BioChemical Νεοφερμένο μέλος Ο BioChemical αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2020 στις 19:21 Ο BioChemical: #1 19-07-20 19:21 Γεια σας...καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους όσους περιμένουν να δουν που θα περάσουν..και θέλω να ρωτήσω..εμένα με ενδιαφέρει η βιοχημεία αλλά δεν έπιασα τα μόρια() διάβασα σε ένα βιβλίο με σχολές ότι αν πας νοσηλευτική ..μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό σε βιοχημεία...ισχύει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2020 στις 21:55 Η KaterinaL: #2 19-07-20 21:55 Αρχική Δημοσίευση από BioChemical: Γεια σας...καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους όσους περιμένουν να δουν που θα περάσουν..και θέλω να ρωτήσω..εμένα με ενδιαφέρει η βιοχημεία αλλά δεν έπιασα τα μόρια() διάβασα σε ένα βιβλίο με σχολές ότι αν πας νοσηλευτική ..μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό σε βιοχημεία...ισχύει?? Click για ανάπτυξη... Από το Χημικό και Βιολογικό σίγουρα μπορείς. Πάντως φέτος είδα για ένα διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Κλινική Βιοχημεία και Μοριακή Διαγνωστική από το Βιολογικό στο ΕΚΠΑ, το οποίο δέχεται και αποφοίτους Νοσηλευτικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BioChemical Νεοφερμένο μέλος Ο BioChemical αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2020 στις 21:56 Ο BioChemical: #3 19-07-20 21:56 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Από το Χημικό και Βιολογικό σίγουρα μπορείς. Πάντως φέτος είδα για ένα διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Κλινική Βιοχημεία και Μοριακή Διαγνωστική από το Βιολογικό στο ΕΚΠΑ, το οποίο δέχεται και αποφοίτους Νοσηλευτικής Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annou1 Anasia hello1234 ΤΖΩΝ Nosokomos JohnS Superhuman FaidraEuler BioChemical Doctorblue DENVER Cassano lnesb KateRdJ alexrami panagiotis23 MarcoReus T C Pharmacist01 roud mickie stam72 Έμμα KaterinaL don_vito Viedo Αλκης Κ. Ryuzaki eri548 Scott Marianna35 ada1974 tsiobieman Mukumbura Stelios725 Thanos_D S¡mos Johanna Mark Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας...καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους όσους περιμένουν να δουν που θα περάσουν..και θέλω να ρωτήσω..εμένα με ενδιαφέρει η βιοχημεία αλλά δεν έπιασα τα μόρια() διάβασα σε ένα βιβλίο με σχολές ότι αν πας νοσηλευτική ..μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό σε βιοχημεία...ισχύει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KaterinaL Νεοφερμένο μέλος Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2020 στις 21:55 Η KaterinaL: #2 19-07-20 21:55 Αρχική Δημοσίευση από BioChemical: Γεια σας...καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους όσους περιμένουν να δουν που θα περάσουν..και θέλω να ρωτήσω..εμένα με ενδιαφέρει η βιοχημεία αλλά δεν έπιασα τα μόρια() διάβασα σε ένα βιβλίο με σχολές ότι αν πας νοσηλευτική ..μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό σε βιοχημεία...ισχύει?? Click για ανάπτυξη... Από το Χημικό και Βιολογικό σίγουρα μπορείς. Πάντως φέτος είδα για ένα διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Κλινική Βιοχημεία και Μοριακή Διαγνωστική από το Βιολογικό στο ΕΚΠΑ, το οποίο δέχεται και αποφοίτους Νοσηλευτικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BioChemical Νεοφερμένο μέλος Ο BioChemical αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2020 στις 21:56 Ο BioChemical: #3 19-07-20 21:56 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Από το Χημικό και Βιολογικό σίγουρα μπορείς. Πάντως φέτος είδα για ένα διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Κλινική Βιοχημεία και Μοριακή Διαγνωστική από το Βιολογικό στο ΕΚΠΑ, το οποίο δέχεται και αποφοίτους Νοσηλευτικής Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από BioChemical: Γεια σας...καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους όσους περιμένουν να δουν που θα περάσουν..και θέλω να ρωτήσω..εμένα με ενδιαφέρει η βιοχημεία αλλά δεν έπιασα τα μόρια() διάβασα σε ένα βιβλίο με σχολές ότι αν πας νοσηλευτική ..μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό σε βιοχημεία...ισχύει?? Click για ανάπτυξη... Από το Χημικό και Βιολογικό σίγουρα μπορείς. Πάντως φέτος είδα για ένα διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Κλινική Βιοχημεία και Μοριακή Διαγνωστική από το Βιολογικό στο ΕΚΠΑ, το οποίο δέχεται και αποφοίτους Νοσηλευτικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BioChemical Νεοφερμένο μέλος Ο BioChemical αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2020 στις 21:56 Ο BioChemical: #3 19-07-20 21:56 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Από το Χημικό και Βιολογικό σίγουρα μπορείς. Πάντως φέτος είδα για ένα διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Κλινική Βιοχημεία και Μοριακή Διαγνωστική από το Βιολογικό στο ΕΚΠΑ, το οποίο δέχεται και αποφοίτους Νοσηλευτικής Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από KaterinaL: Από το Χημικό και Βιολογικό σίγουρα μπορείς. Πάντως φέτος είδα για ένα διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Κλινική Βιοχημεία και Μοριακή Διαγνωστική από το Βιολογικό στο ΕΚΠΑ, το οποίο δέχεται και αποφοίτους Νοσηλευτικής Click για ανάπτυξη... Ωραία ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.