Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:16 Ο Leo komm έγραψε: #1 27-09-25 12:16 Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει το ισχύει για την μερική φοίτηση; Δεν με ενδιαφέρουν οι προϋποθέσεις ένταξης αλλά κυρίως το γίνεται με τα μαθήματα των εξαμήνων και με την τελική διάρκεια σπουδών.. Πχ, είμαι εργάζομενος πλήρους απασχόλησης..και έχω περάσει σε πολυτεχνική σχολή.. ποια είναι η συνολική διάρκεια σπουδών και που μας πιάνει ο κόφτης της διαρκείας Τνχ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 27-09-25 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει το ισχύει για την μερική φοίτηση; Δεν με ενδιαφέρουν οι προϋποθέσεις ένταξης αλλά κυρίως το γίνεται με τα μαθήματα των εξαμήνων και με την τελική διάρκεια σπουδών.. Πχ, είμαι εργάζομενος πλήρους απασχόλησης..και έχω περάσει σε πολυτεχνική σχολή.. ποια είναι η συνολική διάρκεια σπουδών και που μας πιάνει ο κόφτης της διαρκείας Τνχ Click για ανάπτυξη... Η συνολικη διαρκεια αντι 16 εξαμηνα γινεται 32... αντι να δηλωνεις 6 μαθηματα θα δηλωνεις υποχρεωτικως μεχρι 3 το εξαμηνο. Και απο παλια απεραστα οτι πει η γραμματεια σου (πχ 1) Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:55 Ο Leo komm έγραψε: #3 27-09-25 13:55 Και η δηλωση/αιτηση μερικης θα γινεται φανταζομαι καθε χρονο? Επισης με το πασο τι γινεται? ΠΧ εαν θεωρητικα ληγει πχ το 2029 αλλα με την μερικη ας υποθεσουμε οτι φτανεις το 2032 θα σου βγαλουν αλλο ή παυει να ισχυει? Ακομα τα επιπλων εξαμηνα ( 3χρονια για πολυτεχνεια) διπλασιαζονται και αυτα ή οχι? (Θεωρητικο το ερωτημα μεχρι τοτε κατσε να ζουμε και να εχουμε και δουλεια αλλα η απορεια παραμενει..) Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 27-09-25 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Και η δηλωση/αιτηση μερικης θα γινεται φανταζομαι καθε χρονο? Επισης με το πασο τι γινεται? ΠΧ εαν θεωρητικα ληγει πχ το 2029 αλλα με την μερικη ας υποθεσουμε οτι φτανεις το 2032 θα σου βγαλουν αλλο ή παυει να ισχυει? Ακομα τα επιπλων εξαμηνα ( 3χρονια για πολυτεχνεια) διπλασιαζονται και αυτα ή οχι? (Θεωρητικο το ερωτημα μεχρι τοτε κατσε να ζουμε και να εχουμε και δουλεια αλλα η απορεια παραμενει..) Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Δεν διευκριζει ή αναφερει πουθενα αν διπλασιαζεται ο μεγιστος χρονος (16 εξαμηνα) ή μονο ο ελαχιστος (10 εξαμηνα) Εσυ παρε τα 16χ2 εξαμηνα και πεσε σε παζαρια με την γραμματεια σου. Ναι //για το πασο η γραμματεια θα σου εγκρινει αλλη. Προφανως θα θελει ανανεωση με βεβαιωση εργασιας..δεν ξερω ποιος ? ισως η ''εργανη''. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.528 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:06 Η Λένω έγραψε: #5 28-09-25 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει το ισχύει για την μερική φοίτηση; Δεν με ενδιαφέρουν οι προϋποθέσεις ένταξης αλλά κυρίως το γίνεται με τα μαθήματα των εξαμήνων και με την τελική διάρκεια σπουδών.. Πχ, είμαι εργάζομενος πλήρους απασχόλησης..