Lia 2006 Νεοφερμένο μέλος Η Lia 2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 21:37 Η Lia 2006 έγραψε: #1 11-07-24 21:37 Παιδιά ερώτηση . Τα αποτελέσματα των μεταγραφών βγαίνουν Νοέμβρη αν δεν κάνω λάθος . Όσοι θέλουν να κάνουν μεταγραφή τι κάνουν αυτόν τον έναν μήνα (Οκτώβρης - Νοέμβρης ) που δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στην σχολή της περιφέρειας τους; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 23:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 11-07-24 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Lia 2006: Παιδιά ερώτηση . Τα αποτελέσματα των μεταγραφών βγαίνουν Νοέμβρη αν δεν κάνω λάθος . Όσοι θέλουν να κάνουν μεταγραφή τι κάνουν αυτόν τον έναν μήνα (Οκτώβρης - Νοέμβρης ) που δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στην σχολή της περιφέρειας τους; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι πολυ σιγουροι πανε και νοικιαζουν εκει απο 1η οκτωβριου.. Αν ειναι λιγο σιγουροι και εχουν χρηματα πανε και νοικιαζουν air b&b Αν δεν ειναι καθολου σιγουροι και εχουν χρηματα νοικαζουν air b&b στην πρωτη σχολη ή καθονται σπιτι τους. Εγω θα καθομουν σπιτι και με τα λευτα air b&b θα αγοραζα αυτοκινητο. Lia 2006 Νεοφερμένο μέλος Η Lia 2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 00:50 Η Lia 2006 έγραψε: #3 12-07-24 00:50 Εε δεν θα μ στοιχήσει λίγο αν δεν νοικιάσω και χάσω τα μαθήματα του πρώτου μήνα ; ( Μένω Αθήνα και η σχολή π θέλω είναι Σέρρες ) agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 01:16 Ο agg41 έγραψε: #4 12-07-24 01:16 Τι γίνεται με τις διαλέξεις/εργαστήρια οσο περιμένεις μεταγραφή? Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2024 chrisvran Νεοφερμένο μέλος Η chrisvran αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 01:54 Η chrisvran: #5 12-07-24 01:54 Χωρίς να έχω εμπειρία από αναρτήσεις άλλων μπορείς να παρακολουθήσεις το τμήμα που θέλεις για μετεγγραφη σε συνεννόηση με τους καθηγητές εφόσον είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρεις. Τις βασεις μετεγγραφων τις έχεις τσεκαρει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 08:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 12-07-24 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Lia 2006: Εε δεν θα μ στοιχήσει λίγο αν δεν νοικιάσω και χάσω τα μαθήματα του πρώτου μήνα ; ( Μένω Αθήνα και η σχολή π θέλω είναι Σέρρες ) Click για ανάπτυξη... ε οκ τι να χασεις?... Γνωριμιες κανουν... παρε τα μαθηματικα λυκειου και την φυσικη νευτωνα και κανε επαναληψη. Ζητησε απο κανενα κοριτσι τις σημειωσεις και διαβαζε. Κοριτσι παρακαλω αυτα ειναι τα νοικοκυρεμενα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από chrisvran: Χωρίς να έχω εμπειρία από αναρτήσεις άλλων μπορείς να παρακολουθήσεις το τμήμα που θέλεις για μετεγγραφη σε συνεννόηση με τους καθηγητές εφόσον είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρεις. Τις βασεις μετεγγραφων τις έχεις τσεκαρει; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ετσι ..οι καθηγητες δεν λενε ποτε οχι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από agg41: Τι γίνεται με τις διαλέξεις/εργαστήρια οσο περιμένεις μεταγραφή? Click για ανάπτυξη... Τις διαλεξεις τις παρακολουθεις οπως ολοι... τα εργαστηρια παιζονται... η πατρα μαλλον τα δινει ..αν οχι...σιγα τα εργαστηρια ενα ειναι ... το επομενο ετος θα το δουμε..