Μεταπτυχιακό στη Νορβηγία..

IceQueen

Νεοφερμένο μέλος

Η IceQueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!

Μόλις ενημερώθηκα οτι με δέχτηκαν για μεταπτυχιακές σπουδές στο NTNU trondheim στο τμήμα molecular medicine!
Ο σκοπός μου είναι να μπορέσω να κάνω έρευνα πάνω στον καρκίνο. Έχω δηλώσει και μερικά ακόμη πανεπιστήμια στην Σουηδία αλλά θα αργήσουν να απαντήσουν. Η ερώτησή μου είνια η εξής; Θεωρείτε καλό το συγκεκριμένο τμήμα στη Νορβηγία, και το μεταπτυχιακό αυτό κατάλληλο για να μπορέσω να κάνω έρευνα;

jYanniss

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 148 μηνύματα.
Καλησπέρα, Δεν μπορώ να σε βοηθήσω! Ήθελα απλά να σε συγχαρώ!
Καλό ξεκίνημα σε μια νέα χώρα, ελπίζουμε να επιστρέψεις μετά τις σπουδές, και να συνεχίσεις την έρευνα στην Ελλάδα. 😀

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.
Καλή αρχή και συγχαρητήρια !

Ισως γνωρίζει ο @fmarulezkd

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!

Μόλις ενημερώθηκα οτι με δέχτηκαν για μεταπτυχιακές σπουδές στο NTNU trondheim στο τμήμα molecular medicine!
Ο σκοπός μου είναι να μπορέσω να κάνω έρευνα πάνω στον καρκίνο. Έχω δηλώσει και μερικά ακόμη πανεπιστήμια στην Σουηδία αλλά θα αργήσουν να απαντήσουν. Η ερώτησή μου είνια η εξής; Θεωρείτε καλό το συγκεκριμένο τμήμα στη Νορβηγία, και το μεταπτυχιακό αυτό κατάλληλο για να μπορέσω να κάνω έρευνα;
Μια χαρά είναι το πανεπιστήμιο στο Trondheim και η πόλη έχει πάρα πολλούς φοιτητές. Θα εχεις ευκαιρίες για διδακτορικό εκεί και στο Όσλο αν θέλεις να παραμείνεις Νορβηγία, με πολύ καλές συνθήκες εργασίες και αμοιβής.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια