eva48 Νεοφερμένο μέλος Η eva48 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2016 στις 18:43 Η eva48 έγραψε: #1 30-08-16 18:43 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει λίγα λόγια για τα Μαθηματικά Γ Επαλ; Βασικά, θα ήθελα να μάθω για την δυσκολία του μαθήματος και αν είναι εύκολο κανείς να γράψει πάνω από 17 στο συγκεκριμένο μάθημα στις πανελλήνιες. Γενικοτερα, είμαι καλή στα μαθηματικα, απλά από υπερβολική ανασφάλεια νομίζω πως ενώ έχω βασεις, δεν θα γράψω καλά. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2016 στις 14:31 Ο PanosGR έγραψε: #2 02-10-16 14:31 Αν είναι το ίδιο μάθημα με τα Μαθηματικά Γενικής του ΓΕΛ, τότε ναι, είναι εύκολα, αλλά χρειάζονται διάβασμα. Μπορείς να γράψεις 17+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2016 στις 15:03 Ο Chris1993: #3 02-10-16 15:03 Είναι μάθημα για να γράψεις πάνω από 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2016 στις 20:06 Ο don_vito έγραψε: #4 02-10-16 20:06 Τι ύλη εχουν τα μαθηματικα γενικης στο επαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty angelikitaraxia roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει λίγα λόγια για τα Μαθηματικά Γ Επαλ; Βασικά, θα ήθελα να μάθω για την δυσκολία του μαθήματος και αν είναι εύκολο κανείς να γράψει πάνω από 17 στο συγκεκριμένο μάθημα στις πανελλήνιες. Γενικοτερα, είμαι καλή στα μαθηματικα, απλά από υπερβολική ανασφάλεια νομίζω πως ενώ έχω βασεις, δεν θα γράψω καλά. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2016 στις 14:31 Ο PanosGR έγραψε: #2 02-10-16 14:31 Αν είναι το ίδιο μάθημα με τα Μαθηματικά Γενικής του ΓΕΛ, τότε ναι, είναι εύκολα, αλλά χρειάζονται διάβασμα. Μπορείς να γράψεις 17+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2016 στις 15:03 Ο Chris1993: #3 02-10-16 15:03 Είναι μάθημα για να γράψεις πάνω από 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2016 στις 20:06 Ο don_vito έγραψε: #4 02-10-16 20:06 Τι ύλη εχουν τα μαθηματικα γενικης στο επαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty angelikitaraxia roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν είναι το ίδιο μάθημα με τα Μαθηματικά Γενικής του ΓΕΛ, τότε ναι, είναι εύκολα, αλλά χρειάζονται διάβασμα. Μπορείς να γράψεις 17+. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2016 στις 15:03 Ο Chris1993: #3 02-10-16 15:03 Είναι μάθημα για να γράψεις πάνω από 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2016 στις 20:06 Ο don_vito έγραψε: #4 02-10-16 20:06 Τι ύλη εχουν τα μαθηματικα γενικης στο επαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Είναι μάθημα για να γράψεις πάνω από 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_vito Δραστήριο μέλος Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2016 στις 20:06 Ο don_vito έγραψε: #4 02-10-16 20:06 Τι ύλη εχουν τα μαθηματικα γενικης στο επαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι ύλη εχουν τα μαθηματικα γενικης στο επαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.