Leo komm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 177 μηνύματα.
27-09-25
12:16
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει το ισχύει για την μερική φοίτηση;
Δεν με ενδιαφέρουν οι προϋποθέσεις ένταξης αλλά κυρίως το γίνεται με τα μαθήματα των εξαμήνων και με την τελική διάρκεια σπουδών..
Πχ, είμαι εργάζομενος πλήρους απασχόλησης..και έχω περάσει σε πολυτεχνική σχολή.. ποια είναι η συνολική διάρκεια σπουδών και που μας πιάνει ο κόφτης της διαρκείας
Τνχ
Δεν με ενδιαφέρουν οι προϋποθέσεις ένταξης αλλά κυρίως το γίνεται με τα μαθήματα των εξαμήνων και με την τελική διάρκεια σπουδών..
Πχ, είμαι εργάζομενος πλήρους απασχόλησης..και έχω περάσει σε πολυτεχνική σχολή.. ποια είναι η συνολική διάρκεια σπουδών και που μας πιάνει ο κόφτης της διαρκείας
Τνχ
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.318 μηνύματα.
27-09-25
13:45
Η συνολικη διαρκεια αντι 16 εξαμηνα γινεται 32... αντι να δηλωνεις 6 μαθηματα θα δηλωνεις υποχρεωτικως μεχρι 3 το εξαμηνο. Και απο παλια απεραστα οτι πει η γραμματεια σου (πχ 1)Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει το ισχύει για την μερική φοίτηση;
Τνχ
Leo komm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 177 μηνύματα.
27-09-25
13:55
Και η δηλωση/αιτηση μερικης θα γινεται φανταζομαι καθε χρονο?
Επισης με το πασο τι γινεται? ΠΧ εαν θεωρητικα ληγει πχ το 2029 αλλα με την μερικη ας υποθεσουμε οτι φτανεις το 2032 θα σου βγαλουν αλλο ή παυει να ισχυει?
Ακομα τα επιπλων εξαμηνα ( 3χρονια για πολυτεχνεια) διπλασιαζονται και αυτα ή οχι?
(Θεωρητικο το ερωτημα μεχρι τοτε κατσε να ζουμε και να εχουμε και δουλεια αλλα η απορεια παραμενει..)
Ευχαριστω
Επισης με το πασο τι γινεται? ΠΧ εαν θεωρητικα ληγει πχ το 2029 αλλα με την μερικη ας υποθεσουμε οτι φτανεις το 2032 θα σου βγαλουν αλλο ή παυει να ισχυει?
Ακομα τα επιπλων εξαμηνα ( 3χρονια για πολυτεχνεια) διπλασιαζονται και αυτα ή οχι?
(Θεωρητικο το ερωτημα μεχρι τοτε κατσε να ζουμε και να εχουμε και δουλεια αλλα η απορεια παραμενει..)
Ευχαριστω
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.318 μηνύματα.
27-09-25
14:03
Δεν διευκριζει ή αναφερει πουθενα αν διπλασιαζεται ο μεγιστος χρονος (16 εξαμηνα) ή μονο ο ελαχιστος (10 εξαμηνα)Και η δηλωση/αιτηση μερικης θα γινεται φανταζομαι καθε χρονο?
Ευχαριστω
Εσυ παρε τα 16χ2 εξαμηνα και πεσε σε παζαρια με την γραμματεια σου.
Ναι //για το πασο η γραμματεια θα σου εγκρινει αλλη.
Προφανως θα θελει ανανεωση με βεβαιωση εργασιας..δεν ξερω ποιος ? ισως η ''εργανη''.
28-09-25
10:06
Δες εδώ:Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει το ισχύει για την μερική φοίτηση;
Τνχ
Μερική Φοίτηση
Για ποιους αξίζει η μερική φοίτηση; Τι ακριβώς περιλαμβάνει; Προφανώς δίνεις λιγότερα μαθήματα, αλλά τα υπόλοιπα πότε; Πόσα εξάμηνα μπορείς να προσθέσεις; Αν κάποιος γνωρίζει όλα αυτά - ή και παραπάνω - ας με διαφωτίσει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki