rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.445 μηνύματα.

28-07-25

07:51
Γεια σας παιδιά !
έχω κάποιες απορίες σχετικά με τη σχολή λογοθεραπείας Ιωαννίνων αν κάποιος σπουδάζει ή έχει τελειώσει ή τέλος πάντων ξέρει.
είμαι σε σκέψεις να κάνω μια προσπάθεια για τις εξετάσεις του 2026.
Όμως εφόσον πάνε όλα καλά και περάσω κτλ κτλ, εγώ μένω Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να εγκατασταθώ πλήρως στα Γιάννενα για 4 χρόνια.
Έψαξα το πρόγραμμα σπουδών και είδα πως εργαστήρια έχει μόνο 1 φορά την εβδομάδα γενικά σε όλα τα χρόνια. Που αυτό μπορώ να το κάνω δεν είναι κάτι.
Οι κλινικές υπάρχει δυνατότητα να γίνουν Θεσσαλονίκη; ή πρέπει να παραβρίσκομαι εκεί ;
γενικά είναι μια σχολή θεωρείτε οποίος ξέρει που μπορώ να πηγαίνω μόνο για τις εξεταστικές ;
ευχαριστώ πολύ
έχω κάποιες απορίες σχετικά με τη σχολή λογοθεραπείας Ιωαννίνων αν κάποιος σπουδάζει ή έχει τελειώσει ή τέλος πάντων ξέρει.
Όμως εφόσον πάνε όλα καλά και περάσω κτλ κτλ, εγώ μένω Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να εγκατασταθώ πλήρως στα Γιάννενα για 4 χρόνια.
Έψαξα το πρόγραμμα σπουδών και είδα πως εργαστήρια έχει μόνο 1 φορά την εβδομάδα γενικά σε όλα τα χρόνια. Που αυτό μπορώ να το κάνω δεν είναι κάτι.
Οι κλινικές υπάρχει δυνατότητα να γίνουν Θεσσαλονίκη; ή πρέπει να παραβρίσκομαι εκεί ;
γενικά είναι μια σχολή θεωρείτε οποίος ξέρει που μπορώ να πηγαίνω μόνο για τις εξεταστικές ;
ευχαριστώ πολύ

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.176 μηνύματα.

28-07-25

13:00
πολυ ευκολη σχολη ειναι. Δεν θα εχεις κανενα θεμα. Για τις κλινικες πρεπει να βρισκεσαι εκει.Γεια σας παιδιά !
ευχαριστώ πολύ![]()