NDG Νεοφερμένο μέλος Ο NDG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2023 στις 22:07 Ο NDG έγραψε: #1 22-01-23 22:07 Καλησπερα..ειμαι αποφοιτος του τμ οικονομικης επιστημης του παπει..σκεφτομαι να κανω ενα μεταπτυχιακο στην οικονομικη και επιχειρησιακη στρατηγικη στο παπει..μπορει να μου πει μερικες πληροφοριες..αν αξιζει,τι απαιτησεις εχει,και αν τα μαθηματα ειναι θεωρητικα τυπου αποστηθιση ή πρακτικα..ευχαριστω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2023 στις 14:53 Ο Panzerkampfwagen: #2 23-01-23 14:53 Αρχική Δημοσίευση από NDG: Καλησπερα..ειμαι αποφοιτος του τμ οικονομικης επιστημης του παπει..σκεφτομαι να κανω ενα μεταπτυχιακο στην οικονομικη και επιχειρησιακη στρατηγικη στο παπει..μπορει να μου πει μερικες πληροφοριες..αν αξιζει,τι απαιτησεις εχει,και αν τα μαθηματα ειναι θεωρητικα τυπου αποστηθιση ή πρακτικα..ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα μεταπτυχιακά γενικά αποσκοπούν στο να μπεις σε μια διαδικασία καλλιέργειας της ακαδημαϊκής σκέψης και να γράψεις μια διατριβή τύπου λάιτ διδακτορικό. Στα περισσότερα μαθήματα να περιμένεις να κάνεις εργασίες, αναφορές, παρουσιάσεις κλπ. που αν όντως σε ενδιαφέρει το αντικείμενο είναι ωραία φάση. NDG Νεοφερμένο μέλος Ο NDG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2023 στις 17:06 Ο NDG έγραψε: #3 23-01-23 17:06 Οκ..κατι ποιο συγκεκριμενο για αυτο το προγραμμα ξερεις; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: NDG GeoCommand tasoss Nala SoyN Panagiotis849 ggl Κλημεντίνη oma06033 Meow tsiobieman KingOfPop GeorgePap2003 george777 thenutritionist johnsala Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα..ειμαι αποφοιτος του τμ οικονομικης επιστημης του παπει..σκεφτομαι να κανω ενα μεταπτυχιακο στην οικονομικη και επιχειρησιακη στρατηγικη στο παπει..μπορει να μου πει μερικες πληροφοριες..αν αξιζει,τι απαιτησεις εχει,και αν τα μαθηματα ειναι θεωρητικα τυπου αποστηθιση ή πρακτικα..ευχαριστω
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2023 στις 14:53 Ο Panzerkampfwagen: #2 23-01-23 14:53 Αρχική Δημοσίευση από NDG: Καλησπερα..ειμαι αποφοιτος του τμ οικονομικης επιστημης του παπει..σκεφτομαι να κανω ενα μεταπτυχιακο στην οικονομικη και επιχειρησιακη στρατηγικη στο παπει..μπορει να μου πει μερικες πληροφοριες..αν αξιζει,τι απαιτησεις εχει,και αν τα μαθηματα ειναι θεωρητικα τυπου αποστηθιση ή πρακτικα..ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα μεταπτυχιακά γενικά αποσκοπούν στο να μπεις σε μια διαδικασία καλλιέργειας της ακαδημαϊκής σκέψης και να γράψεις μια διατριβή τύπου λάιτ διδακτορικό. Στα περισσότερα μαθήματα να περιμένεις να κάνεις εργασίες, αναφορές, παρουσιάσεις κλπ. που αν όντως σε ενδιαφέρει το αντικείμενο είναι ωραία φάση. NDG Νεοφερμένο μέλος Ο NDG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2023 στις 17:06 Ο NDG έγραψε: #3 23-01-23 17:06 Οκ..κατι ποιο συγκεκριμενο για αυτο το προγραμμα ξερεις; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από NDG: Καλησπερα..ειμαι αποφοιτος του τμ οικονομικης επιστημης του παπει..σκεφτομαι να κανω ενα μεταπτυχιακο στην οικονομικη και επιχειρησιακη στρατηγικη στο παπει..μπορει να μου πει μερικες πληροφοριες..αν αξιζει,τι απαιτησεις εχει,και αν τα μαθηματα ειναι θεωρητικα τυπου αποστηθιση ή πρακτικα..ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Τα μεταπτυχιακά γενικά αποσκοπούν στο να μπεις σε μια διαδικασία καλλιέργειας της ακαδημαϊκής σκέψης και να γράψεις μια διατριβή τύπου λάιτ διδακτορικό. Στα περισσότερα μαθήματα να περιμένεις να κάνεις εργασίες, αναφορές, παρουσιάσεις κλπ. που αν όντως σε ενδιαφέρει το αντικείμενο είναι ωραία φάση.
NDG Νεοφερμένο μέλος Ο NDG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2023 στις 17:06 Ο NDG έγραψε: #3 23-01-23 17:06 Οκ..κατι ποιο συγκεκριμενο για αυτο το προγραμμα ξερεις;