elenia Νεοφερμένο μέλος Η Λενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 9 Απριλίου 2020 στις 18:11 Η elenia έγραψε: #1 09-04-20 18:11 Εεεε δεν ξέρω αν είναι κανείς εδώ. Αλλά νομίζω κάτι λιγότερο από εγκεφαλικό το επαθα. Είμαι τομέα υγείας ... ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΙΙΙΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΛΗ;; Σε άλλους τομεις τι έγινε; οιμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nat Dor Νεοφερμένο μέλος Η Nat Dor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 9 Απριλίου 2020 στις 21:10 Η Nat Dor έγραψε: #2 09-04-20 21:10 Και εγώ στον ίδιο τομέα είμαι και απογοητεύτηκα...χαμός για το τίποτα... στο γελ έβγαλαν αρκετά αλλά τα επαλ αδικηθηκαν... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από elenia: Εεεε δεν ξέρω αν είναι κανείς εδώ. Αλλά νομίζω κάτι λιγότερο από εγκεφαλικό το επαθα. Είμαι τομέα υγείας ... ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΙΙΙΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΛΗ;; Σε άλλους τομεις τι έγινε; οιμε... Click για ανάπτυξη... Επειδή είμαι Απόφοιτη σας έχουν πει οι καθηγητές κάποιο σημείο προσοχής για τα μαθήματα ειδικότητας ή αν κάποια σημείωση ?? Ειδικά στην ανατομία τίποτα δεν έβγαλαν...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spinalgr1990 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 219 μηνύματα. 10 Απριλίου 2020 στις 09:31 Ο spinalgr1990: #3 10-04-20 09:31 Υλη Επαλ 2020 Covid19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 277 μηνύματα. 12 Μαΐου 2020 στις 23:45 Η roud έγραψε: #4 12-05-20 23:45 Αρχική Δημοσίευση από elenia: Εεεε δεν ξέρω αν είναι κανείς εδώ. Αλλά νομίζω κάτι λιγότερο από εγκεφαλικό το επαθα. Είμαι τομέα υγείας ... ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΙΙΙΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΛΗ;; Σε άλλους τομεις τι έγινε; οιμε... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τομέα υγείας!! Κάτι προτασουλες έβγαλαν στην κυριολεξία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Rene2004 Arvacon roud anastasiakan barkos spinalgr1990 Μάρκος Βασίλης Pharmacist01 stamoul1s Makis7 jimis2001 Nat Dor JohnGreek tsiobieman panos007 AK-92 sofiaP Johnman97 tasost Elel American Economist Leukosrinokeros Memetchi Scandal panagiotis23 uni77 Κλημεντίνη elenia fmarulezkd aggelikiT Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εεεε δεν ξέρω αν είναι κανείς εδώ. Αλλά νομίζω κάτι λιγότερο από εγκεφαλικό το επαθα. Είμαι τομέα υγείας ... ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΙΙΙΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΛΗ;; Σε άλλους τομεις τι έγινε; οιμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nat Dor Νεοφερμένο μέλος Η Nat Dor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 9 Απριλίου 2020 στις 21:10 Η Nat Dor έγραψε: #2 09-04-20 21:10 Και εγώ στον ίδιο τομέα είμαι και απογοητεύτηκα...χαμός για το τίποτα... στο γελ έβγαλαν αρκετά αλλά τα επαλ αδικηθηκαν... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από elenia: Εεεε δεν ξέρω αν είναι κανείς εδώ. Αλλά νομίζω κάτι λιγότερο από εγκεφαλικό το επαθα. Είμαι τομέα υγείας ... ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΙΙΙΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΛΗ;; Σε άλλους τομεις τι έγινε; οιμε... Click για ανάπτυξη... Επειδή είμαι Απόφοιτη σας έχουν πει οι καθηγητές κάποιο σημείο προσοχής για τα μαθήματα ειδικότητας ή αν κάποια σημείωση ?? Ειδικά στην ανατομία τίποτα δεν έβγαλαν...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spinalgr1990 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 219 μηνύματα. 