LogTuan09
Νεοφερμένο μέλος
Ο LogTuan09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Καλησπερα, ειμαι μαθητης της Γ Λυκειου και ειμαι στην θετικη κατευθυνση και στοχευω για τους ηλεκτρολογους του ΕΜΠ. Με τις βασεις του 2024 μαλλον εχω χασει την σχολη για 700 μορια και ισως κινηθω προς τις μεταγραφες για να μπω στην σχολη. Πως ομως λειτουργει η ολη φαση γενικα στις μεταγραφες?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.220 μηνύματα.

1)πρεπει πρωτα να μπεις σε αντιστοιχη σχολη ... αναμενουμε αντιστοιχιες ...μαλλον ολες θα ειναι.Καλησπερα, ειμαι μαθητης της Γ Λυκειου και ειμαι στην θετικη κατευθυνση και στοχευω για τους ηλεκτρολογους του ΕΜΠ. Με τις βασεις του 2024 μαλλον εχω χασει την σχολη για 700 μορια και ισως κινηθω προς τις μεταγραφες για να μπω στην σχολη. Πως ομως λειτουργει η ολη φαση γενικα στις μεταγραφες?
2) να συγκεντωνεις καπου 6 οικονομικο κοινωνικα μορια μετεγγραφης... ( θελει συζητηση)
3) αν κατοικειτε επαρχια και εχεις αδελφι που σπουδαζει αθηνα...ή κατοικειτε αθηνα και εχεις αδελφι που σπουδαζει επαρχια και εκει στο αδελφι δεν εχει ημμυ ( σιγουρη υποθεση)
Για αρχη μελετησε την περσινή εγκυκλιο
LogTuan09
Νεοφερμένο μέλος
Ο LogTuan09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Την εχω δει λιγο την εγκυκλιο και με δυσκολια πιανω 4 μορια απο οικονομικα και κανενα απο κοινωνικα. Γενικα μετρανε πιο πολυ τα μορια απο τα κριτηρια η τα μορια των πανελλαδικων εχουν μεγαλυτερη ισχυ? Η αδελφη μου παει γυμνασιο και δεν ξερω αν επηρεαζει τα οικονομικα κριτηρια. Επισης ειμαι κατοικος αθηνας
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 153 μηνύματα.

Ειναι ακομη νωρις να παρεις μια τετοια αποφαση. Πολυ πιθανο να πεσουν οι βασειςΚαλησπερα, ειμαι μαθητης της Γ Λυκειου και ειμαι στην θετικη κατευθυνση και στοχευω για τους ηλεκτρολογους του ΕΜΠ. Με τις βασεις του 2024 μαλλον εχω χασει την σχολη για 700 μορια και ισως κινηθω προς τις μεταγραφες για να μπω στην σχολη. Πως ομως λειτουργει η ολη φαση γενικα στις μεταγραφες?
οπως βλεπεις πιο πανω, στην συγκεκριμενη σχολη ο συντελεστης βαρυτητας για τα μαθηματικα ειναι 30%.
Οπως ειδες, φετος, δεν ηταν και τοσο καλα τα πραγματα στα μαθηματικα... πολλες αποτυχιες. Για αυτο, πολυ πιθανον, να πεσει η βαση της συγκεκριμενης σχολης. Βεβαια, εξαρταται και ποιοι την ζητουν την σχολη αυτη..., αλλα πιστευω σιγουρα, θα πεσει η βαση στην σχολη αυτη και γενικως αυτων που εχουν συντελεστη βαρυτητα τα μαθηματικα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.220 μηνύματα.

