vas.th
Νεοφερμένο μέλος
Η vas.th αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

30-01-24

20:32
Καλησπέρα σε όλους!
Ειμαι απόφοιτη οικονομικης σχολης και θελω να παρω την παιδαγωγικη επαρκεια.
Με ενδιαφέρουν διαφορες επιστημες κλπ κ σκεφτομουν ενα μετπατυχιακο στην θεολογια συγκεκριμενα, το οποίο σου δίνει και την επαρκεια.
Η ερώτηση μου ειναι η εξης: μόλις πάρω το πτυχιο απο το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο, έχω την παιδαγωγικη επαρκεια μονο για θεολογικα μαθηματα ή και για τα οικονομικα (μιας κ το βασικο μου πτυχιο ειναι αυτο) ή ακι για τα δυο; Ευχαριστω προκαταβολικα!!...
Με ενδιαφέρουν διαφορες επιστημες κλπ κ σκεφτομουν ενα μετπατυχιακο στην θεολογια συγκεκριμενα, το οποίο σου δίνει και την επαρκεια.
Η ερώτηση μου ειναι η εξης: μόλις πάρω το πτυχιο απο το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο, έχω την παιδαγωγικη επαρκεια μονο για θεολογικα μαθηματα ή και για τα οικονομικα (μιας κ το βασικο μου πτυχιο ειναι αυτο) ή ακι για τα δυο; Ευχαριστω προκαταβολικα!!...
nicole1982
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 303 μηνύματα.

30-01-24

20:40
ΚαλησπεραΚαλησπέρα σε όλους!
Αν είσαι σίγουρη ότι το μεταπτυχιακό είναι σε αυτά που δίνουν παιδαγωγική επάρκεια, τότε αυτή θα την πάρεις μόνο για να μπορείς να διδάσκεις οικονομικά μαθήματα , αφού τα επαγγελματικά δικαιώματα τα δίνει το προπτυχιακό και όχι το μεταπτυχιακό.
vas.th
Νεοφερμένο μέλος
Η vas.th αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

31-01-24

15:04
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Καλησπερα
Αν είσαι σίγουρη ότι το μεταπτυχιακό είναι σε αυτά που δίνουν παιδαγωγική επάρκεια, τότε αυτή θα την πάρεις μόνο για να μπορείς να διδάσκεις οικονομικά μαθήματα , αφού τα επαγγελματικά δικαιώματα τα δίνει το προπτυχιακό και όχι το μεταπτυχιακό.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

22-07-24

18:57
ΑΠΟΡΙΑ
για να διδάξεις σε σχολείο (όχι σε πανεπιστήμιο) πρέπει να έχεις κάνει κάποιο μεταπτυχιακό ή αρκεί η παιδαγωγική επάρκεια;
για να διδάξεις σε σχολείο (όχι σε πανεπιστήμιο) πρέπει να έχεις κάνει κάποιο μεταπτυχιακό ή αρκεί η παιδαγωγική επάρκεια;
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2.528 μηνύματα.

22-07-24

19:09
Νομίζω αρκεί η παιδαγωγική επάρκεια αλλά δεν είμαι σίγουρη.ΑΠΟΡΙΑ
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.207 μηνύματα.

22-07-24

19:58
Αν δεν σου έχει δώσει το πανεπιστήμιο παιδαγωγική επάρκεια, ναι πρέπει να κάνεις μεταπτυχιακό στην ΑΣΠΑΙΤΕ.ΑΠΟΡΙΑ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...