xraxra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xraxra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2021 στις 09:03 Ο xraxra έγραψε: #21 23-08-21 09:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αφου θα μπεις τι τα θες τα αλλα? Click για ανάπτυξη... Εννοείται Γιάννη οτι αν μπώ δεν χρειάζονται τα υπόλοιπα. Αν όμως στραβώσει η δουλειά, γιαυτό το ψάχνω και σας ρωτάω. Εχω πολύ άγχος για τα αποτελέσματα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2021 στις 09:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 23-08-21 09:51 Καλο μου παλικαρι σου εχω πει σε 5 γλωσσες οτι θα μπεις ( αν εκανες βεβαια μηχανογραφικο) και θα μπεις ετσι απο γινατι και γιατι δεν ξερω αλλες γλωσσες να στω πω. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αφου θα μπεις τι τα θες τα αλλα? Click για ανάπτυξη... Εννοείται Γιάννη οτι αν μπώ δεν χρειάζονται τα υπόλοιπα. Αν όμως στραβώσει η δουλειά, γιαυτό το ψάχνω και σας ρωτάω. Εχω πολύ άγχος για τα αποτελέσματα.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2021 στις 09:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 23-08-21 09:51 Καλο μου παλικαρι σου εχω πει σε 5 γλωσσες οτι θα μπεις ( αν εκανες βεβαια μηχανογραφικο) και θα μπεις ετσι απο γινατι και γιατι δεν ξερω αλλες γλωσσες να στω πω.
Καλο μου παλικαρι σου εχω πει σε 5 γλωσσες οτι θα μπεις ( αν εκανες βεβαια μηχανογραφικο) και θα μπεις ετσι απο γινατι και γιατι δεν ξερω αλλες γλωσσες να στω πω.