αν και αρχιζουν αργα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anonymous07 Lennie Panatha mono Lia 2006 BiteTheDust mysticfallsgirl12 savvas l EllieKal mixa Entropy24 Antomar3 kiyoshi constansn Leopoldos_134 agg41 Nala AggelikiGr Joji sakplat Helen06 Νικολινα SKG EFAKIT katerinavld Corfu kitty bibliofagos vasiliki. ένας τυχαίος chrisvran Scandal Leo komm feni BatGuin kate45 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά ερώτηση . Τα αποτελέσματα των μεταγραφών βγαίνουν Νοέμβρη αν δεν κάνω λάθος . Όσοι θέλουν να κάνουν μεταγραφή τι κάνουν αυτόν τον έναν μήνα (Οκτώβρης - Νοέμβρης ) που δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στην σχολή της περιφέρειας τους;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 23:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 11-07-24 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Lia 2006: Παιδιά ερώτηση . Τα αποτελέσματα των μεταγραφών βγαίνουν Νοέμβρη αν δεν κάνω λάθος . Όσοι θέλουν να κάνουν μεταγραφή τι κάνουν αυτόν τον έναν μήνα (Οκτώβρης - Νοέμβρης ) που δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στην σχολή της περιφέρειας τους; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι πολυ σιγουροι πανε και νοικιαζουν εκει απο 1η οκτωβριου.. Αν ειναι λιγο σιγουροι και εχουν χρηματα πανε και νοικιαζουν air b&b Αν δεν ειναι καθολου σιγουροι και εχουν χρηματα νοικαζουν air b&b στην πρωτη σχολη ή καθονται σπιτι τους. Εγω θα καθομουν σπιτι και με τα λευτα air b&b θα αγοραζα αυτοκινητο. Lia 2006 Νεοφερμένο μέλος Η Lia 2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 00:50 Η Lia 2006 έγραψε: #3 12-07-24 00:50 Εε δεν θα μ στοιχήσει λίγο αν δεν νοικιάσω και χάσω τα μαθήματα του πρώτου μήνα ; ( Μένω Αθήνα και η σχολή π θέλω είναι Σέρρες ) agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 01:16 Ο agg41 έγραψε: #4 12-07-24 01:16 Τι γίνεται με τις διαλέξεις/εργαστήρια οσο περιμένεις μεταγραφή? Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2024 chrisvran Νεοφερμένο μέλος Η chrisvran αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 01:54 Η chrisvran: #5 12-07-24 01:54 Χωρίς να έχω εμπειρία από αναρτήσεις άλλων μπορείς να παρακολουθήσεις το τμήμα που θέλεις για μετεγγραφη σε συνεννόηση με τους καθηγητές εφόσον είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρεις. Τις βασεις μετεγγραφων τις έχεις τσεκαρει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 08:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 12-07-24 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Lia 2006: Εε δεν θα μ στοιχήσει λίγο αν δεν νοικιάσω και χάσω τα μαθήματα του πρώτου μήνα ; ( Μένω Αθήνα και η σχολή π θέλω είναι Σέρρες ) Click για ανάπτυξη... ε οκ τι να χασεις?... Γνωριμιες κανουν... παρε τα μαθηματικα λυκειου και την φυσικη νευτωνα και κανε επαναληψη. Ζητησε απο κανενα κοριτσι τις σημειωσεις και διαβαζε. Κοριτσι παρακαλω αυτα ειναι τα νοικοκυρεμενα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από chrisvran: Χωρίς να έχω εμπειρία από αναρτήσεις άλλων μπορείς να παρακολουθήσεις το τμήμα που θέλεις για μετεγγραφη σε συνεννόηση με τους καθηγητές εφόσον είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρεις. Τις βασεις μετεγγραφων τις έχεις τσεκαρει; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ετσι ..οι καθηγητες δεν λενε ποτε οχι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από agg41: Τι γίνεται με τις διαλέξεις/εργαστήρια οσο περιμένεις μεταγραφή? Click για ανάπτυξη... Τις διαλεξεις τις παρακολουθεις οπως ολοι... τα εργαστηρια παιζονται... η πατρα μαλλον τα δινει ..αν οχι...σιγα τα εργαστηρια ενα ειναι ... το επομενο ετος θα το δουμε..