Μαθήματα γερμανικών

abyssiniancat

Νεοφερμένο μέλος

Η abyssiniancat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Ξέρει κάποιος από προσωπική εμπειρία κάποιον/α καλό/ή και έμπειρο/η καθηγητή/καθηγητρια γερμανικών που παραδίδει μαθήματα και ονλαιν; Λόγω ενός συμβάντος που προέκυψε δυστυχώς δε θα μπορέσω να συνεχίσω με την προηγουμένη μου καθηγήτρια και βρίσκομαι τώρα σε αναζητηση νέου καθηγητή. Βρίσκομαι σε ένα επίπεδο αρχών Β2 περίπου με σκοπό να δώσω αρχικα για Β2 και απώτερο στοχο το C1. Επειδή γενικά προσαρμόζομαι καλύτερα με τους γρήγορους ρυθμούς των ιδιαιτέρων μαθημάτων παρά με φροντιστήριο που το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν, αν έχει κάποιος κάποια πρόταση για καθηγητή στην Πάτρα ή κάποιον που να παραδίδει ονλάιν μαθήματα θα το εκτιμουσα πολύ να μου έστελνε.

Τελευταία επεξεργασία:

Kougami

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 303 μηνύματα.
Ξέρει κάποιος από προσωπική εμπειρία κάποιον/α καλό/ή και έμπειρο/η καθηγητή/καθηγητρια γερμανικών που παραδίδει μαθήματα και ονλαιν; Λόγω ενός συμβάντος που προέκυψε δυστυχώς δε θα μπορέσω να συνεχίσω με την προηγουμένη μου καθηγήτρια και βρίσκομαι τώρα σε αναζητηση νέου καθηγητή. Βρίσκομαι σε ένα επίπεδο αρχών Β2 περίπου με σκοπό να δώσω αρχικα για Β2 και απώτερο στοχο το C1. Επειδή γενικά προσαρμόζομαι καλύτερα με τους γρήγορους ρυθμούς των ιδιαιτέρων μαθημάτων παρά με φροντιστήριο που το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν, αν έχει κάποιος κάποια πρόταση για καθηγητή στην Πάτρα ή κάποιον που να παραδίδει ονλάιν μαθήματα θα το εκτιμουσα πολύ να μου έστελνε.

https://germanika-kagelaris.gr/

Για αυτό ακούω πολύ καλά λόγια (έχουν πάει φίλοι μου) και ο ιδιοκτήτης έχει σίγουρα μεγάλη εμπειρία και πολύ καλές σπουδές. Αλλά προσωπική άποψη εγώ δεν έχω γιατί δεν γνωρίζω γερμανικά.

edit σόρυ τώρα είδα πως ζητάς καθηγητή για ιδιαίτερα. Ίσως ρώτα πάντως και το συγκεκριμένο φροντιστήριο αν κάνουν ιδιαίτερα οι καθηγητές, γιατί σε κάποια το έχω δει να γίνεται.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια