NeosUser2023 Δραστήριο μέλος Ο NeosUser2023 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 439 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:30 Ο NeosUser2023: #1 09-09-23 13:30 Μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με τις μεταγραφές σε άλλο πανεπιστήμιο? Εάν πληρώ μόνο ένα κριτήριο έχω πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή ? Επίσης καθυστερεί πολύ αυτή η διαδικασία ? Υ.Γ. είμαι πρωτοετής ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 09-09-23 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Ellada2.0: Μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με τις μεταγραφές σε άλλο πανεπιστήμιο? Εάν πληρώ μόνο ένα κριτήριο έχω πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή ? Επίσης καθυστερεί πολύ αυτή η διαδικασία ? Click για ανάπτυξη... καλημερα πες μας και καποια πληροφορια ? απο ποια σχολη? ... σε ποια ? τα μορια σου + 2750 κανουν την βαση της σχολης που θελεις. καθυστερει 3 μηνες στην αθηνα ..επαρχια 2 μηνες Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με τις μεταγραφές σε άλλο πανεπιστήμιο? Εάν πληρώ μόνο ένα κριτήριο έχω πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή ? Επίσης καθυστερεί πολύ αυτή η διαδικασία ? Υ.Γ. είμαι πρωτοετής
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 09-09-23 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Ellada2.0: Μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με τις μεταγραφές σε άλλο πανεπιστήμιο? Εάν πληρώ μόνο ένα κριτήριο έχω πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή ? Επίσης καθυστερεί πολύ αυτή η διαδικασία ? Click για ανάπτυξη... καλημερα πες μας και καποια πληροφορια ? απο ποια σχολη? ... σε ποια ? τα μορια σου + 2750 κανουν την βαση της σχολης που θελεις. καθυστερει 3 μηνες στην αθηνα ..επαρχια 2 μηνες
Αρχική Δημοσίευση από Ellada2.0: Μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με τις μεταγραφές σε άλλο πανεπιστήμιο? Εάν πληρώ μόνο ένα κριτήριο έχω πιθανότητες να πάρω την μεταγραφή ? Επίσης καθυστερεί πολύ αυτή η διαδικασία ? Click για ανάπτυξη... καλημερα πες μας και καποια πληροφορια ? απο ποια σχολη? ... σε ποια ? τα μορια σου + 2750 κανουν την βαση της σχολης που θελεις. καθυστερει 3 μηνες στην αθηνα ..επαρχια 2 μηνες