Lia 2006
Νεοφερμένο μέλος
Η Lia 2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα.

11-07-24

21:37
Παιδιά ερώτηση . Τα αποτελέσματα των μεταγραφών βγαίνουν Νοέμβρη αν δεν κάνω λάθος . Όσοι θέλουν να κάνουν μεταγραφή τι κάνουν αυτόν τον έναν μήνα (Οκτώβρης - Νοέμβρης ) που δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στην σχολή της περιφέρειας τους;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.021 μηνύματα.

11-07-24

23:59
Αν ειναι πολυ σιγουροι πανε και νοικιαζουν εκει απο 1η οκτωβριου..Παιδιά ερώτηση . Τα αποτελέσματα των μεταγραφών βγαίνουν Νοέμβρη αν δεν κάνω λάθος . Όσοι θέλουν να κάνουν μεταγραφή τι κάνουν αυτόν τον έναν μήνα (Οκτώβρης - Νοέμβρης ) που δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στην σχολή της περιφέρειας τους;
Αν ειναι λιγο σιγουροι και εχουν χρηματα πανε και νοικιαζουν air b&b
Αν δεν ειναι καθολου σιγουροι και εχουν χρηματα νοικαζουν air b&b στην πρωτη σχολη ή καθονται σπιτι τους.
Εγω θα καθομουν σπιτι και με τα λευτα air b&b θα αγοραζα αυτοκινητο.
Lia 2006
Νεοφερμένο μέλος
Η Lia 2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 83 μηνύματα.

12-07-24

00:50
Εε δεν θα μ στοιχήσει λίγο αν δεν νοικιάσω και χάσω τα μαθήματα του πρώτου μήνα ; ( Μένω Αθήνα και η σχολή π θέλω είναι Σέρρες )
agg41
Νεοφερμένο μέλος
Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.

12-07-24

01:16
Τι γίνεται με τις διαλέξεις/εργαστήρια οσο περιμένεις μεταγραφή?
chrisvran
Νεοφερμένο μέλος
Η chrisvran αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

12-07-24

01:54
Χωρίς να έχω εμπειρία από αναρτήσεις άλλων μπορείς να παρακολουθήσεις το τμήμα που θέλεις για μετεγγραφη σε συνεννόηση με τους καθηγητές εφόσον είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρεις. Τις βασεις μετεγγραφων τις έχεις τσεκαρει;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.021 μηνύματα.

12-07-24

08:59
ε οκ τι να χασεις?... Γνωριμιες κανουν... παρε τα μαθηματικα λυκειου και την φυσικη νευτωνα και κανε επαναληψη.Εε δεν θα μ στοιχήσει λίγο αν δεν νοικιάσω και χάσω τα μαθήματα του πρώτου μήνα ; ( Μένω Αθήνα και η σχολή π θέλω είναι Σέρρες )
Ζητησε απο κανενα κοριτσι τις σημειωσεις και διαβαζε. Κοριτσι παρακαλω αυτα ειναι τα νοικοκυρεμενα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ναι ναι ετσι ..οι καθηγητες δεν λενε ποτε οχι.Χωρίς να έχω εμπειρία από αναρτήσεις άλλων μπορείς να παρακολουθήσεις το τμήμα που θέλεις για μετεγγραφη σε συνεννόηση με τους καθηγητές εφόσον είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρεις. Τις βασεις μετεγγραφων τις έχεις τσεκαρει;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τις διαλεξεις τις παρακολουθεις οπως ολοι... τα εργαστηρια παιζονται... η πατρα μαλλον τα δινει ..αν οχι...σιγα τα εργαστηρια ενα ειναι ... το επομενο ετος θα το δουμε..αν και αρχιζουν αργα.Τι γίνεται με τις διαλέξεις/εργαστήρια οσο περιμένεις μεταγραφή?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Panatha mono
- Lia 2006
- BiteTheDust
- mysticfallsgirl12
- savvas l
- EllieKal
- mixa
- Entropy24
- Antomar3
- kiyoshi
- constansn
- Leopoldos_134