natalia86 Νεοφερμένο μέλος Η natalia86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Απριλίου 2021 στις 20:20 Η natalia86: #1 08-04-21 20:20 καλησπερα σας, θα ηθελα την γνωμη σας. εχω πτυχιο τει βρεφονηπιοκομου και σκεφτομαι να κανω μεταπτυχιακο στην εκπαιδευση ενηλικων. τι λετε? εχετε καποια γνωμη?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 8 Απριλίου 2021 στις 21:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 08-04-21 21:23 Αρχική Δημοσίευση από natalia86: καλησπερα σας, θα ηθελα την γνωμη σας. εχω πτυχιο τει βρεφονηπιοκομου και σκεφτομαι να κανω μεταπτυχιακο στην εκπαιδευση ενηλικων. τι λετε? εχετε καποια γνωμη?? Click για ανάπτυξη... Παραξενο δεν ειναι? Τι θελεις να εκπαιδευσεις τις μανες να μην σου λενε παραξενα. Δεν εκπαιδευονται. calliope Νεοφερμένο μέλος Η calliope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΔΠΘ. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 8 Απριλίου 2021 στις 22:07 Η calliope έγραψε: #3 08-04-21 22:07 μπορείς να κανεις σεμινάριο για εκπαιδευση ενηλικων και μετα να διδασκεις στα ιεκ την ειδικοτητα βοηθος βρεφονηπιοκομου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu magdalena2024 Alessandra Eliza Ria99 calliope natalia86 nicole1982 Scandal Dimitris2001 fmarulezkd tsiobieman eukleidhs1821 lnesb don_vito Alexecon1991 Dunedain10 ggl stefan Jimmy20 Alexandros36k TonyMontanaEse Meow No name Jocaste SlimShady spinalgr1990 KingOfPop Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπερα σας, θα ηθελα την γνωμη σας. εχω πτυχιο τει βρεφονηπιοκομου και σκεφτομαι να κανω μεταπτυχιακο στην εκπαιδευση ενηλικων. τι λετε? εχετε καποια γνωμη??
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 8 Απριλίου 2021 στις 21:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 08-04-21 21:23 Αρχική Δημοσίευση από natalia86: καλησπερα σας, θα ηθελα την γνωμη σας. εχω πτυχιο τει βρεφονηπιοκομου και σκεφτομαι να κανω μεταπτυχιακο στην εκπαιδευση ενηλικων. τι λετε? εχετε καποια γνωμη?? Click για ανάπτυξη... Παραξενο δεν ειναι? Τι θελεις να εκπαιδευσεις τις μανες να μην σου λενε παραξενα. Δεν εκπαιδευονται. calliope Νεοφερμένο μέλος Η calliope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΔΠΘ. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 8 Απριλίου 2021 στις 22:07 Η calliope έγραψε: #3 08-04-21 22:07 μπορείς να κανεις σεμινάριο για εκπαιδευση ενηλικων και μετα να διδασκεις στα ιεκ την ειδικοτητα βοηθος βρεφονηπιοκομου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από natalia86: καλησπερα σας, θα ηθελα την γνωμη σας. εχω πτυχιο τει βρεφονηπιοκομου και σκεφτομαι να κανω μεταπτυχιακο στην εκπαιδευση ενηλικων. τι λετε? εχετε καποια γνωμη?? Click για ανάπτυξη... Παραξενο δεν ειναι? Τι θελεις να εκπαιδευσεις τις μανες να μην σου λενε παραξενα. Δεν εκπαιδευονται.
calliope Νεοφερμένο μέλος Η calliope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΔΠΘ. Έχει γράψει 67 μηνύματα. 8 Απριλίου 2021 στις 22:07 Η calliope έγραψε: #3 08-04-21 22:07 μπορείς να κανεις σεμινάριο για εκπαιδευση ενηλικων και μετα να διδασκεις στα ιεκ την ειδικοτητα βοηθος βρεφονηπιοκομου
μπορείς να κανεις σεμινάριο για εκπαιδευση ενηλικων και μετα να διδασκεις στα ιεκ την ειδικοτητα βοηθος βρεφονηπιοκομου