Ramon Νεοφερμένο μέλος Ο Ramon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 19:58 Ο Ramon έγραψε: #1 07-10-24 19:58 Καλησπέρα!! Ξέρει κανείς αν θα ισχύσει κάποια αλλαγή στις μετεγγραφές τρίτεκνων φοιτητών;; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 20:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 07-10-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Ramon: Καλησπέρα!! Ξέρει κανείς αν θα ισχύσει κάποια αλλαγή στις μετεγγραφές τρίτεκνων φοιτητών;; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Δεν εχω δει καμια ανακοινωση ουτε καμια τροπολογια αλλα θα περιμενουμε την εγκυκλιο μετεγγραφων για σιγουρια... υπομονη 10 μερες. Ramon Νεοφερμένο μέλος Ο Ramon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 17:30 Ο Ramon έγραψε: #3 08-10-24 17:30 Έχω περάσει αρχιτεκτονική στα Χανιά. Πληρώ τα κριτήρια, μπορώ να αιτηθώ για αρχιτεκτονική στον Βόλο;; Μόνιμος τόπος κατοικίας είναι η Αθήνα αλλά οι αιτήσεις μου για μετεγγραφή σε αυτήν απορρίπτονται λόγω 2.750. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 20:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 08-10-24 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Ramon: Έχω περάσει αρχιτεκτονική στα Χανιά. Πληρώ τα κριτήρια, μπορώ να αιτηθώ για αρχιτεκτονική στον Βόλο;; Μόνιμος τόπος κατοικίας είναι η Αθήνα αλλά οι αιτήσεις μου για μετεγγραφή σε αυτήν απορρίπτονται λόγω 2.750. Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρα μπορεις ... και δεν πειραζει που μενεις αθηνα... και η μετεγγραφη ειναι πολυ ευκολη... αδεια μενει η σχολη στα 0 μορια. Ramon Νεοφερμένο μέλος Ο Ramon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Ramon έγραψε: #5 08-10-24 20:59 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Lennie LUCY3 Ramon Nala AggelikiGr Lia 2006 Sofos Gerontas Entropy24 Γιώργος μεγ FNC_Sophia Konstantina Alexiou fgk sakplat constansn panosT436 Leo komm Conne iminspain Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2024 στις 20:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 07-10-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Ramon: Καλησπέρα!! Ξέρει κανείς αν θα ισχύσει κάποια αλλαγή στις μετεγγραφές τρίτεκνων φοιτητών;; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Δεν εχω δει καμια ανακοινωση ουτε καμια τροπολογια αλλα θα περιμενουμε την εγκυκλιο μετεγγραφων για σιγουρια... υπομονη 10 μερες. Ramon Νεοφερμένο μέλος Ο Ramon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 17:30 Ο Ramon έγραψε: #3 08-10-24 17:30 Έχω περάσει αρχιτεκτονική στα Χανιά. Πληρώ τα κριτήρια, μπορώ να αιτηθώ για αρχιτεκτονική στον Βόλο;; Μόνιμος τόπος κατοικίας είναι η Αθήνα αλλά οι αιτήσεις μου για μετεγγραφή σε αυτήν απορρίπτονται λόγω 2.750. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 20:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 08-10-24 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Ramon: Έχω περάσει αρχιτεκτονική στα Χανιά. Πληρώ τα κριτήρια, μπορώ να αιτηθώ για αρχιτεκτονική στον Βόλο;; Μόνιμος τόπος κατοικίας είναι η Αθήνα αλλά οι αιτήσεις μου για μετεγγραφή σε αυτήν απορρίπτονται λόγω 2.750. Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρα μπορεις ... και δεν πειραζει που μενεις αθηνα... και η μετεγγραφη ειναι πολυ ευκολη... αδεια μενει η σχολη στα 0 μορια. Ramon Νεοφερμένο μέλος Ο Ramon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Ramon έγραψε: #5 08-10-24 20:59 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Lennie LUCY3 Ramon Nala AggelikiGr Lia 2006 Sofos Gerontas Entropy24 Γιώργος μεγ FNC_Sophia Konstantina Alexiou fgk sakplat constansn panosT436 Leo komm Conne iminspain Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ramon: Καλησπέρα!! Ξέρει κανείς αν θα ισχύσει κάποια αλλαγή στις μετεγγραφές τρίτεκνων φοιτητών;; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Δεν εχω δει καμια ανακοινωση ουτε καμια τροπολογια αλλα θα περιμενουμε την εγκυκλιο μετεγγραφων για σιγουρια... υπομονη 10 μερες.
Ramon Νεοφερμένο μέλος Ο Ramon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 17:30 Ο Ramon έγραψε: #3 08-10-24 17:30 Έχω περάσει αρχιτεκτονική στα Χανιά. Πληρώ τα κριτήρια, μπορώ να αιτηθώ για αρχιτεκτονική στον Βόλο;; Μόνιμος τόπος κατοικίας είναι η Αθήνα αλλά οι αιτήσεις μου για μετεγγραφή σε αυτήν απορρίπτονται λόγω 2.750. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 20:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 08-10-24 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Ramon: Έχω περάσει αρχιτεκτονική στα Χανιά. Πληρώ τα κριτήρια, μπορώ να αιτηθώ για αρχιτεκτονική στον Βόλο;; Μόνιμος τόπος κατοικίας είναι η Αθήνα αλλά οι αιτήσεις μου για μετεγγραφή σε αυτήν απορρίπτονται λόγω 2.750. Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρα μπορεις ... και δεν πειραζει που μενεις αθηνα... και η μετεγγραφη ειναι πολυ ευκολη... αδεια μενει η σχολη στα 0 μορια. Ramon Νεοφερμένο μέλος Ο Ramon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Ramon έγραψε: #5 08-10-24 20:59 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Lennie LUCY3 Ramon Nala AggelikiGr Lia 2006 Sofos Gerontas Entropy24 Γιώργος μεγ FNC_Sophia Konstantina Alexiou fgk sakplat constansn panosT436 Leo komm Conne iminspain Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω περάσει αρχιτεκτονική στα Χανιά. Πληρώ τα κριτήρια, μπορώ να αιτηθώ για αρχιτεκτονική στον Βόλο;; Μόνιμος τόπος κατοικίας είναι η Αθήνα αλλά οι αιτήσεις μου για μετεγγραφή σε αυτήν απορρίπτονται λόγω 2.750.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 20:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 08-10-24 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Ramon: Έχω περάσει αρχιτεκτονική στα Χανιά. Πληρώ τα κριτήρια, μπορώ να αιτηθώ για αρχιτεκτονική στον Βόλο;; Μόνιμος τόπος κατοικίας είναι η Αθήνα αλλά οι αιτήσεις μου για μετεγγραφή σε αυτήν απορρίπτονται λόγω 2.750. Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρα μπορεις ... και δεν πειραζει που μενεις αθηνα... και η μετεγγραφη ειναι πολυ ευκολη... αδεια μενει η σχολη στα 0 μορια. Ramon Νεοφερμένο μέλος Ο Ramon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Ramon έγραψε: #5 08-10-24 20:59 Σ' ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ramon: Έχω περάσει αρχιτεκτονική στα Χανιά. Πληρώ τα κριτήρια, μπορώ να αιτηθώ για αρχιτεκτονική στον Βόλο;; Μόνιμος τόπος κατοικίας είναι η Αθήνα αλλά οι αιτήσεις μου για μετεγγραφή σε αυτήν απορρίπτονται λόγω 2.750. Click για ανάπτυξη... Ναι μια χαρα μπορεις ... και δεν πειραζει που μενεις αθηνα... και η μετεγγραφη ειναι πολυ ευκολη... αδεια μενει η σχολη στα 0 μορια.
Ramon Νεοφερμένο μέλος Ο Ramon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Ramon έγραψε: #5 08-10-24 20:59 Σ' ευχαριστώ πολύ!!