mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2015 στις 13:30 Η mindcircus: #1 26-03-15 13:30 Καλησπέρα παιδιά! Έχετε να μου προτείνετε ένα καλό λεξικό ισπανοελληνικό/ελληνοισπανικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2015 στις 12:12 Η wherever έγραψε: #2 27-03-15 12:12 Της Oxford ειναι πολυ καλα λεξικα !!Εχουν σε πολλες γλωσσες με παραδειγματα και πληρη αναλυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 09:02 Η mindcircus: #3 28-03-15 09:02 Σε ευχαριστω wherever, δεν ηξερα πως η oxford βγαζει και ισπανικα λεξικα. Τελικα παρηγγειλα ενα που μου συνεστησε το cervantes. Θα δουμε στην πραξη ποσο θα με ικανοποιησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: athinouli uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα παιδιά! Έχετε να μου προτείνετε ένα καλό λεξικό ισπανοελληνικό/ελληνοισπανικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2015 στις 12:12 Η wherever έγραψε: #2 27-03-15 12:12 Της Oxford ειναι πολυ καλα λεξικα !!Εχουν σε πολλες γλωσσες με παραδειγματα και πληρη αναλυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 09:02 Η mindcircus: #3 28-03-15 09:02 Σε ευχαριστω wherever, δεν ηξερα πως η oxford βγαζει και ισπανικα λεξικα. Τελικα παρηγγειλα ενα που μου συνεστησε το cervantes. Θα δουμε στην πραξη ποσο θα με ικανοποιησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Της Oxford ειναι πολυ καλα λεξικα !!Εχουν σε πολλες γλωσσες με παραδειγματα και πληρη αναλυση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2015 στις 09:02 Η mindcircus: #3 28-03-15 09:02 Σε ευχαριστω wherever, δεν ηξερα πως η oxford βγαζει και ισπανικα λεξικα. Τελικα παρηγγειλα ενα που μου συνεστησε το cervantes. Θα δουμε στην πραξη ποσο θα με ικανοποιησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σε ευχαριστω wherever, δεν ηξερα πως η oxford βγαζει και ισπανικα λεξικα. Τελικα παρηγγειλα ενα που μου συνεστησε το cervantes. Θα δουμε στην πραξη ποσο θα με ικανοποιησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.