και έχω περάσει σε πολυτεχνική σχολή.. ποια είναι η συνολική διάρκεια σπουδών και που μας πιάνει ο κόφτης της διαρκείας Τνχ Click για ανάπτυξη... Δες εδώ: Μερική Φοίτηση Για ποιους αξίζει η μερική φοίτηση; Τι ακριβώς περιλαμβάνει; Προφανώς δίνεις λιγότερα μαθήματα, αλλά τα υπόλοιπα πότε; Πόσα εξάμηνα μπορείς να προσθέσεις; Αν κάποιος γνωρίζει όλα αυτά - ή και παραπάνω - ας με διαφωτίσει! www.ischool.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap giorgos8907 Galleon Unboxholics mikrosamiamidi abyssiniancat Angelikaaa Drscientist Leo komm Corfu kitty sakplat Anna1974. sophieee fortheloveofshizaya Kafkinos katerina1980 charmander Dr.Katalyst thenutritionist FNC_Sophia john_55 Sotiris 12 zoed labwiz219 redpointer deloulou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει το ισχύει για την μερική φοίτηση; Δεν με ενδιαφέρουν οι προϋποθέσεις ένταξης αλλά κυρίως το γίνεται με τα μαθήματα των εξαμήνων και με την τελική διάρκεια σπουδών.. Πχ, είμαι εργάζομενος πλήρους απασχόλησης..και έχω περάσει σε πολυτεχνική σχολή.. ποια είναι η συνολική διάρκεια σπουδών και που μας πιάνει ο κόφτης της διαρκείας Τνχ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 27-09-25 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει το ισχύει για την μερική φοίτηση; Δεν με ενδιαφέρουν οι προϋποθέσεις ένταξης αλλά κυρίως το γίνεται με τα μαθήματα των εξαμήνων και με την τελική διάρκεια σπουδών.. Πχ, είμαι εργάζομενος πλήρους απασχόλησης..και έχω περάσει σε πολυτεχνική σχολή.. ποια είναι η συνολική διάρκεια σπουδών και που μας πιάνει ο κόφτης της διαρκείας Τνχ Click για ανάπτυξη... Η συνολικη διαρκεια αντι 16 εξαμηνα γινεται 32... αντι να δηλωνεις 6 μαθηματα θα δηλωνεις υποχρεωτικως μεχρι 3 το εξαμηνο. Και απο παλια απεραστα οτι πει η γραμματεια σου (πχ 1) Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:55 Ο Leo komm έγραψε: #3 27-09-25 13:55 Και η δηλωση/αιτηση μερικης θα γινεται φανταζομαι καθε χρονο? Επισης με το πασο τι γινεται? ΠΧ εαν θεωρητικα ληγει πχ το 2029 αλλα με την μερικη ας υποθεσουμε οτι φτανεις το 2032 θα σου βγαλουν αλλο ή παυει να ισχυει? Ακομα τα επιπλων εξαμηνα ( 3χρονια για πολυτεχνεια) διπλασιαζονται και αυτα ή οχι? (Θεωρητικο το ερωτημα μεχρι τοτε κατσε να ζουμε και να εχουμε και δουλεια αλλα η απορεια παραμενει..) Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 27-09-25 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Και η δηλωση/αιτηση μερικης θα γινεται φανταζομαι καθε χρονο? Επισης με το πασο τι γινεται? ΠΧ εαν θεωρητικα ληγει πχ το 2029 αλλα με την μερικη ας υποθεσουμε οτι φτανεις το 2032 θα σου βγαλουν αλλο ή παυει να ισχυει? Ακομα τα επιπλων εξαμηνα ( 3χρονια για πολυτεχνεια) διπλασιαζονται και αυτα ή οχι? (Θεωρητικο το ερωτημα μεχρι τοτε κατσε να ζουμε και να εχουμε και δουλεια αλλα η απορεια παραμενει..) Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Δεν διευκριζει ή αναφερει πουθενα αν διπλασιαζεται ο μεγιστος χρονος (16 εξαμηνα) ή μονο ο ελαχιστος (10 εξαμηνα) Εσυ παρε τα 16χ2 εξαμηνα και πεσε σε παζαρια με την γραμματεια σου. Ναι //για το πασο η γραμματεια θα σου εγκρινει αλλη. Προφανως θα θελει ανανεωση με βεβαιωση εργασιας..