Maria04 Νεοφερμένο μέλος Η Maria04 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2025 στις 23:26 Η Maria04 έγραψε: #1 29-07-25 23:26 Περασα στην κτηνιατρική Καρδιτσας μεσω των πανελληνίων αλλα εχω 4 μορια μεταγραφης με τα οικονομικά κριτηρια Επισης εχω μοριοδότηση σαν αθλητρια Μου επιτρέπεται να κανω και αιτηση για μεταγραφη αλλα και χρηση των μοριων για να δω με ποιον απο οτυς συο τροποθ θα περασω στη σχολη που θελω η θα πρεπει να διαλεξω ενα απο τα δυο? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 00:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 30-07-25 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria04: Περασα στην κτηνιατρική Καρδιτσας μεσω των πανελληνίων αλλα εχω 4 μορια μεταγραφης με τα οικονομικά κριτηρια Επισης εχω μοριοδότηση σαν αθλητρια Μου επιτρέπεται να κανω και αιτηση για μεταγραφη αλλα και χρηση των μοριων για να δω με ποιον απο οτυς συο τροποθ θα περασω στη σχολη που θελω η θα πρεπει να διαλεξω ενα απο τα δυο? Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια ..ειναι ανεξαρτητο το ενα απο το αλλο. Και τα 4 μορια που εχεις φτανουν πολυ ανετα για κτηνιατρικη απθ. Εσυ ομως θα κανεις και τα δυο. Maria04 Νεοφερμένο μέλος Η Maria04 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 00:21 Η Maria04 έγραψε: #3 30-07-25 00:21 Σε ευχαριστώ πολυυ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Loustep manozzz Xryssa MariaApo Angelikaaa Corfu kitty andreouk ang12_012 Dina sakplat Ilias__ panaman jellojina sophieee Unboxholics charmander thewitcher abyssiniancat BatGuin mumofstudents Drscientist FNC_Sophia aris65 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περασα στην κτηνιατρική Καρδιτσας μεσω των πανελληνίων αλλα εχω 4 μορια μεταγραφης με τα οικονομικά κριτηρια Επισης εχω μοριοδότηση σαν αθλητρια Μου επιτρέπεται να κανω και αιτηση για μεταγραφη αλλα και χρηση των μοριων για να δω με ποιον απο οτυς συο τροποθ θα περασω στη σχολη που θελω η θα πρεπει να διαλεξω ενα απο τα δυο?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 00:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 30-07-25 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Maria04: Περασα στην κτηνιατρική Καρδιτσας μεσω των πανελληνίων αλλα εχω 4 μορια μεταγραφης με τα οικονομικά κριτηρια Επισης εχω μοριοδότηση σαν αθλητρια Μου επιτρέπεται να κανω και αιτηση για μεταγραφη αλλα και χρηση των μοριων για να δω με ποιον απο οτυς συο τροποθ θα περασω στη σχολη που θελω η θα πρεπει να διαλεξω ενα απο τα δυο? Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια ..ειναι ανεξαρτητο το ενα απο το αλλο. Και τα 4 μορια που εχεις φτανουν πολυ ανετα για κτηνιατρικη απθ. Εσυ ομως θα κανεις και τα δυο. Maria04 Νεοφερμένο μέλος Η Maria04 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 00:21 Η Maria04 έγραψε: #3 30-07-25 00:21 Σε ευχαριστώ πολυυ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Maria04: Περασα στην κτηνιατρική Καρδιτσας μεσω των πανελληνίων αλλα εχω 4 μορια μεταγραφης με τα οικονομικά κριτηρια Επισης εχω μοριοδότηση σαν αθλητρια Μου επιτρέπεται να κανω και αιτηση για μεταγραφη αλλα και χρηση των μοριων για να δω με ποιον απο οτυς συο τροποθ θα περασω στη σχολη που θελω η θα πρεπει να διαλεξω ενα απο τα δυο? Click για ανάπτυξη... Ναι βεβαια ..ειναι ανεξαρτητο το ενα απο το αλλο. Και τα 4 μορια που εχεις φτανουν πολυ ανετα για κτηνιατρικη απθ. Εσυ ομως θα κανεις και τα δυο.
Maria04 Νεοφερμένο μέλος Η Maria04 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 00:21 Η Maria04 έγραψε: #3 30-07-25 00:21 Σε ευχαριστώ πολυυ