Μαθηματικά και Έκθεση (Α' Ομάδας)

  • Thread starter Thread starter sxetlant
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να ρε παιδι μου ενας φιλος μου περυσι δεν ειχε γραψει τοσο καλα Μαθηματικα και για 2 μορια δεν εβγαλε 10 για να περασει!!!!!!! Γιατι δεν εγραψε καλα μαθηματικα,οχι ομως οτι ειχε γραψει και στα αλλα καλα,αλλα ειχε γραψει κατι.
Και λεω εγω τωρα,γραφω ενα 15 Εκθεση και ενα 17 στα δυο ειδικοτητας και γραφω και ενα 5 (μακρια απο εμας) στα μαθηματικα? Τι γινεται???? Παιζει κανα ρολο?

Στα μόρια που θα βγάλεις φυσικά!Αλλα έχει καταργηθεί η βάση και πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα!κ 1 να γράψει κάποιος έχει ελπίδες να περάσει κάπου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Μαλιστα....Αυτο εννουσα! Ευχαριστω Αποστολη ;)

Λετε να πεσουν δυσκολα αυριο............?? Ανησυχω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back
Top