Scandal
Διαχειριστής

Κάτι λέγανε ότι θα το εισάγουν στα σχολεία αυτό το μάθημα αλλά απ' ότι φαίνεται το έχουν βάλει στην άκρη. :what:
Πιστεύω πως αναγκαίο το μάθημα της σεξολογίας στα σχολεία από το γυμνάσιο και ύστερα.
Θα ωφεληθούν πολύ τα παιδιά από αυτό, όχι μόνο από άποψης γνώσεων που σίγουρα θα τους χρειαστούν αργότερα αλλά και από πλευράς αντίληψης για το σεξ.
Ίσως εξαλειφθεί αυτή η αντίληψη που έχουν πολλά παιδιά για το σεξ (αστείο, ντροπή) αλλά και να γίνουν πιο ώριμα στις μεταξύ τους σεξουαλικές σχέσεις. :iagree:
-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Astraxan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σίγουρα είναι αναγκαίο, αλλά δε νομίζω να το σκέφτονται καθόλου. Στην πέμπτη δημοτικού μας είχαν πει κάτι πράγματα αλλά μάλλον άχρηστα μας ήταν τότε![]()
Το μάθημα της σεξολογίας πρέπει να διδασκόταν εδώ και χρόνια και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν πάρει ακόμη την απόφαση να το βάλουν..
Στις Ευρωπαικές Χώρες διδάσκεται εδώ και 35+ χρόνια!
Πόσο πίσω μπορεί να είμαστε πια???

Scandal
Διαχειριστής

(θα βρείτε και άλλα σε αυτή τη σελίδα)
Αν δεν είναι η εκκλησία που παρεμπόδισε την είσοδο αυτού του μαθήματος στα σχολεία, τι άλλο μπορεί να είναι; Ανευθυνότητα στην πραγματοποίηση της απόφασης;

-petros
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Είπα και ελάλησα.

Sadman
Νεοφερμένο μέλος

και οχι μονο οι νταβατζηδες τι θα κανανε στ οδρομο θα μενανε?Μια παρατήρηση: δεν θα λέγεται "σεξολογία" αλλά "σεξουαλική αγωγή" ή "σεξουαλική διαπαιδαγώγηση". Η άποψή μου είναι ότι το μάθημα πρέπει να ενωθεί με την οικιακή οικονομία ή τη βιολογία που ούτως ή άλλως έχει περιληπτικά και αντικειμενικά την ανθρώπινη αναπαραγωγή. Αυτό που με ενοχλεί είναι τα πνιχτά γελάκια που ακουγόντουσαν πέρυσι όταν κάναμε το συγκεκριμένο μάθημα στη φυσική. Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί το παίρνουν για αστείο, ή ντροπή... είναι ένα ένστικτο του ανθρώπου, το οποίο τον ακολουθεί εκατομμύρια χρόνια, όπως και όλο το υπόλοιπο ζωϊκό βασίλειο. Δείτε το αλλιώς, αν δεν υπήρχε το σέξ, θα επιβιώναμε ως είδος?
Είπα και ελάλησα.![]()
Παντως σαν μαθημα πρεπει να μπει και να αφιερωθει ιδιαιτερα για το ασθενες φυλο(τι ειπα παλι)ειναι πολυ κοτες και αθωες ολες τους.Αφου ρε σεις οχι ακουστε να σας φυγει το "ματι".Την επεφτα σε μαι συμμαθητρια μου.Και αυτη ουτε που καταλαβενε τι της γινοτανε,τελοσπα στο τελος τα φτιαξαμε"θαυμα"και εφτασε ο καιρος(1μηνας ειχε περασει που με ειχε ξεστραβωσει στα φιλακια)την το πρωτινω και μου λεει τι ειναι αυτο?Ε μετα απο αυτο τα ειδα ολα.Καλα για να της το εξηγησω χωρις να το με βαριους ορους μου βγηκε η πιστη.
Το μαθημα ειναι MUST για να μπει.
Babalu
Νεοφερμένο μέλος