δεν ξερω ποιος ? ισως η ''εργανη''. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.528 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:06 Η Λένω έγραψε: #5 28-09-25 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει το ισχύει για την μερική φοίτηση; Δεν με ενδιαφέρουν οι προϋποθέσεις ένταξης αλλά κυρίως το γίνεται με τα μαθήματα των εξαμήνων και με την τελική διάρκεια σπουδών.. Πχ, είμαι εργάζομενος πλήρους απασχόλησης..και έχω περάσει σε πολυτεχνική σχολή.. ποια είναι η συνολική διάρκεια σπουδών και που μας πιάνει ο κόφτης της διαρκείας Τνχ Click για ανάπτυξη... Δες εδώ: Μερική Φοίτηση Για ποιους αξίζει η μερική φοίτηση; Τι ακριβώς περιλαμβάνει; Προφανώς δίνεις λιγότερα μαθήματα, αλλά τα υπόλοιπα πότε; Πόσα εξάμηνα μπορείς να προσθέσεις; Αν κάποιος γνωρίζει όλα αυτά - ή και παραπάνω - ας με διαφωτίσει! www.ischool.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap giorgos8907 Galleon Unboxholics mikrosamiamidi abyssiniancat Angelikaaa Drscientist Leo komm Corfu kitty sakplat Anna1974. sophieee fortheloveofshizaya Kafkinos katerina1980 charmander Dr.Katalyst thenutritionist FNC_Sophia john_55 Sotiris 12 zoed labwiz219 redpointer deloulou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει το ισχύει για την μερική φοίτηση; Δεν με ενδιαφέρουν οι προϋποθέσεις ένταξης αλλά κυρίως το γίνεται με τα μαθήματα των εξαμήνων και με την τελική διάρκεια σπουδών.. Πχ, είμαι εργάζομενος πλήρους απασχόλησης..και έχω περάσει σε πολυτεχνική σχολή.. ποια είναι η συνολική διάρκεια σπουδών και που μας πιάνει ο κόφτης της διαρκείας Τνχ Click για ανάπτυξη... Η συνολικη διαρκεια αντι 16 εξαμηνα γινεται 32... αντι να δηλωνεις 6 μαθηματα θα δηλωνεις υποχρεωτικως μεχρι 3 το εξαμηνο. Και απο παλια απεραστα οτι πει η γραμματεια σου (πχ 1)
Leo komm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:55 Ο Leo komm έγραψε: #3 27-09-25 13:55 Και η δηλωση/αιτηση μερικης θα γινεται φανταζομαι καθε χρονο? Επισης με το πασο τι γινεται? ΠΧ εαν θεωρητικα ληγει πχ το 2029 αλλα με την μερικη ας υποθεσουμε οτι φτανεις το 2032 θα σου βγαλουν αλλο ή παυει να ισχυει? Ακομα τα επιπλων εξαμηνα ( 3χρονια για πολυτεχνεια) διπλασιαζονται και αυτα ή οχι? (Θεωρητικο το ερωτημα μεχρι τοτε κατσε να ζουμε και να εχουμε και δουλεια αλλα η απορεια παραμενει..) Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 27-09-25 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Και η δηλωση/αιτηση μερικης θα γινεται φανταζομαι καθε χρονο? Επισης με το πασο τι γινεται? ΠΧ εαν θεωρητικα ληγει πχ το 2029 αλλα με την μερικη ας υποθεσουμε οτι φτανεις το 2032 θα σου βγαλουν αλλο ή παυει να ισχυει? Ακομα τα επιπλων εξαμηνα ( 3χρονια για πολυτεχνεια) διπλασιαζονται και αυτα ή οχι? (Θεωρητικο το ερωτημα μεχρι τοτε κατσε να ζουμε και να εχουμε και δουλεια αλλα η απορεια παραμενει..) Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Δεν διευκριζει ή αναφερει πουθενα αν διπλασιαζεται ο μεγιστος χρονος (16 εξαμηνα) ή μονο ο ελαχιστος (10 εξαμηνα) Εσυ παρε τα 16χ2 εξαμηνα και πεσε σε παζαρια με την γραμματεια σου. Ναι //για το πασο η γραμματεια θα σου εγκρινει αλλη. Προφανως θα θελει ανανεωση με βεβαιωση εργασιας..δεν ξερω ποιος ? ισως η ''εργανη''. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.528 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:06 Η Λένω έγραψε: #5 28-09-25 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει το ισχύει για την μερική φοίτηση; Δεν με ενδιαφέρουν οι προϋποθέσεις ένταξης αλλά κυρίως το γίνεται με τα μαθήματα των εξαμήνων και με την τελική διάρκεια σπουδών.. Πχ, είμαι εργάζομενος πλήρους απασχόλησης..και έχω περάσει σε πολυτεχνική σχολή.. ποια είναι η συνολική διάρκεια σπουδών και που μας πιάνει ο κόφτης της διαρκείας Τνχ Click για ανάπτυξη... Δες εδώ: Μερική Φοίτηση Για ποιους αξίζει η μερική φοίτηση; Τι ακριβώς περιλαμβάνει; Προφανώς δίνεις λιγότερα μαθήματα, αλλά τα υπόλοιπα πότε; Πόσα εξάμηνα μπορείς να προσθέσεις; Αν κάποιος γνωρίζει όλα αυτά - ή και παραπάνω - ας με διαφωτίσει! www.ischool.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap giorgos8907 Galleon Unboxholics mikrosamiamidi abyssiniancat Angelikaaa Drscientist Leo komm Corfu kitty sakplat Anna1974. sophieee fortheloveofshizaya Kafkinos katerina1980 charmander Dr.Katalyst thenutritionist FNC_Sophia john_55 Sotiris 12 zoed labwiz219 redpointer deloulou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και η δηλωση/αιτηση μερικης θα γινεται φανταζομαι καθε χρονο? Επισης με το πασο τι γινεται? ΠΧ εαν θεωρητικα ληγει πχ το 2029 αλλα με την μερικη ας υποθεσουμε οτι φτανεις το 2032 θα σου βγαλουν αλλο ή παυει να ισχυει? Ακομα τα επιπλων εξαμηνα ( 3χρονια για πολυτεχνεια) διπλασιαζονται και αυτα ή οχι? (Θεωρητικο το ερωτημα μεχρι τοτε κατσε να ζουμε και να εχουμε και δουλεια αλλα η απορεια παραμενει..) Ευχαριστω
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 27-09-25 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Και η δηλωση/αιτηση μερικης θα γινεται φανταζομαι καθε χρονο? Επισης με το πασο τι γινεται? ΠΧ εαν θεωρητικα ληγει πχ το 2029 αλλα με την μερικη ας υποθεσουμε οτι φτανεις το 2032 θα σου βγαλουν αλλο ή παυει να ισχυει? Ακομα τα επιπλων εξαμηνα ( 3χρονια για πολυτεχνεια) διπλασιαζονται και αυτα ή οχι? (Θεωρητικο το ερωτημα μεχρι τοτε κατσε να ζουμε και να εχουμε και δουλεια αλλα η απορεια παραμενει..) Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Δεν διευκριζει ή αναφερει πουθενα αν διπλασιαζεται ο μεγιστος χρονος (16 εξαμηνα) ή μονο ο ελαχιστος (10 εξαμηνα) Εσυ παρε τα 16χ2 εξαμηνα και πεσε σε παζαρια με την γραμματεια σου. Ναι //για το πασο η γραμματεια θα σου εγκρινει αλλη. Προφανως θα θελει ανανεωση με βεβαιωση εργασιας..δεν ξερω ποιος ? ισως η ''εργανη''. