Μαθηματικά φροντιστήριο

dimitra - sparti

Νεοφερμένο μέλος

Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
εγω που ειμαι θεωρητικη χρειαζεται να κανω φροντιστηριο μαθηματικα γενικης για να ανεβει ο μεσος ορος η τσαμπα λεφτα¨???γτ αν τα μαθηματικα της γ' ειναι δυσκολα σαν τσ β' θα γραφω ασωδιο! πειτεεε:thanks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν το εχεις επιλεξει σαν 6ο μαθημα πανελληνιων τοτε να κανεις οπωσδηποτε αν οχι ειναι πεταμενα λεφτα κατα την γνωμη μ και χαμενος χρονος απο το διαβασμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

latex

αν δεν εξεταστεισ σε αυτο πανελλαδικα μην το παρεισ [αποψη μου]

εγω που ειμαι θεωρητικη χρειαζεται να κανω φροντιστηριο μαθηματικα γενικης για να ανεβει ο μεσος ορος η τσαμπα λεφτα¨???γτ αν τα μαθηματικα της γ' ειναι δυσκολα σαν τσ β' θα γραφω ασωδιο! πειτεεε:thanks:
:)..για να λες ότι της β' ήταν δύσκολα, σκούρα τα πράγματα...
πάντως φροντηστήριο να κάνεις μόνο άμα το δίνεις πανελλαδικά και πάλι 1 φορά την εβδομάδα!!!!!!
αν δεν το δίνεις χέστο, απλά διάβασε το λίγο στο τέλος στα ενδοσχολικά..:no1::no1::no1:
αντε, good luck!!!

δν το δινω στις πανελληνιες απλα μηπως ανεβει ο μεσος ορος!:thanks:

Αν δεν το δινεις Πανελλαδικα δεν σου το συστηνω. Και ο λογος ειναι διοτι εκ των πραγματων στα ενδοσχολικα οι καθηγητες "βοηθανε". Με λιγα λογια, συκεντρωσου στα μαθηματα Κατευθυνσης και μην σε απασχολουν της Γενικης Παιδειας. Ειδικα τοσο νωρις.

Αν δεν το δινεις Πανελλαδικα δεν σου το συστηνω. Και ο λογος ειναι διοτι εκ των πραγματων στα ενδοσχολικα οι καθηγητες "βοηθανε". Με λιγα λογια, συκεντρωσου στα μαθηματα Κατευθυνσης και μην σε απασχολουν της Γενικης Παιδειας. Ειδικα τοσο νωρις.
ακριβώς.

εμάς ο καθηγητής μας είχε πει ακριβώς τι θα βάλει, ασκήσεις κτλ

δν το δινω στις πανελληνιες απλα μηπως ανεβει ο μεσος ορος!:thanks:

οχι τότε μην κάνεις καθόλου μάθημα!!!!!!!!!!!!:jumpy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back