jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2025 στις 07:49 Ο jYanniss έγραψε: #1 28-03-25 07:49 Καλημέρα, έχω βρει αυτά τα μαθήματα: Ορθοφωνία για τέλεια ομιλία, Speech Training online course Ολοκληρωμένη μέθοδος Ορθοφωνίας για βελτίωση λόγου ομιλίας και άρθρωσης. Εξελιγμένα εργαλεία διόρθωσης και ηχητικού εμπλουτισμού φωνής. sotiria-s-voice-school.thinkific.com Θέλω τη γνώμη σας αν αξίζει, και αν θα γίνει δουλειά on-demand. Τι λέτε! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.693 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2025 στις 17:22 Ο Ουριήλ έγραψε: #2 28-03-25 17:22 Vinh Giang - YouTube Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημέρα, έχω βρει αυτά τα μαθήματα: Ορθοφωνία για τέλεια ομιλία, Speech Training online course Ολοκληρωμένη μέθοδος Ορθοφωνίας για βελτίωση λόγου ομιλίας και άρθρωσης. Εξελιγμένα εργαλεία διόρθωσης και ηχητικού εμπλουτισμού φωνής. sotiria-s-voice-school.thinkific.com Θέλω τη γνώμη σας αν αξίζει, και αν θα γίνει δουλειά on-demand. Τι λέτε!
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.693 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2025 στις 17:22 Ο Ουριήλ έγραψε: #2 28-03-25 17:22 Vinh Giang - YouTube