Λυπαμαι καλε μου... οι πιθανοτητες για μετεγγραφη ειναι λιγες.Την εχω δει λιγο την εγκυκλιο και με δυσκολια πιανω 4 μορια απο οικονομικα και κανενα απο κοινωνικα. Γενικα μετρανε πιο πολυ τα μορια απο τα κριτηρια η τα μορια των πανελλαδικων εχουν μεγαλυτερη ισχυ? Η αδελφη μου παει γυμνασιο και δεν ξερω αν επηρεαζει τα οικονομικα κριτηρια. Επισης ειμαι κατοικος αθηνας
Η σχολη εκλεινε στα 6 μορια και περισυ εκανε υπερβαση στα 5 ...ισως βοηθησε σε αυτο και το Παδα. Βεβαια το 5 ειναι τυχαιο νουμερο (πχ τριτεκνο, χωρις αδελφια με δικαιωμα (3 μορια) και 2 οικονομικα μορια)..Το κανονικο σκαλοπατι των οικονομικων μοριων ειναι το 4
Ναι η αδελφουλα επειρεαζει το κατακεφαλην εισοδημα και στη συνεχεια τα οικονομικα μορια.
Στην μετεγγραφη τα πολλα μορια πανελληνιων μετρανε μονο σε ισοβαθμια των οικονομικο-κοινωνικων μοριων.
Διαχρονικη εικονα μορων μετεγγραφων ημμυ εμπ
Drscientist
Νεοφερμένο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

Μια ερώτηση για όσους περνούν μεταγραφή χάνουν το 1 εξαμήνο; Εάν δεν κάνω λάθος τα αποτελέσματα των μεταγραφών βγαίνουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα
GIANCHRIS
Νεοφερμένο μέλος
Ο GIANCHRIS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 26 μηνύματα.

Δεν χάνεται υποχρεωτικά το εξάμηνο. Ακόμη και πέρυσι, οπόταν οι μετεγγραφές άργησαν εξαιρετικά υπήρξαν σχολές στις οποίες το εξάμηνο δεν χάθηκε, ακόμη και σχολές με κάποια εργαστήρια (π.χ. Ιατρική ΕΚΠΑ). Μιλάω εκ πείρας από τα παιδιά μου. Βέβαια δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι αυτό το θετικό συνέβη σε όλες τις σχολές. Επίσης λάβε υπ΄όψιν σου ότι πέρυσι η καθυστέρηση οφειλόταν στην αλλαγή της νομοθεσίας την τελευταία στιγμή , κάτι το οποίο λογικά εφέτος δεν θα συμβεί άρα οι φετινές μετεγγραφές θα έχουν ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα. Οπότε θεωρώ ότι εφέτος οι πιθανότητες να μην χαθεί το εξάμηνο των μετεγγραφόμενων σε καμία σχολή είναι πολύ καλές.Μια ερώτηση για όσους περνούν μεταγραφή χάνουν το 1 εξαμήνο; Εάν δεν κάνω λάθος τα αποτελέσματα των μεταγραφών βγαίνουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα
Drscientist
Νεοφερμένο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

Σας ευχαριστώ! Και ευτυχώς για τα παιδιά σας.Δεν χάνεται υποχρεωτικά το εξάμηνο. Ακόμη και πέρυσι, οπόταν οι μετεγγραφές άργησαν εξαιρετικά υπήρξαν σχολές στις οποίες το εξάμηνο δεν χάθηκε, ακόμη και σχολές με κάποια εργαστήρια (π.χ. Ιατρική ΕΚΠΑ). Μιλάω εκ πείρας από τα παιδιά μου. Βέβαια δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι αυτό το θετικό συνέβη σε όλες τις σχολές. Επίσης λάβε υπ΄όψιν σου ότι πέρυσι η καθυστέρηση οφειλόταν στην αλλαγή της νομοθεσίας την τελευταία στιγμή , κάτι το οποίο λογικά εφέτος δεν θα συμβεί άρα οι φετινές μετεγγραφές θα έχουν ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα. Οπότε θεωρώ ότι εφέτος οι πιθανότητες να μην χαθεί το εξάμηνο των μετεγγραφόμενων σε καμία σχολή είναι πολύ καλές.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- globglogabgalab
- Corfu kitty
- woasibe
- Drscientist
- Anna1974
- charmander
- Pyotr_Krasnov
- GIANCHRIS
- Scandal
- Primary Care
- shuuu
- SKG