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.528 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:06 Η Λένω έγραψε: #5 28-09-25 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει το ισχύει για την μερική φοίτηση; Δεν με ενδιαφέρουν οι προϋποθέσεις ένταξης αλλά κυρίως το γίνεται με τα μαθήματα των εξαμήνων και με την τελική διάρκεια σπουδών.. Πχ, είμαι εργάζομενος πλήρους απασχόλησης..και έχω περάσει σε πολυτεχνική σχολή.. ποια είναι η συνολική διάρκεια σπουδών και που μας πιάνει ο κόφτης της διαρκείας Τνχ Click για ανάπτυξη... Δες εδώ: Μερική Φοίτηση Για ποιους αξίζει η μερική φοίτηση; Τι ακριβώς περιλαμβάνει; Προφανώς δίνεις λιγότερα μαθήματα, αλλά τα υπόλοιπα πότε; Πόσα εξάμηνα μπορείς να προσθέσεις; Αν κάποιος γνωρίζει όλα αυτά - ή και παραπάνω - ας με διαφωτίσει! www.ischool.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Και η δηλωση/αιτηση μερικης θα γινεται φανταζομαι καθε χρονο? Επισης με το πασο τι γινεται? ΠΧ εαν θεωρητικα ληγει πχ το 2029 αλλα με την μερικη ας υποθεσουμε οτι φτανεις το 2032 θα σου βγαλουν αλλο ή παυει να ισχυει? Ακομα τα επιπλων εξαμηνα ( 3χρονια για πολυτεχνεια) διπλασιαζονται και αυτα ή οχι? (Θεωρητικο το ερωτημα μεχρι τοτε κατσε να ζουμε και να εχουμε και δουλεια αλλα η απορεια παραμενει..) Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Δεν διευκριζει ή αναφερει πουθενα αν διπλασιαζεται ο μεγιστος χρονος (16 εξαμηνα) ή μονο ο ελαχιστος (10 εξαμηνα) Εσυ παρε τα 16χ2 εξαμηνα και πεσε σε παζαρια με την γραμματεια σου. Ναι //για το πασο η γραμματεια θα σου εγκρινει αλλη. Προφανως θα θελει ανανεωση με βεβαιωση εργασιας..δεν ξερω ποιος ? ισως η ''εργανη''.
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.528 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:06 Η Λένω έγραψε: #5 28-09-25 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει το ισχύει για την μερική φοίτηση; Δεν με ενδιαφέρουν οι προϋποθέσεις ένταξης αλλά κυρίως το γίνεται με τα μαθήματα των εξαμήνων και με την τελική διάρκεια σπουδών.. Πχ, είμαι εργάζομενος πλήρους απασχόλησης..και έχω περάσει σε πολυτεχνική σχολή.. ποια είναι η συνολική διάρκεια σπουδών και που μας πιάνει ο κόφτης της διαρκείας Τνχ Click για ανάπτυξη... Δες εδώ: Μερική Φοίτηση Για ποιους αξίζει η μερική φοίτηση; Τι ακριβώς περιλαμβάνει; Προφανώς δίνεις λιγότερα μαθήματα, αλλά τα υπόλοιπα πότε; Πόσα εξάμηνα μπορείς να προσθέσεις; Αν κάποιος γνωρίζει όλα αυτά - ή και παραπάνω - ας με διαφωτίσει! www.ischool.gr
Αρχική Δημοσίευση από Leo komm: Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει το ισχύει για την μερική φοίτηση; Δεν με ενδιαφέρουν οι προϋποθέσεις ένταξης αλλά κυρίως το γίνεται με τα μαθήματα των εξαμήνων και με την τελική διάρκεια σπουδών.. Πχ, είμαι εργάζομενος πλήρους απασχόλησης..και έχω περάσει σε πολυτεχνική σχολή.. ποια είναι η συνολική διάρκεια σπουδών και που μας πιάνει ο κόφτης της διαρκείας Τνχ Click για ανάπτυξη... Δες εδώ: Μερική Φοίτηση Για ποιους αξίζει η μερική φοίτηση; Τι ακριβώς περιλαμβάνει; Προφανώς δίνεις λιγότερα μαθήματα, αλλά τα υπόλοιπα πότε; Πόσα εξάμηνα μπορείς να προσθέσεις; Αν κάποιος γνωρίζει όλα αυτά - ή και παραπάνω - ας με διαφωτίσει! www.ischool.gr