats27 Than003 Physicsstudent menual BillyTheKid spring day Scandal katia.m Paragontas7000 thenutritionist PanosBat angies oups Deadly_sorrowX Pharmacist01 estrela Peter Pan13 Sofos Gerontas Apocalypse AnnaRd Unboxholics SoyN Maynard rempelos42 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήπως υπάρχουν κάποια τιπς και συμβουλές για την λύση β θεμάτων στην φυσική? Επειδή δεν καταφέρνω να τα λύσω σχεδόν ποτέ και έχω ψιλοαπελπιστει
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Ο Guest 765889: #2 04-11-22 15:51 Απλά μην τα παρατάς. Τα περισσότερα είναι εφαρμογή θεωρίας. estrela Νεοφερμένο μέλος Η estrela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 16:46 Η estrela έγραψε: #3 04-11-22 16:46 Ξεκινα τα υπόλοιπα θέματα να τα λύνεις χωρίς αριθμούς για να εξοικειωθείς με την θεωρία και την σύνδεση των τύπων με την θεωρία BillyTheKid Νεοφερμένο μέλος Ο BillyTheKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 17:37 Ο BillyTheKid: #4 04-11-22 17:37 Αρχική Δημοσίευση από estrela: Ξεκινα τα υπόλοιπα θέματα να τα λύνεις χωρίς αριθμούς για να εξοικειωθείς με την θεωρία και την σύνδεση των τύπων με την θεωρία Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θεμα γενικά με την θεωρία και τους τύπους, απλα δεν μπορώ να μπορώ στην λογική των β θεμάτων ακόμα, στην πλειοψηφία τουλάχιστον. estrela Νεοφερμένο μέλος Η estrela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 19:14 Η estrela έγραψε: #5 04-11-22 19:14 Όλο το ζουμί στα β είναι να καταλάβεις τι ζητάει, και το πώς σχετίζεται η κάθε κίνηση με την θεωρία σου. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ να οπτικοποιω το πρόβλημα στο μυαλό μου, ειδικά στα κινηματικά προβλήματα βοηθάει πάρα πολύ BillyTheKid Νεοφερμένο μέλος Ο BillyTheKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 21:06 Ο BillyTheKid: #6 04-11-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από estrela: Όλο το ζουμί στα β είναι να καταλάβεις τι ζητάει, και το πώς σχετίζεται η κάθε κίνηση με την θεωρία σου. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ να οπτικοποιω το πρόβλημα στο μυαλό μου, ειδικά στα κινηματικά προβλήματα βοηθάει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα μπω στο νόημα τους, επίσης αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα και σύνθετα γ,δ θέματα δεν με πολυδυσκολευουν ιδιαίτερα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 22:43 Ο Guest 765889: #7 04-11-22 22:43 Αρχική Δημοσίευση από BillyTheKid: Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα μπω στο νόημα τους, επίσης αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα και σύνθετα γ,δ θέματα δεν με πολυδυσκολευουν ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... Λογικό γιατί στην Φυσική Γ' Λυκ το πιο δύσκολο είναι το Β' όχι το Δ'. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Ilovemycats27 Than003 Physicsstudent menual BillyTheKid spring day Scandal katia.m Paragontas7000 thenutritionist PanosBat angies oups Deadly_sorrowX Pharmacist01 estrela Peter Pan13 Sofos Gerontas Apocalypse AnnaRd Unboxholics SoyN Maynard rempelos42 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
estrela Νεοφερμένο μέλος Η estrela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 16:46 Η estrela έγραψε: #3 04-11-22 16:46 Ξεκινα τα υπόλοιπα θέματα να τα λύνεις χωρίς αριθμούς για να εξοικειωθείς με την θεωρία και την σύνδεση των τύπων με την θεωρία BillyTheKid Νεοφερμένο μέλος Ο BillyTheKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 17:37 Ο BillyTheKid: #4 04-11-22 17:37 Αρχική Δημοσίευση από estrela: Ξεκινα τα υπόλοιπα θέματα να τα λύνεις χωρίς αριθμούς για να εξοικειωθείς με την θεωρία και την σύνδεση των τύπων με την θεωρία Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θεμα γενικά με την θεωρία και τους τύπους, απλα δεν μπορώ να μπορώ στην λογική των β θεμάτων ακόμα, στην πλειοψηφία τουλάχιστον. estrela Νεοφερμένο μέλος Η estrela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 19:14 Η estrela έγραψε: #5 04-11-22 19:14 Όλο το ζουμί στα β είναι να καταλάβεις τι ζητάει, και το πώς σχετίζεται η κάθε κίνηση με την θεωρία σου. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ να οπτικοποιω το πρόβλημα στο μυαλό μου, ειδικά στα κινηματικά προβλήματα βοηθάει πάρα πολύ BillyTheKid Νεοφερμένο μέλος Ο BillyTheKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 21:06 Ο BillyTheKid: #6 04-11-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από estrela: Όλο το ζουμί στα β είναι να καταλάβεις τι ζητάει, και το πώς σχετίζεται η κάθε κίνηση με την θεωρία σου. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ να οπτικοποιω το πρόβλημα στο μυαλό μου, ειδικά στα κινηματικά προβλήματα βοηθάει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα μπω στο νόημα τους, επίσης αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα και σύνθετα γ,δ θέματα δεν με πολυδυσκολευουν ιδιαίτερα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 22:43 Ο Guest 765889: #7 04-11-22 22:43 Αρχική Δημοσίευση από BillyTheKid: Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα μπω στο νόημα τους, επίσης αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα και σύνθετα γ,δ θέματα δεν με πολυδυσκολευουν ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... Λογικό γιατί στην Φυσική Γ' Λυκ το πιο δύσκολο είναι το Β' όχι το Δ'. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Ilovemycats27 Than003 Physicsstudent menual BillyTheKid spring day Scandal katia.m Paragontas7000 thenutritionist PanosBat angies oups Deadly_sorrowX Pharmacist01 estrela Peter Pan13 Sofos Gerontas Apocalypse AnnaRd Unboxholics SoyN Maynard rempelos42 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξεκινα τα υπόλοιπα θέματα να τα λύνεις χωρίς αριθμούς για να εξοικειωθείς με την θεωρία και την σύνδεση των τύπων με την θεωρία
BillyTheKid Νεοφερμένο μέλος Ο BillyTheKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 17:37 Ο BillyTheKid: #4 04-11-22 17:37 Αρχική Δημοσίευση από estrela: Ξεκινα τα υπόλοιπα θέματα να τα λύνεις χωρίς αριθμούς για να εξοικειωθείς με την θεωρία και την σύνδεση των τύπων με την θεωρία Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θεμα γενικά με την θεωρία και τους τύπους, απλα δεν μπορώ να μπορώ στην λογική των β θεμάτων ακόμα, στην πλειοψηφία τουλάχιστον. estrela Νεοφερμένο μέλος Η estrela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 19:14 Η estrela έγραψε: #5 04-11-22 19:14 Όλο το ζουμί στα β είναι να καταλάβεις τι ζητάει, και το πώς σχετίζεται η κάθε κίνηση με την θεωρία σου. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ να οπτικοποιω το πρόβλημα στο μυαλό μου, ειδικά στα κινηματικά προβλήματα βοηθάει πάρα πολύ BillyTheKid Νεοφερμένο μέλος Ο BillyTheKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 21:06 Ο BillyTheKid: #6 04-11-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από estrela: Όλο το ζουμί στα β είναι να καταλάβεις τι ζητάει, και το πώς σχετίζεται η κάθε κίνηση με την θεωρία σου. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ να οπτικοποιω το πρόβλημα στο μυαλό μου, ειδικά στα κινηματικά προβλήματα βοηθάει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα μπω στο νόημα τους, επίσης αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα και σύνθετα γ,δ θέματα δεν με πολυδυσκολευουν ιδιαίτερα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 22:43 Ο Guest 765889: #7 04-11-22 22:43 Αρχική Δημοσίευση από BillyTheKid: Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα μπω στο νόημα τους, επίσης αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα και σύνθετα γ,δ θέματα δεν με πολυδυσκολευουν ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... Λογικό γιατί στην Φυσική Γ' Λυκ το πιο δύσκολο είναι το Β' όχι το Δ'. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Ilovemycats27 Than003 Physicsstudent menual BillyTheKid spring day Scandal katia.m Paragontas7000 thenutritionist PanosBat angies oups Deadly_sorrowX Pharmacist01 estrela Peter Pan13 Sofos Gerontas Apocalypse AnnaRd Unboxholics SoyN Maynard rempelos42 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από estrela: Ξεκινα τα υπόλοιπα θέματα να τα λύνεις χωρίς αριθμούς για να εξοικειωθείς με την θεωρία και την σύνδεση των τύπων με την θεωρία Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θεμα γενικά με την θεωρία και τους τύπους, απλα δεν μπορώ να μπορώ στην λογική των β θεμάτων ακόμα, στην πλειοψηφία τουλάχιστον.
