vas2017 Νεοφερμένο μέλος Η vas2017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2024 στις 22:30 Η vas2017 έγραψε: #1 03-07-24 22:30 Καλησπέρα! Είμαι μαθήτρια Γ λυκειου και είμαι ανάμεσα σε 2 σχολες. Στο μαθηματικο και στην σεμφε. Από το γυμνάσιο μου άρεσαν τα μαθηματικα και στο λύκειο αποφάσισα να το σπουδάσω. Όμως βρήκα και την Σεμφε που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα αν και τα σχόλια που διαβάζω για αυτην με έχουν διχάσει. Τι επαγγελματική αποκατάσταση έχουν; (Εκτός από καθηγητης). Αξίζει η σεμφε παρότι την δυσκολία της; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2024 στις 22:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 03-07-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από vas2017: Καλησπέρα! Είμαι μαθήτρια Γ λυκειου και είμαι ανάμεσα σε 2 σχολες. Στο μαθηματικο και στην σεμφε. Από το γυμνάσιο μου άρεσαν τα μαθηματικα και στο λύκειο αποφάσισα να το σπουδάσω. Όμως βρήκα και την Σεμφε που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα αν και τα σχόλια που διαβάζω για αυτην με έχουν διχάσει. Τι επαγγελματική αποκατάσταση έχουν; (Εκτός από καθηγητης). Αξίζει η σεμφε παρότι την δυσκολία της; Click για ανάπτυξη... Τα μαθηματικα των μαθηματικων σχολων και αυτα της σεμφε εχουν την ιδια ακριβως δυσκολια επαγγελματικης αποκαταστασης ...καμια διαφορα και μεγαλη δυσκολια. Η φυσικη και μηχανικη σεμφε εχουν καλυτερη αντιμετωπιση καθοτι το εμπ προσπαθει (και θα το πετυχει) να τους δωσει αρμοδιοτητες στην περιοχη των ημμυ και δικαιωματα επιμελητηριου . vas2017 Νεοφερμένο μέλος Η vas2017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2024 στις 23:09 Η vas2017 έγραψε: #3 03-07-24 23:09 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Έχοντας τελειώσει το μαθηματικο ή την σεμφε, με ένα μεταπτυχιακό σε θέματα που απασχολούν πιο πολυ την φυσικη, όπως πχ η μετεωρολόγια που διαβασα κάπου, μπορείς να βρεις πιο εύκολα δουλειά ή είναι παλι τα ίδια χάλια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2024 στις 23:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 03-07-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από vas2017: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Έχοντας τελειώσει το μαθηματικο ή την σεμφε, με ένα μεταπτυχιακό σε θέματα που απασχολούν πιο πολυ την φυσικη, όπως πχ η μετεωρολόγια που διαβασα κάπου, μπορείς να βρεις πιο εύκολα δουλειά ή είναι παλι τα ίδια χάλια? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν απο μαθηματικα σε δεχονται για μετεωρολογια..μαλλον ναι καθοτι το χαρτι θα λεει σεμφε αλλα η δημοσια υπηρεσια αυτη ειναι μια ομαδα 50 ατομων και οικογενειοκρατικη ... Εκτος απο την κεντρικη τους υπηρεσια ...νομιζω οτι τα αεροπλανα την μετεωρολογικη καθοδηγηση την παιρνουν μονο απο τα μεγαλα αεροδρομια και οχι απο ολα. Το προβλημα με το δημοσιο ειναι .....σταθερο μεν αλλα λιτο ρε παιδι... πολυ λιτο και χωρις προφανη ελπιδα. vas2017 Νεοφερμένο μέλος Η vas2017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2024 στις 23:34 Η vas2017 έγραψε: #5 03-07-24 23:34 Οκ ευχαριστώ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marpa antonis97 Morningstar Qwerty 0 vas2017 melver VagCr Vok Bill2024 Nala bibliofagos Φινεύς Maynard Abiogenesis Tsos GeorgePap2003 panosT436 Unboxholics Corfu kitty V@Per nicole1982 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Είμαι μαθήτρια Γ λυκειου και είμαι ανάμεσα σε 2 σχολες. Στο μαθηματικο και στην σεμφε. Από το γυμνάσιο μου άρεσαν τα μαθηματικα και στο λύκειο αποφάσισα να το σπουδάσω. Όμως βρήκα και την Σεμφε που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα αν και τα σχόλια που διαβάζω για αυτην με έχουν