και οχι, δεν βοηθαει τοοοοσο πολυ η καθιερωμενη συζητηση μπαμπα-γιου, μαμας-κορης

χρειαζονται υπευθυνα ατομα. ε γιατι ως γνωστον κ εμεις οι ελληνες και πολυ θερμοαιμοι ειμαστε και πολυ εκδηλωτικοι κ πολυ ξεροκεφαλοι σ αυτο το θεμα

Anarki
Διάσημο μέλος

Μετά απο ένα μήνα και σε τέτοια ηλικία; Μη βιάζεστε τόσο ρε παιδιά καλά σε (την το πρωτινω και μου λεει τι ειναι αυτο?

eL BaRTo
Νεοφερμένο μέλος

γιαιτ υπαρχουν πολλα ατομα ανωριμα για σεξουαλικη επαφη στην δευτερα γυμνασιου που οτι και ν απουνε οι "σεξολογοι" θα τους ειναι αχρηστο...
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

eL BaRTo
Νεοφερμένο μέλος

μπερδεψα τα ποστ του [12] με την ηλικια του

ε ρε τι σου κανει το πρωινο ξυπνημα...

παλι .. 14 ειναι μικρη

και οχι μονο οι νταβατζηδες τι θα κανανε στ οδρομο θα μενανε?
Παντως σαν μαθημα πρεπει να μπει και να αφιερωθει ιδιαιτερα για το ασθενες φυλο(τι ειπα παλι)ειναι πολυ κοτες και αθωες ολες τους.Αφου ρε σεις οχι ακουστε να σας φυγει το "ματι".Την επεφτα σε μαι συμμαθητρια μου.Και αυτη ουτε που καταλαβενε τι της γινοτανε,τελοσπα στο τελος τα φτιαξαμε"θαυμα"και εφτασε ο καιρος(1μηνας ειχε περασει που με ειχε ξεστραβωσει στα φιλακια)την το πρωτινω και μου λεει τι ειναι αυτο?Ε μετα απο αυτο τα ειδα ολα.Καλα για να της το εξηγησω χωρις να το με βαριους ορους μου βγηκε η πιστη.
Το μαθημα ειναι MUST για να μπει.
1 μήνα;; Δεν είσαι καλά παιδάκι μου...
Όχι να μην ξέρει και τι είναι βέβαια...

Να μπεί αλλα, θα υπάρχει πρόβλημα οπότε θα ηταν καλο να είναι με 2 καθηγητές. Παντως αξίζει πολυ σήμερα όπως κ εγω μπορεί να εχουμ λάθος αντίληψη για αυτό.
Με 2 καθηγητές γιατί; Να κάνουν αναπαράσταση;

χαχαχαχα, όχι ακριβώςαπλά θα είναι πιο εύκολο να τα λένε στα πεδια (Φυσικά ο ένας θα είναι άντρας κ η άλλη γυναίκα.) έτσι όλα θα είναι πιο εύκολα Ελπίζω δηλαδή.
και μετά θα τους ζητούν να κάνουν αναπαράσταση

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Με 2 καθηγητές γιατί; Να κάνουν αναπαράσταση;![]()
Καλο θα ητανε να κανουν ξεχωριστα τμηματα, αγορια και κοριτσια, καθως αν ειναι μαζι δεν νομιζω να αποδειδει και τοσο... Αφηστε που περα απο αυτα που πρεπει να ξερουν ολοι θα μπορουσαν να δειξουν καπια πραγματα ιδικα στα αγορια (πχ πως να φορανε σωστα το προφιλακτικο) και καπια πραγματα στα κοριτσια

Όντως μας έφυγε το μάτι, αλλά για άλλο λόγο! Νομίζω ότι η σεξουαλική δραστηριότητα δεν θα έπρεπε να άρχιζε πριν την ενηλικίωση...:nono:Παντως σαν μαθημα πρεπει να μπει και να αφιερωθει ιδιαιτερα για το ασθενες φυλο(τι ειπα παλι)ειναι πολυ κοτες και αθωες ολες τους.Αφου ρε σεις οχι ακουστε να σας φυγει το "ματι".
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.