MaryLou Νεοφερμένο μέλος Η MaryLou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2022 στις 15:27 Η MaryLou έγραψε: #1 23-08-22 15:27 Καλησπέρα σας! ενδιαφέρομαι να κάνω ένα μεταπτυχιακό με το τέλος των σπουδών μου από την σχολή νηπιαγωγών, ωστόσο δε θα ήθελα να ασχολειθώ με την ειδική αγωγή. Γνωρίζεται κάποιο ενδιαφέρον μεταπτυχιακό να μου προτείνεται: nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.130 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2022 στις 20:36 Ο nPb έγραψε: #2 23-08-22 20:36 Για διοίκηση επιχειρήσεων τι θα έλεγες; Τρελας123 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τρελας123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 19:41 Η Τρελας123: #3 24-08-22 19:41 Γειά σας είμαι μαθήτρια τρίτης λυκειου θεωρητικησ κατευθυνσησ και θέλω να κάνω την ίδια σχολή . Κατά αρχάς σου λέω διοίκηση επιχειρήσεων και μετά να κάνεις δικό σου παιδικό σταθμό ή κτ τέτοιο αν θες. Επίσης και γω χρειάζομαι βοήθεια. Είμαι ανάμεσα σε εκπα ή απθ νηπιαγωγων το επάγγελμα είναι παιδικό όνειρό και σκέφτομαι πια είναι καλητερη προς το περιβάλλον του και την ενημέρωση και τα μαθήματα και τους καθηγητές εσύ τι θα έλεγες .; που σπουδασες Τελευταία σκέφτομαι για την κοινωνική εργασία στο παδα έχετε κάτι ακουστά; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu Τρελας123 Έλενα Παπαμακαριου alximd1 Jocaste Μαραθ22 MaryLou nicole1982 constansn george777 Joji anna05 oups angies margik Philologist ougka pougka Panagiotis849 augustine GeorgePap2003 Meow ggl tsiobieman korlef kiyoshi Scandal P.Dam. Giii anakiriak@yahoo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας! ενδιαφέρομαι να κάνω ένα μεταπτυχιακό με το τέλος των σπουδών μου από την σχολή νηπιαγωγών, ωστόσο δε θα ήθελα να ασχολειθώ με την ειδική αγωγή. Γνωρίζεται κάποιο ενδιαφέρον μεταπτυχιακό να μου προτείνεται:
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.130 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2022 στις 20:36 Ο nPb έγραψε: #2 23-08-22 20:36 Για διοίκηση επιχειρήσεων τι θα έλεγες; Τρελας123 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τρελας123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 19:41 Η Τρελας123: #3 24-08-22 19:41 Γειά σας είμαι μαθήτρια τρίτης λυκειου θεωρητικησ κατευθυνσησ και θέλω να κάνω την ίδια σχολή . Κατά αρχάς σου λέω διοίκηση επιχειρήσεων και μετά να κάνεις δικό σου παιδικό σταθμό ή κτ τέτοιο αν θες. Επίσης και γω χρειάζομαι βοήθεια. Είμαι ανάμεσα σε εκπα ή απθ νηπιαγωγων το επάγγελμα είναι παιδικό όνειρό και σκέφτομαι πια είναι καλητερη προς το περιβάλλον του και την ενημέρωση και τα μαθήματα και τους καθηγητές εσύ τι θα έλεγες .; που σπουδασες Τελευταία σκέφτομαι για την κοινωνική εργασία στο παδα έχετε κάτι ακουστά; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τρελας123 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τρελας123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 19:41 Η Τρελας123: #3 24-08-22 19:41 Γειά σας είμαι μαθήτρια τρίτης λυκειου θεωρητικησ κατευθυνσησ και θέλω να κάνω την ίδια σχολή . Κατά αρχάς σου λέω διοίκηση επιχειρήσεων και μετά να κάνεις δικό σου παιδικό σταθμό ή κτ τέτοιο αν θες. Επίσης και γω χρειάζομαι βοήθεια. Είμαι ανάμεσα σε εκπα ή απθ νηπιαγωγων το επάγγελμα είναι παιδικό όνειρό και σκέφτομαι πια είναι καλητερη προς το περιβάλλον του και την ενημέρωση και τα μαθήματα και τους καθηγητές εσύ τι θα έλεγες .; που σπουδασες Τελευταία σκέφτομαι για την κοινωνική εργασία στο παδα έχετε κάτι ακουστά;
Γειά σας είμαι μαθήτρια τρίτης λυκειου θεωρητικησ κατευθυνσησ και θέλω να κάνω την ίδια σχολή . Κατά αρχάς σου λέω διοίκηση επιχειρήσεων και μετά να κάνεις δικό σου παιδικό σταθμό ή κτ τέτοιο αν θες. Επίσης και γω χρειάζομαι βοήθεια. Είμαι ανάμεσα σε εκπα ή απθ νηπιαγωγων το επάγγελμα είναι παιδικό όνειρό και σκέφτομαι πια είναι καλητερη προς το περιβάλλον του και την ενημέρωση και τα μαθήματα και τους καθηγητές εσύ τι θα έλεγες .; που σπουδασες Τελευταία σκέφτομαι για την κοινωνική εργασία στο παδα έχετε κάτι ακουστά;