estrela Νεοφερμένο μέλος Η estrela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 19:14 Η estrela έγραψε: #5 04-11-22 19:14 Όλο το ζουμί στα β είναι να καταλάβεις τι ζητάει, και το πώς σχετίζεται η κάθε κίνηση με την θεωρία σου. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ να οπτικοποιω το πρόβλημα στο μυαλό μου, ειδικά στα κινηματικά προβλήματα βοηθάει πάρα πολύ BillyTheKid Νεοφερμένο μέλος Ο BillyTheKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 21:06 Ο BillyTheKid: #6 04-11-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από estrela: Όλο το ζουμί στα β είναι να καταλάβεις τι ζητάει, και το πώς σχετίζεται η κάθε κίνηση με την θεωρία σου. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ να οπτικοποιω το πρόβλημα στο μυαλό μου, ειδικά στα κινηματικά προβλήματα βοηθάει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα μπω στο νόημα τους, επίσης αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα και σύνθετα γ,δ θέματα δεν με πολυδυσκολευουν ιδιαίτερα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 22:43 Ο Guest 765889: #7 04-11-22 22:43 Αρχική Δημοσίευση από BillyTheKid: Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα μπω στο νόημα τους, επίσης αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα και σύνθετα γ,δ θέματα δεν με πολυδυσκολευουν ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... Λογικό γιατί στην Φυσική Γ' Λυκ το πιο δύσκολο είναι το Β' όχι το Δ'. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 Ilovemycats27 Than003 Physicsstudent menual BillyTheKid spring day Scandal katia.m Paragontas7000 thenutritionist PanosBat angies oups Deadly_sorrowX Pharmacist01 estrela Peter Pan13 Sofos Gerontas Apocalypse AnnaRd Unboxholics SoyN Maynard rempelos42 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όλο το ζουμί στα β είναι να καταλάβεις τι ζητάει, και το πώς σχετίζεται η κάθε κίνηση με την θεωρία σου. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ να οπτικοποιω το πρόβλημα στο μυαλό μου, ειδικά στα κινηματικά προβλήματα βοηθάει πάρα πολύ
BillyTheKid Νεοφερμένο μέλος Ο BillyTheKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 21:06 Ο BillyTheKid: #6 04-11-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από estrela: Όλο το ζουμί στα β είναι να καταλάβεις τι ζητάει, και το πώς σχετίζεται η κάθε κίνηση με την θεωρία σου. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ να οπτικοποιω το πρόβλημα στο μυαλό μου, ειδικά στα κινηματικά προβλήματα βοηθάει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα μπω στο νόημα τους, επίσης αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα και σύνθετα γ,δ θέματα δεν με πολυδυσκολευουν ιδιαίτερα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 22:43 Ο Guest 765889: #7 04-11-22 22:43 Αρχική Δημοσίευση από BillyTheKid: Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα μπω στο νόημα τους, επίσης αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα και σύνθετα γ,δ θέματα δεν με πολυδυσκολευουν ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... Λογικό γιατί στην Φυσική Γ' Λυκ το πιο δύσκολο είναι το Β' όχι το Δ'. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από estrela: Όλο το ζουμί στα β είναι να καταλάβεις τι ζητάει, και το πώς σχετίζεται η κάθε κίνηση με την θεωρία σου. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ να οπτικοποιω το πρόβλημα στο μυαλό μου, ειδικά στα κινηματικά προβλήματα βοηθάει πάρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα μπω στο νόημα τους, επίσης αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα και σύνθετα γ,δ θέματα δεν με πολυδυσκολευουν ιδιαίτερα
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Νοεμβρίου 2022 στις 22:43 Ο Guest 765889: #7 04-11-22 22:43 Αρχική Δημοσίευση από BillyTheKid: Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα μπω στο νόημα τους, επίσης αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα και σύνθετα γ,δ θέματα δεν με πολυδυσκολευουν ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... Λογικό γιατί στην Φυσική Γ' Λυκ το πιο δύσκολο είναι το Β' όχι το Δ'.
Αρχική Δημοσίευση από BillyTheKid: Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα μπω στο νόημα τους, επίσης αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα και σύνθετα γ,δ θέματα δεν με πολυδυσκολευουν ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... Λογικό γιατί στην Φυσική Γ' Λυκ το πιο δύσκολο είναι το Β' όχι το Δ'.