10 Απριλίου 2020 στις 09:31 Ο spinalgr1990: #3 10-04-20 09:31 Υλη Επαλ 2020 Covid19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 277 μηνύματα. 12 Μαΐου 2020 στις 23:45 Η roud έγραψε: #4 12-05-20 23:45 Αρχική Δημοσίευση από elenia: Εεεε δεν ξέρω αν είναι κανείς εδώ. Αλλά νομίζω κάτι λιγότερο από εγκεφαλικό το επαθα. Είμαι τομέα υγείας ... ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΙΙΙΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΛΗ;; Σε άλλους τομεις τι έγινε; οιμε... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τομέα υγείας!! Κάτι προτασουλες έβγαλαν στην κυριολεξία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Rene2004 Arvacon roud anastasiakan barkos spinalgr1990 Μάρκος Βασίλης Pharmacist01 stamoul1s Makis7 jimis2001 Nat Dor JohnGreek tsiobieman panos007 AK-92 sofiaP Johnman97 tasost Elel American Economist Leukosrinokeros Memetchi Scandal panagiotis23 uni77 Κλημεντίνη elenia fmarulezkd aggelikiT Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ στον ίδιο τομέα είμαι και απογοητεύτηκα...χαμός για το τίποτα... στο γελ έβγαλαν αρκετά αλλά τα επαλ αδικηθηκαν... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Απριλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από elenia: Εεεε δεν ξέρω αν είναι κανείς εδώ. Αλλά νομίζω κάτι λιγότερο από εγκεφαλικό το επαθα. Είμαι τομέα υγείας ... ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΙΙΙΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΛΗ;; Σε άλλους τομεις τι έγινε; οιμε... Click για ανάπτυξη... Επειδή είμαι Απόφοιτη σας έχουν πει οι καθηγητές κάποιο σημείο προσοχής για τα μαθήματα ειδικότητας ή αν κάποια σημείωση ?? Ειδικά στην ανατομία τίποτα δεν έβγαλαν...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spinalgr1990 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 219 μηνύματα. 10 Απριλίου 2020 στις 09:31 Ο spinalgr1990: #3 10-04-20 09:31 Υλη Επαλ 2020 Covid19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 277 μηνύματα. 12 Μαΐου 2020 στις 23:45 Η roud έγραψε: #4 12-05-20 23:45 Αρχική Δημοσίευση από elenia: Εεεε δεν ξέρω αν είναι κανείς εδώ. Αλλά νομίζω κάτι λιγότερο από εγκεφαλικό το επαθα. Είμαι τομέα υγείας ... ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΙΙΙΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΛΗ;; Σε άλλους τομεις τι έγινε; οιμε... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τομέα υγείας!! Κάτι προτασουλες έβγαλαν στην κυριολεξία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Υλη Επαλ 2020 Covid19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 277 μηνύματα. 12 Μαΐου 2020 στις 23:45 Η roud έγραψε: #4 12-05-20 23:45 Αρχική Δημοσίευση από elenia: Εεεε δεν ξέρω αν είναι κανείς εδώ. Αλλά νομίζω κάτι λιγότερο από εγκεφαλικό το επαθα. Είμαι τομέα υγείας ... ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΙΙΙΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΛΗ;; Σε άλλους τομεις τι έγινε; οιμε... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τομέα υγείας!! Κάτι προτασουλες έβγαλαν στην κυριολεξία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από elenia: Εεεε δεν ξέρω αν είναι κανείς εδώ. Αλλά νομίζω κάτι λιγότερο από εγκεφαλικό το επαθα. Είμαι τομέα υγείας ... ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΙΙΙΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΛΗ;; Σε άλλους τομεις τι έγινε; οιμε... Click για ανάπτυξη... Και εγώ τομέα υγείας!! Κάτι προτασουλες έβγαλαν στην κυριολεξία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.