αν και αρχιζουν αργα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anonymous07 Lennie Panatha mono Lia 2006 BiteTheDust mysticfallsgirl12 savvas l EllieKal mixa Entropy24 Antomar3 kiyoshi constansn Leopoldos_134 agg41 Nala AggelikiGr Joji sakplat Helen06 Νικολινα SKG EFAKIT katerinavld Corfu kitty bibliofagos vasiliki. ένας τυχαίος chrisvran Scandal Leo komm feni BatGuin kate45 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lia 2006: Παιδιά ερώτηση . Τα αποτελέσματα των μεταγραφών βγαίνουν Νοέμβρη αν δεν κάνω λάθος . Όσοι θέλουν να κάνουν μεταγραφή τι κάνουν αυτόν τον έναν μήνα (Οκτώβρης - Νοέμβρης ) που δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στην σχολή της περιφέρειας τους; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι πολυ σιγουροι πανε και νοικιαζουν εκει απο 1η οκτωβριου.. Αν ειναι λιγο σιγουροι και εχουν χρηματα πανε και νοικιαζουν air b&b Αν δεν ειναι καθολου σιγουροι και εχουν χρηματα νοικαζουν air b&b στην πρωτη σχολη ή καθονται σπιτι τους. Εγω θα καθομουν σπιτι και με τα λευτα air b&b θα αγοραζα αυτοκινητο.
Lia 2006 Νεοφερμένο μέλος Η Lia 2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 00:50 Η Lia 2006 έγραψε: #3 12-07-24 00:50 Εε δεν θα μ στοιχήσει λίγο αν δεν νοικιάσω και χάσω τα μαθήματα του πρώτου μήνα ; ( Μένω Αθήνα και η σχολή π θέλω είναι Σέρρες ) agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 01:16 Ο agg41 έγραψε: #4 12-07-24 01:16 Τι γίνεται με τις διαλέξεις/εργαστήρια οσο περιμένεις μεταγραφή? Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2024 chrisvran Νεοφερμένο μέλος Η chrisvran αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 01:54 Η chrisvran: #5 12-07-24 01:54 Χωρίς να έχω εμπειρία από αναρτήσεις άλλων μπορείς να παρακολουθήσεις το τμήμα που θέλεις για μετεγγραφη σε συνεννόηση με τους καθηγητές εφόσον είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρεις. Τις βασεις μετεγγραφων τις έχεις τσεκαρει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 08:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 12-07-24 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Lia 2006: Εε δεν θα μ στοιχήσει λίγο αν δεν νοικιάσω και χάσω τα μαθήματα του πρώτου μήνα ; ( Μένω Αθήνα και η σχολή π θέλω είναι Σέρρες ) Click για ανάπτυξη... ε οκ τι να χασεις?... Γνωριμιες κανουν... παρε τα μαθηματικα λυκειου και την φυσικη νευτωνα και κανε επαναληψη. Ζητησε απο κανενα κοριτσι τις σημειωσεις και διαβαζε. Κοριτσι παρακαλω αυτα ειναι τα νοικοκυρεμενα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από chrisvran: Χωρίς να έχω εμπειρία από αναρτήσεις άλλων μπορείς να παρακολουθήσεις το τμήμα που θέλεις για μετεγγραφη σε συνεννόηση με τους καθηγητές εφόσον είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρεις. Τις βασεις μετεγγραφων τις έχεις τσεκαρει; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ετσι ..οι καθηγητες δεν λενε ποτε οχι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από agg41: Τι γίνεται με τις διαλέξεις/εργαστήρια οσο περιμένεις μεταγραφή? Click για ανάπτυξη... Τις διαλεξεις τις παρακολουθεις οπως ολοι... τα εργαστηρια παιζονται... η πατρα μαλλον τα δινει ..αν οχι...σιγα τα εργαστηρια ενα ειναι ... το επομενο ετος θα το δουμε..αν και αρχιζουν αργα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anonymous07 Lennie Panatha mono Lia 2006 BiteTheDust mysticfallsgirl12 savvas l EllieKal mixa Entropy24 Antomar3 kiyoshi constansn Leopoldos_134 agg41 Nala AggelikiGr Joji sakplat Helen06 Νικολινα SKG EFAKIT katerinavld Corfu kitty bibliofagos vasiliki. ένας τυχαίος chrisvran Scandal Leo komm feni BatGuin kate45 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εε δεν θα μ στοιχήσει λίγο αν δεν νοικιάσω και χάσω τα μαθήματα του πρώτου μήνα ; ( Μένω Αθήνα και η σχολή π θέλω είναι Σέρρες )
agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 01:16 Ο agg41 έγραψε: #4 12-07-24 01:16 Τι γίνεται με τις διαλέξεις/εργαστήρια οσο περιμένεις μεταγραφή? Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2024 chrisvran Νεοφερμένο μέλος Η chrisvran αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 01:54 Η chrisvran: #5 12-07-24 01:54 Χωρίς να έχω εμπειρία από αναρτήσεις άλλων μπορείς να παρακολουθήσεις το τμήμα που θέλεις για μετεγγραφη σε συνεννόηση με τους καθηγητές εφόσον είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρεις. Τις βασεις μετεγγραφων τις έχεις τσεκαρει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 08:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 12-07-24 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Lia 2006: Εε δεν θα μ στοιχήσει λίγο αν δεν νοικιάσω και χάσω τα μαθήματα του πρώτου μήνα ; ( Μένω Αθήνα και η σχολή π θέλω είναι Σέρρες ) Click για ανάπτυξη... ε οκ τι να χασεις?... Γνωριμιες κανουν... παρε τα μαθηματικα λυκειου και την φυσικη νευτωνα και κανε επαναληψη. Ζητησε απο κανενα κοριτσι τις σημειωσεις και διαβαζε. Κοριτσι παρακαλω αυτα ειναι τα νοικοκυρεμενα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από chrisvran: Χωρίς να έχω εμπειρία από αναρτήσεις άλλων μπορείς να παρακολουθήσεις το τμήμα που θέλεις για μετεγγραφη σε συνεννόηση με τους καθηγητές εφόσον είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρεις. Τις βασεις μετεγγραφων τις έχεις τσεκαρει; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ετσι ..οι καθηγητες δεν λενε ποτε οχι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από agg41: Τι γίνεται με τις διαλέξεις/εργαστήρια οσο περιμένεις μεταγραφή? Click για ανάπτυξη... Τις διαλεξεις τις παρακολουθεις οπως ολοι... τα εργαστηρια παιζονται... η πατρα μαλλον τα δινει ..αν οχι...σιγα τα εργαστηρια ενα ειναι ... το επομενο ετος θα το δουμε..αν και αρχιζουν αργα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anonymous07 Lennie Panatha mono Lia 2006 BiteTheDust mysticfallsgirl12 savvas l EllieKal mixa Entropy24 Antomar3 kiyoshi constansn Leopoldos_134 agg41 Nala AggelikiGr Joji sakplat Helen06 Νικολινα SKG EFAKIT katerinavld Corfu kitty bibliofagos vasiliki. ένας τυχαίος chrisvran Scandal Leo komm feni BatGuin kate45 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
chrisvran Νεοφερμένο μέλος Η chrisvran αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 01:54 Η chrisvran: #5 12-07-24 01:54 Χωρίς να έχω εμπειρία από αναρτήσεις άλλων μπορείς να παρακολουθήσεις το τμήμα που θέλεις για μετεγγραφη σε συνεννόηση με τους καθηγητές εφόσον είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρεις. Τις βασεις μετεγγραφων τις έχεις τσεκαρει; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 08:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 12-07-24 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Lia 2006: Εε δεν θα μ στοιχήσει λίγο αν δεν νοικιάσω και χάσω τα μαθήματα του πρώτου μήνα ; ( Μένω Αθήνα και η σχολή π θέλω είναι Σέρρες ) Click για ανάπτυξη... ε οκ τι να χασεις?... Γνωριμιες κανουν... παρε τα μαθηματικα λυκειου και την φυσικη νευτωνα και κανε επαναληψη. Ζητησε απο κανενα κοριτσι τις σημειωσεις και διαβαζε. Κοριτσι παρακαλω αυτα ειναι τα νοικοκυρεμενα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από chrisvran: Χωρίς να έχω εμπειρία από αναρτήσεις άλλων μπορείς να παρακολουθήσεις το τμήμα που θέλεις για μετεγγραφη σε συνεννόηση με τους καθηγητές εφόσον είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρεις. Τις βασεις μετεγγραφων τις έχεις τσεκαρει; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ετσι ..