διχάσει. Τι επαγγελματική αποκατάσταση έχουν; (Εκτός από καθηγητης). Αξίζει η σεμφε παρότι την δυσκολία της;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2024 στις 22:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 03-07-24 22:57 Αρχική Δημοσίευση από vas2017: Καλησπέρα! Είμαι μαθήτρια Γ λυκειου και είμαι ανάμεσα σε 2 σχολες. Στο μαθηματικο και στην σεμφε. Από το γυμνάσιο μου άρεσαν τα μαθηματικα και στο λύκειο αποφάσισα να το σπουδάσω. Όμως βρήκα και την Σεμφε που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα αν και τα σχόλια που διαβάζω για αυτην με έχουν διχάσει. Τι επαγγελματική αποκατάσταση έχουν; (Εκτός από καθηγητης). Αξίζει η σεμφε παρότι την δυσκολία της; Click για ανάπτυξη... Τα μαθηματικα των μαθηματικων σχολων και αυτα της σεμφε εχουν την ιδια ακριβως δυσκολια επαγγελματικης αποκαταστασης ...καμια διαφορα και μεγαλη δυσκολια. Η φυσικη και μηχανικη σεμφε εχουν καλυτερη αντιμετωπιση καθοτι το εμπ προσπαθει (και θα το πετυχει) να τους δωσει αρμοδιοτητες στην περιοχη των ημμυ και δικαιωματα επιμελητηριου . vas2017 Νεοφερμένο μέλος Η vas2017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2024 στις 23:09 Η vas2017 έγραψε: #3 03-07-24 23:09 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Έχοντας τελειώσει το μαθηματικο ή την σεμφε, με ένα μεταπτυχιακό σε θέματα που απασχολούν πιο πολυ την φυσικη, όπως πχ η μετεωρολόγια που διαβασα κάπου, μπορείς να βρεις πιο εύκολα δουλειά ή είναι παλι τα ίδια χάλια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2024 στις 23:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 03-07-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από vas2017: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Έχοντας τελειώσει το μαθηματικο ή την σεμφε, με ένα μεταπτυχιακό σε θέματα που απασχολούν πιο πολυ την φυσικη, όπως πχ η μετεωρολόγια που διαβασα κάπου, μπορείς να βρεις πιο εύκολα δουλειά ή είναι παλι τα ίδια χάλια? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν απο μαθηματικα σε δεχονται για μετεωρολογια..μαλλον ναι καθοτι το χαρτι θα λεει σεμφε αλλα η δημοσια υπηρεσια αυτη ειναι μια ομαδα 50 ατομων και οικογενειοκρατικη ... Εκτος απο την κεντρικη τους υπηρεσια ...νομιζω οτι τα αεροπλανα την μετεωρολογικη καθοδηγηση την παιρνουν μονο απο τα μεγαλα αεροδρομια και οχι απο ολα. Το προβλημα με το δημοσιο ειναι .....σταθερο μεν αλλα λιτο ρε παιδι... πολυ λιτο και χωρις προφανη ελπιδα. vas2017 Νεοφερμένο μέλος Η vas2017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2024 στις 23:34 Η vas2017 έγραψε: #5 03-07-24 23:34 Οκ ευχαριστώ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marpa antonis97 Morningstar Qwerty 0 vas2017 melver VagCr Vok Bill2024 Nala bibliofagos Φινεύς Maynard Abiogenesis Tsos GeorgePap2003 panosT436 Unboxholics Corfu kitty V@Per nicole1982 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vas2017: Καλησπέρα! Είμαι μαθήτρια Γ λυκειου και είμαι ανάμεσα σε 2 σχολες. Στο μαθηματικο και στην σεμφε. Από το γυμνάσιο μου άρεσαν τα μαθηματικα και στο λύκειο αποφάσισα να το σπουδάσω. Όμως βρήκα και την Σεμφε που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα αν και τα σχόλια που διαβάζω για αυτην με έχουν διχάσει. Τι επαγγελματική αποκατάσταση έχουν; (Εκτός από καθηγητης). Αξίζει η σεμφε παρότι την δυσκολία της; Click για ανάπτυξη... Τα μαθηματικα των μαθηματικων σχολων και αυτα της σεμφε εχουν την ιδια ακριβως δυσκολια επαγγελματικης αποκαταστασης ...καμια διαφορα και μεγαλη δυσκολια. Η φυσικη και μηχανικη σεμφε εχουν καλυτερη αντιμετωπιση καθοτι το εμπ προσπαθει (και θα το πετυχει) να τους δωσει αρμοδιοτητες στην περιοχη των ημμυ και δικαιωματα επιμελητηριου .
vas2017 Νεοφερμένο μέλος Η vas2017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2024 στις 23:09 Η vas2017 έγραψε: #3 03-07-24 23:09 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Έχοντας τελειώσει το μαθηματικο ή την σεμφε, με ένα μεταπτυχιακό σε θέματα που απασχολούν πιο πολυ την φυσικη, όπως πχ η μετεωρολόγια που διαβασα κάπου, μπορείς να βρεις πιο εύκολα δουλειά ή είναι παλι τα ίδια χάλια? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2024 στις 23:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 03-07-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από vas2017: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Έχοντας τελειώσει το μαθηματικο ή την σεμφε, με ένα μεταπτυχιακό σε θέματα που απασχολούν πιο πολυ την φυσικη, όπως πχ η μετεωρολόγια που διαβασα κάπου, μπορείς να βρεις πιο εύκολα δουλειά ή είναι παλι τα ίδια χάλια? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν απο μαθηματικα σε δεχονται για μετεωρολογια..μαλλον ναι καθοτι το χαρτι θα λεει σεμφε αλλα η δημοσια υπηρεσια αυτη ειναι μια ομαδα 50 ατομων και οικογενειοκρατικη ... Εκτος απο την κεντρικη τους υπηρεσια ...νομιζω οτι τα αεροπλανα την μετεωρολογικη καθοδηγηση την παιρνουν μονο απο τα μεγαλα αεροδρομια και οχι απο ολα. Το προβλημα με το δημοσιο ειναι .....σταθερο μεν αλλα λιτο ρε παιδι... πολυ λιτο και χωρις προφανη ελπιδα. vas2017 Νεοφερμένο μέλος Η vas2017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2024 στις 23:34 Η vas2017 έγραψε: #5 03-07-24 23:34 Οκ ευχαριστώ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marpa antonis97 Morningstar Qwerty 0 vas2017 melver VagCr Vok Bill2024 Nala bibliofagos Φινεύς Maynard Abiogenesis Tsos GeorgePap2003 panosT436 Unboxholics Corfu kitty V@Per nicole1982 Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Έχοντας τελειώσει το μαθηματικο ή την σεμφε, με ένα μεταπτυχιακό σε θέματα που απασχολούν πιο πολυ την φυσικη, όπως πχ η μετεωρολόγια που διαβασα κάπου, μπορείς να βρεις πιο εύκολα δουλειά ή είναι παλι τα ίδια χάλια?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2024 στις 23:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 03-07-24 23:17 Αρχική Δημοσίευση από vas2017: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Έχοντας τελειώσει το μαθηματικο ή την σεμφε, με ένα μεταπτυχιακό σε θέματα που απασχολούν πιο πολυ την φυσικη, όπως πχ η μετεωρολόγια που διαβασα κάπου, μπορείς να βρεις πιο εύκολα δουλειά ή είναι παλι τα ίδια χάλια? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν απο μαθηματικα σε δεχονται για μετεωρολογια..μαλλον ναι καθοτι το χαρτι θα λεει σεμφε αλλα η δημοσια υπηρεσια αυτη ειναι μια ομαδα 50 ατομων και οικογενειοκρατικη ... Εκτος απο την κεντρικη τους υπηρεσια ...νομιζω οτι τα αεροπλανα την μετεωρολογικη καθοδηγηση την παιρνουν μονο απο τα μεγαλα αεροδρομια και οχι απο ολα. Το προβλημα με το δημοσιο ειναι .....σταθερο μεν αλλα λιτο ρε παιδι... πολυ λιτο και χωρις προφανη ελπιδα. vas2017 Νεοφερμένο μέλος Η vas2017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2024 στις 23:34 Η vas2017 έγραψε: #5 03-07-24 23:34 Οκ ευχαριστώ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από vas2017: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Έχοντας τελειώσει το μαθηματικο ή την σεμφε, με ένα μεταπτυχιακό σε θέματα που απασχολούν πιο πολυ την φυσικη, όπως πχ η μετεωρολόγια που διαβασα κάπου, μπορείς να βρεις πιο εύκολα δουλειά ή είναι παλι τα ίδια χάλια? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν απο μαθηματικα σε δεχονται για μετεωρολογια..μαλλον ναι καθοτι το χαρτι θα λεει σεμφε αλλα η δημοσια υπηρεσια αυτη ειναι μια ομαδα 50 ατομων και οικογενειοκρατικη ... Εκτος απο την κεντρικη τους υπηρεσια ...νομιζω οτι τα αεροπλανα την μετεωρολογικη καθοδηγηση την παιρνουν μονο απο τα μεγαλα αεροδρομια και οχι απο ολα. Το προβλημα με το δημοσιο ειναι .....σταθερο μεν αλλα λιτο ρε παιδι... πολυ λιτο και χωρις προφανη ελπιδα.
vas2017 Νεοφερμένο μέλος Η vas2017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2024 στις 23:34 Η vas2017 έγραψε: #5 03-07-24 23:34 Οκ ευχαριστώ!