οι καθηγητες δεν λενε ποτε οχι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από agg41: Τι γίνεται με τις διαλέξεις/εργαστήρια οσο περιμένεις μεταγραφή? Click για ανάπτυξη... Τις διαλεξεις τις παρακολουθεις οπως ολοι... τα εργαστηρια παιζονται... η πατρα μαλλον τα δινει ..αν οχι...σιγα τα εργαστηρια ενα ειναι ... το επομενο ετος θα το δουμε..αν και αρχιζουν αργα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χωρίς να έχω εμπειρία από αναρτήσεις άλλων μπορείς να παρακολουθήσεις το τμήμα που θέλεις για μετεγγραφη σε συνεννόηση με τους καθηγητές εφόσον είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρεις. Τις βασεις μετεγγραφων τις έχεις τσεκαρει;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 08:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 12-07-24 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Lia 2006: Εε δεν θα μ στοιχήσει λίγο αν δεν νοικιάσω και χάσω τα μαθήματα του πρώτου μήνα ; ( Μένω Αθήνα και η σχολή π θέλω είναι Σέρρες ) Click για ανάπτυξη... ε οκ τι να χασεις?... Γνωριμιες κανουν... παρε τα μαθηματικα λυκειου και την φυσικη νευτωνα και κανε επαναληψη. Ζητησε απο κανενα κοριτσι τις σημειωσεις και διαβαζε. Κοριτσι παρακαλω αυτα ειναι τα νοικοκυρεμενα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από chrisvran: Χωρίς να έχω εμπειρία από αναρτήσεις άλλων μπορείς να παρακολουθήσεις το τμήμα που θέλεις για μετεγγραφη σε συνεννόηση με τους καθηγητές εφόσον είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρεις. Τις βασεις μετεγγραφων τις έχεις τσεκαρει; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ετσι ..οι καθηγητες δεν λενε ποτε οχι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από agg41: Τι γίνεται με τις διαλέξεις/εργαστήρια οσο περιμένεις μεταγραφή? Click για ανάπτυξη... Τις διαλεξεις τις παρακολουθεις οπως ολοι... τα εργαστηρια παιζονται... η πατρα μαλλον τα δινει ..αν οχι...σιγα τα εργαστηρια ενα ειναι ... το επομενο ετος θα το δουμε..αν και αρχιζουν αργα.
Αρχική Δημοσίευση από Lia 2006: Εε δεν θα μ στοιχήσει λίγο αν δεν νοικιάσω και χάσω τα μαθήματα του πρώτου μήνα ; ( Μένω Αθήνα και η σχολή π θέλω είναι Σέρρες ) Click για ανάπτυξη... ε οκ τι να χασεις?... Γνωριμιες κανουν... παρε τα μαθηματικα λυκειου και την φυσικη νευτωνα και κανε επαναληψη. Ζητησε απο κανενα κοριτσι τις σημειωσεις και διαβαζε. Κοριτσι παρακαλω αυτα ειναι τα νοικοκυρεμενα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από chrisvran: Χωρίς να έχω εμπειρία από αναρτήσεις άλλων μπορείς να παρακολουθήσεις το τμήμα που θέλεις για μετεγγραφη σε συνεννόηση με τους καθηγητές εφόσον είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρεις. Τις βασεις μετεγγραφων τις έχεις τσεκαρει; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ετσι ..οι καθηγητες δεν λενε ποτε οχι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από agg41: Τι γίνεται με τις διαλέξεις/εργαστήρια οσο περιμένεις μεταγραφή? Click για ανάπτυξη... Τις διαλεξεις τις παρακολουθεις οπως ολοι... τα εργαστηρια παιζονται... η πατρα μαλλον τα δινει ..αν οχι...σιγα τα εργαστηρια ενα ειναι ... το επομενο ετος θα το δουμε..αν και αρχιζουν αργα.